9wrota Napisano 19 Stycznia 2014 Napisano 19 Stycznia 2014 śnił mi się dzisiaj sen o piesku. piesek był małych rozmiarów, dorosły, nie szczeniak, w sumie była to suczka, bardzo przyjazna, która dopominała się niesionej przeze mie pod pachą bagietki. była trochę natarczywa, wynikało to jednak z głodu, nie z upierdliwości rozpuszczonego zwierzaka. początkowo nie chciałam dać jej bagietki. ostatecznie jednak urwałam połowę i zwierzak zadowolony zabrał się do pałaszowania. wracając do domu oglądałam się za siebie zastanawiając się czy pies nie potrzebuje większego wsparcia. wzbudził moją litość i troskę. był mały, zagubiony, głodny. czytałam, że sny o psach nie oznaczają nic dobrego. zwłaszcza gdy są czarne lub bure. koloru tego pieska nie pamiętam. natomiast całkiem niedawno śnił mi się inny sen o psie, który przyszedł pilnować mojego domu. był dobry i przyjazny, ale właśnie czarny, a konkretnie czarno-brązowy. jednak na mur beton przybył strzec domu, był to dobry pies, nie agresywny, ciepły i przyjazny wobec mnie. ciekawe co to wszystko może znaczyć? może ktoś chce okraść moje mieszkanie czy inne cuda wianki? pozdrawiam! Cytuj
Gość Jacek Bartnicki Napisano 24 Stycznia 2014 Napisano 24 Stycznia 2014 Cześć Przyjazny piesek może oznaczać przyjaciela, (przyjaciółkę) która będzie natarczywie "coś" od Ciebie chciała (myślę, że może chodzić o informację Ty coś wiesz a ona będzie pytać i pytać). Ta dziewczyna może sprawiać wrażenie zagubionej i "małej", Ten drugi pies to "dobry" symbol. Kolor jest mniej ważny niż jego zamiary, a te były przyjazne, może to być osoba (adorator - z np szkoły) który będzie dosyć natarczywie Cię "pilnował" ew. rodzice lub jakiś opiekun, nauczyciel (szkoła, oaza). Oba sny zawierają dobre symbole. pozdrawiam ! (x2) Cytuj
9wrota Napisano 25 Stycznia 2014 Autor Napisano 25 Stycznia 2014 bardzo dziękuję, Jacku. serdecznośc! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi