Skocz do zawartości

Wyrocznia druidów :)

ivi123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Spodobał mi się rozkład...

Wyrocznia na 3 miesiące

1. Przeszłość

2 MIECZE, MAG- musiałam dokonać wyboru, zacząć działać w swoim życiu,coś zminiać suma CESARZOWA- rządze, wzięłam sprawy w swoje ręce

2. Teraźniejszość

KRÓLOWA BUŁAW, KOŁO FORTUNY, CESARZ= GWIAZDA

muszę zachowywać się pewnie, pokazać klasę a los przyniesie mi cesarza :) co w wyniku przyniesie miłość

3. Przyszłość

9 DENARÓW, ŚWIAT = KSIĘŻYC

szczęście, bogactwo, sielanka, zaczynanie od początku, cieszenie się zyciem, dużo planów na przyszłość

4. Wzorzec lekcji, z jaka w tej chwili mam do czynienia

SŁOŃCE, KRÓLOWA MIECZY, 3 BUŁAWY= SPRAWIEDLIWOŚĆ

nawet skrzywdzona kobieta ma prawo do szczęścia tylko trzeba na nie zaczekać :)

5. Wyzwanie, które w tej chwili stoi na mojej drodze

7 DENARÓW, 4 MIECZE= ŚWIAT

muszę odpocząć, poczekać zatrzymać się zanim wyruszę w "Świat" zacznę nowe życie

6. Co mi sprzyja?

4 BUŁAWY, AS DENARÓW, 10 DENARÓW= ŚMIERĆ

chęć zaczęcia nowego etapu w życiu, pieniązki... koniec jakiegoś etapu w życiu

7. Co jest mi przeszkoda?

10 BUŁAW, RYCERZ BUŁAW= ŚMIERĆ

problemy z mężczyzną z którym relacje zakończyłam (tak mi się wydaje)

Napisano

1 Nadszedł moment gdy musiałaś zdecydować jaką drogą pójść .W sumie decyzja nie była trudna,wystarczyło "zdjąć klapki" wyciągnąć logiczne wnioski ,Zastanowić się co jest dla Ciebie najważniejsze .

2 Jesteś kobietą pełną charyzmy,energii. Pracowitą i odpowiedzialną Kochającą życie.Masz szansę na szaloną miłość ,zakończoną trwałym związkiem ;-)tym wybrankiem będzie pewnie Cesarz .Poprzez naprawienie błędów z przeszłości czujesz się oczyszczona,wolna,Musisz wierzyć we własne siły i możliwości .Gwiazda sugeruje nadejście nowego związku w którym będzie silne uczucie miłości po obu stronach .

3 Bardzo dużo planów na przyszłość .Kto wie może nawet oferta małżeńska ;-)

4 Szczęśliwe życie czas na wszelkie początki.Czerp mądrość ze swoich doświadczeń życiowych.

5 to będzie moment przyglądania się partnerowi ,chwila zadumy,zwolnienia tępa zanim ruszysz w świat

6 Kontakty towarzyskie,czas na przyjemności,zaczniesz budować coś co w przyszłości przyniesie Ci szczęście .

7 Dzwiganie odpowiedzialności za poprzedni związek Albo on obarcza Cię winą albo ty sama szukasz winy w sobie

Napisano

1. Przeszłość

2 MIECZE, MAG-

wybór jak wspomniałaś musiałaś dokonać, z pewnością nie był dla Ciebie łatwy

2. Teraźniejszość

KRÓLOWA BUŁAW, KOŁO FORTUNY, CESARZ= GWIAZDA

aktualnie cieszysz sie tym co masz, pozytywnie myślisz i pozwalasz się dać zaskoczyć. Musisz pokazać swą kobiecość i dziewczęcość, urok i seksapeal jeśli chciesz obok siebie znaleźć cesarza pisanegho przez los.

