anoola66 Napisano 20 Stycznia 2014 Napisano 20 Stycznia 2014 Anna 06.03.1990 Krzysztof 07.06.1984 Cytuj
anoola66 Napisano 21 Stycznia 2014 Autor Napisano 21 Stycznia 2014 Będę bardzo wdzięczna,Pozdrawiam ciepło i życzę spokojnego wieczoru Cytuj
Infinity5 Napisano 21 Stycznia 2014 Napisano 21 Stycznia 2014 Wrócę do domu to spojrzę Droga Trido, jeżeli masz takie zdolności i troszkę czasu to poproszę też... mój wątek niżej. Dziękuję. Cytuj
Trida Napisano 1 Lutego 2014 Napisano 1 Lutego 2014 anoola66 to nie jest związek karmiczny. Anna - 1/10 Krzysztof - 8/17 Wasza wspólna droga: 9/18 poczytaj w odpowiednich działąch Cytuj
Gość anhana Napisano 1 Lutego 2014 Napisano 1 Lutego 2014 Czyli dziewiątka nie oznacza karmiczności w relacji ? Czy może chodzi o podliczbę 18 ? Byłam przekonana, że jeżeli suma dróg życia wynosi 9 lub 7 to jest to relacja karmiczna Cytuj
Trida Napisano 1 Lutego 2014 Napisano 1 Lutego 2014 Relacje karmiczną oblicza się inaczej. To, co podałam wyżej jest po prostu Waszą wspólną drogą. Cytuj
Dirty Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 Z tego co czytałam jesli wibracja związku wynosi 9 to jest to związek karmiczny Cytuj
Dirty Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 Z tego co czytałam jesli wibracja związku wynosi 9 to jest to związek karmiczny, w dodatku w dacie Wam obojgu pojawiają się 6 co oznacza że powinniście oboje dbać o ten związek, o harmonię w nim i utrzymanie go ale wiadomo - nic na siłę. Ważne jest u Was również to że Twój dzień urodzenia (6) jest jego miesiącem urodzenia (czerwiec), co świadczy o głębokim związku emocjonalnym uczuciowym. Mówi też o tym że w pewnym sensie jedna osoba kształtowały warunki zewnętrzne w taki sposób, aby mogła zaspokoić potrzebę tej drugiej osoby poprzez stworzenie ze swojej osobowości, ze swojej obecności w życiu taki szczególny moment. Po cyferkach widzę,że to wyjątkowy związek. Cytuj
Trida Napisano 3 Lutego 2014 Napisano 3 Lutego 2014 Z tego co czytałam jesli wibracja związku wynosi 9 to jest to związek karmiczny Właśnie niekoniecznie. Cóz - numerologia to ciekawy jedna zawiły dział Cytuj
Gość anhana Napisano 3 Lutego 2014 Napisano 3 Lutego 2014 Trida Uchyl rąbka tajemnicy dlaczego niekoniecznie? Bo ja tu umieram z ciekawości a szukam i szukam i niewiele znalazłam na temat związku o wibracji 9 Cytuj
anoola66 Napisano 3 Lutego 2014 Autor Napisano 3 Lutego 2014 Serdecznie dziękuję za poświęcenie mi czasu i uwagi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi