Skocz do zawartości

Praca- inny dział (ZWERYFIKOWANY)

TigerEye

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W ubiegłym roku składałam podanie do innego działu w firmie, w której pracuję. zapytałam tarota, czy uda mi się dostać do tego działu:

Kochankowie- Wieża- Słońće

Cóż to może oznaczać? Jakiś wybór, nagłe zmiany a na końcu? Czy zmienię obecny dział na ten, w którym chciałabym pracować?

Napisano

to teraz jeszcze zgodnie z regulaminem proszę o Twoją interpretację i wtedy możemy podebatować ;)

Napisano

Jak napisałam wyżej, wydaje mi się, że widzę tutaj jakiś wybór, być może między różnymi opcjami? Wieża sugeruje zmiany, więc albo zostanę w tej pracy ale zmienię ten dział albo być może odejdę z firmy. Na końcu widzę pozytywną kartę- może uda mi się dostać tam, gdzie złożyłam podanie

Napisano

Ja się zastanawiam, czy nie pojawi się szansa pracy zupełnie gdzie indziej. W sensie inna Firma.

Jeśli nie bierzesz pod uwagę takiej możliwości to powiedziałabym, że raczej zostaniesz tu, gdzie jesteś ale z możliwością podwyżki.

Wieża to jednak jakaś przeszkoda itp. Ja bym dobrała kartę do wieży - co oznacza etc.

Napisano

Biorę pod uwagę, jak najbardziej tylko nie wiem, czy znajdę. Miałam propozycję pracy w swoim mieście, jednak z pensją o 1/3 mniej i nie zdecydowałam się, oni też nie chcieli zaoferować większego wynagrodzenia. Gdybym miała możliwość pracy na podobnym poziomie, odeszłabym bez żalu. W obecnej dyrektor dała mi umowę na rok i powiedziała, że raczej w tym dziale już kolejnej nie dostanę, bo "Widzi, że się nie realizuję do końca".

Gość Gość3
Napisano

jak dla mnie TAK zburzysz stary układ wiec albo zostaniesz tam gdzie jestes albo inna firma . W podsumie rozkład ma Slonce ,wiec tym bardziej .Niezaleznie od tego co sie zadzieje bedzie ok . dla Ciebie .

Napisano

ja sie zastanawiam, czy to nie bezie własnie jakieś wielkie bum (wieża to ZAWSZE jest bum, które boli i obija tyłeczek, nie spotkałam się jeszcze z innym znaczeniem tej karty) ale spadniesz niczym kot na 4 lapy. Wiec bądź dobrej myśli :)

Napisano

ja mysle,ze przejscia nie bedzie, bo brak tu kart aktywnosci, jakiego kolwiek ruchu. Zostaniesz tu gdzie jestes lub pojdziesz dalej, bo cos nie do konca Ci sie tu bedzie podobac.

• 1 rok później...
Napisano

weryfikacja: zostałam na dawnym stanowisku ale po okresie umowy nie przedłużono mi, co bylo zaskoczeniem (nie poinformowano mnie o tym wcześniej).

• Lubię to! 1