3. Przyszłość

9 DENARÓW, ŚWIAT = KSIĘŻYC

w przyszłosci będzie skupiona na sobie więc Cesarz jeśli sie pojawi nie bęzie dla Ciebie najważniejszy, bo wązniejsza będzie sz Ty sama dla siebie (9 monet) i sprawy z Tobą związane, to oczywiście nic złego. Postanowisz być sama?

4. Wzorzec lekcji, z jaka w tej chwili mam do czynienia

SŁOŃCE, KRÓLOWA MIECZY, 3 BUŁAWY= SPRAWIEDLIWOŚĆ

umiejętność cieszenia się dronymi rzeczami, życiem ogólnie. Fajnie sobie radzisz wewnętrznie (psychicznie) z wszystkim.

5. Wyzwanie, które w tej chwili stoi na mojej drodze

7 DENARÓW, 4 MIECZE= ŚWIAT

byc może wyklazywanie cierpliwości wobec kogoś potrzebującego / chorego, a cierpliwości i wytrwałości może Ci brakować.

6. Co mi sprzyja?

4 BUŁAWY, AS DENARÓW, 10 DENARÓW= ŚMIERĆ

sprzyjają CI relacje trwałe i stabilizacja

7. Co jest mi przeszkoda?

10 BUŁAW, RYCERZ BUŁAW= ŚMIERĆ

trudności dnia codziennego i zmagabnia z życiem ale to normaność.

Napisano

Z wyzwaniem faktycznie jest ciężko... ktoś potrzebuje oparcia we mnie...ja się staram... ale nerwy tej osoby dają mi się też we znaki. Z chęcią sama bym gdzieś uciekła.

I jak zwykle trafnie Daffne zajęłam się sobą... jak sama sobie nie pomogę to nikt inny tego za mnie nie zrobi :)

Gość Euterpe
Napisano

1. Przeszłość: 2 MIECZE, MAG

zamknęłaś pewien rozdział, postawiłaś nad czymś krzyżyk, powiedziałaś dosyć i zaczęłaś coś nowego

2. Teraźniejszość: KRÓLOWA BUŁAW, KOŁO FORTUNY, CESARZ= GWIAZDA

w miarę stabilna, czasami zdarzy się coś nieoczekiwanego, ale nie jest źle

3. Przyszłość: 9 DENARÓW, ŚWIAT = KSIĘŻYC

okres spokoju, przyjemnego zastoju, osiągnięcie celu, spełnienie, tylko Ty w swoim świecie

4. Wzorzec lekcji, z jaka w tej chwili mam do czynienia: SŁOŃCE, KRÓLOWA MIECZY, 3 BUŁAWY= SPRAWIEDLIWOŚĆ

być bardziej pogodną, ale też zachować co nie co dla siebie, nie paplać na lewo i prawo, co ślina na język przyniesie, podróżować, być otwarta na nowe "podróże", dobrze spożytkować swoją wewnętrzną energię, gdy jest czas na zabawę, to bawić się, gdy jest chwila na pracę, pracować

5. Wyzwanie, które w tej chwili stoi na mojej drodze: 7 DENARÓW, 4 MIECZE= ŚWIAT

cierpliwość i spokój wewnętrzny oraz zewnętrzny, w tej chwili jest odwrotnie o czym mówią 10 buław i rycerz z tego samego koloru

6. Co mi sprzyja?: 4 BUŁAWY, AS DENARÓW, 10 DENARÓW= ŚMIERĆ

Twoja wewnętrzna energia, której jeszcze nie rozładowałaś, ale pojawiła się szansa na coś, możliwe, że coś związanego z rodziną/tradycją/stabilnością

7. Co jest mi przeszkoda?: 10 BUŁAW, RYCERZ BUŁAW= ŚMIERĆ

brak chwili wytchnienia dla siebie, ciężar, który ledwo dźwigasz, niektóre sprawy dzieją się zbyt szybko i masz ochotę powiedzieć 'STOP' lub znaleźć się w innym miejscu, nerwy