MarlenaW89 Napisano 21 Stycznia 2014 Napisano 21 Stycznia 2014 Witam serdecznie. Kilka ostatnich nocy śnią mi się kruszące zęby. Pierwszy raz śniło mi się, że ocierałam górną i dolną część zębów (jak mój chłopak przez sen). Tyle, że moje zęby nie były takie mocne i się kruszyły. Najpierw tylne a po jakimś czasie te przednie. Byłam we śnie tak zdziwiona, iż chciałam zobaczyć się w lustrze, ale szczęka była zdeformowana (i kogoś innego twarz widziałam nie swoją). Dzisiejszej nocy zaś śniła mi się w zębie dziura i że ząb zaczął się kruszyć. Między tymi dwoma snami i tak "czułam" we śnie jak się kruszą zęby, ale ich nie widziałam jak w powyższych snach. Bardzo proszę o interpretację i przepraszam za chaotyczność. Cytuj
Gość agnieszka007 Napisano 21 Stycznia 2014 Napisano 21 Stycznia 2014 Witaj. O ile orientuję się... Dziurawe i kruszące się zęby,oznaczają,że ktoś z rodziny się wykruszy na tamten świat. Sporo osób o tym mówi. W moim przypadku też tak było. Lecz nie znaczy,że ktoś od razu umrze,może ciężko zachorować. Cytuj
gala.tea Napisano 21 Stycznia 2014 Napisano 21 Stycznia 2014 Te kruszące się zęby, o ile nie było krwi (krewni, bliscy, rodzina) oznaczają raczej odejście kogoś niespokrewnionego. U mnie taka interpretacja się sprawdza. Cytuj
Gość Jacek Bartnicki Napisano 24 Stycznia 2014 Napisano 24 Stycznia 2014 Proszę bardzo, polecamy się na przyszłość ;D Cytuj
navoie Napisano 26 Stycznia 2014 Napisano 26 Stycznia 2014 Według mnie zdeformowana szczęka oznacza spory w domu, a kruszące się zęby kłócących się domowników. Co do kolejnego snu - jeśli ząb był z lewej strony, to symbolizuje kobietę, jeśli z prawej - mężczyznę. Być może chodzi o jakiś konflikt, który jest rozprzestrzeniany przez jedną z osób w rodzinie? Cytuj
OazaSpokoju Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 Kruszące się zęby oznaczają też problemy, których nie możemy ugryźć, próby zrobienia czegoś ponad nasze siły. Nie przesadzałabym z tym wykruszaniem się na tamten świat. ;-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi