Skocz do zawartości

Relacja z Z w ciągu najbliższych 6mc

Farfalla209

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Już z rok temu robiłam taki rozkład i się sprawdził. Relacja była przyjacielska, kręcąca się dookoła tematów pracowych i bardzo przyjemna.

Jak to będzie w nadchodzącym pół roku?

Królowa Denarów . Paź Buław (O) . Sprawiedliwość VIII . 6 pucharów -> Mag I

Ja będę w tej relacji chyba tą Królową Denarów. Samodzielna, ogarniająca siebie i swoje sprawy... Na imprezę z nim, która była wczoraj, też wyszłam w Królowej Denarów jako taka nieco zdystansowana, ale mimo to ciepła...:). Ogólnie nasza relacja będzie bardzo umiarkowana, chociaż z potencjałem, będzie na nią wpływała w jakiś sposób przeszłość, myślę, że po stronie Z, wracająca przeszłość.

Ale Mag w podsumowaniu sugeruje, że jednak coś będzie z jajem i "pierdolnięciem", pozytywnie, wzrastająco i energicznie.

Paź Buław (O) nie wiem kto to może być. Z raczej nie, zupełnie do niego nie pasuje Paź Buław odwrócony, raczej Cesarz lub Rycerz Buław.

Jak wy to widzicie?

Napisano

mysle,ze ta relacja bedzie sie rozwijala b powoli i dopiero gdzies za ok 6mcy cos sie wyklaruje. Bedzie to relacja pelna ciepla, akceptacji.

Napisano

Ja teraz na spokojnie, trochę mi wstyd się do tego przyznać, ale myślę, że Paź Buław (O) to mój obecny chłopak i po prostu mój związek z nim będzie spowalniał tą relację na razie, a gdyby nie to być może mogłoby się coś z tego rozwinąć. No i dobrze :).

Napisano (edytowane)

Hej, wiem, że jestem nadaktywna w tym temacie, ale spojrzałam jeszcze z ciekawości jak te karty wyglądają w talii Sexual Magic. Już kiedyś jedna z was mi to zaproponowała przy innym rozkładzie na relacje damsko-męskie i miało naprawdę sensowne przełozenie.

Tutaj też mi chyba sporo rozjaśniło i wygląda to naprawdę ciekawie. Oboje będziemy się męczyć na razie i myśleć o sobie, będzie trochę przyciągania, ale powstrzyma nas przyzwoitość i trwanie w obecnych związkach (które zresztą ani u mnie ani u niego nie są zbyt szczęśliwe niestety). Ale w środku oboje mamy mocne charaktery - ja Q Denarów, on Mag, więc żadne z nas na pewno nie pozwoli by to się po prostu rozmyło i te charaktery będą o sobie dawać znać.

rc6155.jpg

Edytowane przez Farfalla209
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

WEERYFIKACJA:

Relacja rozwinęła się bardzo szybko, mamy romans i nie jestem już ze swoim byłym chłopakiem :). Po tych kartach raczej ciężko było to zobaczyć :).