Skocz do zawartości

Decyzja- na firme

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rozklad decyzja,

karty ładnie pokazały..

Chce otworzyć działalność,zastanawiałam sie nad opcja kiedy zrobie to sama a kiedy poczekam chwile i otworzę z kolezanika.

7-to jest-4 kielichów

3,1,5-to sie zdarzy kiedy pytający tak zrobi(czyli otworze sama)- 10 buław,5 mieczy, 9 mieczy

4,2,6-to sie stanie kiedy pytajacy zrobi tak(otworze z kolezanka) 10 denarów,8 denarów,3 buław.

Karty ewidentnie pokazały,ze powinnam jeszcze poczekać i dostrzec możliwośc,ze obu nam bedzie łatwiej..Widać spełnienie i radość..

Jeżeli zrobiłabym to sama to mogłoby to sie skończyć nie tym czym bym chciała i lekko sie zawieść..i zamartwiać,załować decyzji.

Napisano

Chce otworzyć działalność,zastanawiałam sie nad opcja kiedy zrobie to sama a kiedy poczekam chwile i otworzę z kolezanika.

7-to jest-4 kielichów

3,1,5-to sie zdarzy kiedy pytający tak zrobi(czyli otworze sama)- 10 buław,5 mieczy, 9 mieczy

4,2,6-to sie stanie kiedy pytajacy zrobi tak(otworze z kolezanka) 10 denarów,8 denarów,3 buław

bardzo dobre rokowania na otwarcie z koleżanką interesu. Sprzyjało by wiele. Samej mogłabyś nie podołać w różnych kwestiach, a tak miałabyś wsparcie :). Nabrałabyś również doświadczenia, ktore mogłaby.ś wykorzystać pó.źniej dla własnej firmy lub wspóolnej z koleżanką.

Napisano

Daff dziekuje:)

Oglądałam dzis lokal jeżeli chodzi o samodzielna działalność..

Zas kolezanka lokal ma i oczywiscie opłaty pójdą na pół wiec to wielki PLUS.

Wolalam sprawdzic w kartach i one ewidentnie krzyczały,ze mam sie wstrzymać ..

To nic zaczniemy remont juz nie dlugo ..koncówka LUTY początek MARCA.

Napisano

życzę powodzenia w takim razie by udało się Wam jeśłi zdecydujesz się na wspólną współpracę :))

Gość Euterpe
Napisano

otwarcie z koleżanką :)

karty są bardzo optymistyczne, zaś w pierwszym przypadku, może i byś dała radę, ale byłoby to pyrrusowe zwycięstwo no i ciężar byłby nadal...

Napisano

to jest rozmyslanie idealizowanie pewnych faktow wrecz zaslepienie czyms

widac jak otworzysz sama to bedzie ci ciezko poczujesz sie zmeczona tym a nawet mozliwe ze kolezanke przestraszysz i ona nie otworzy dzialanosci

jak razem otworzycie bedziecie sie wspierac

Napisano

Arshi te 4 kielichy to masz racje-to moje rozważanie bo lokal w fajnym miejscu itd i moze bym dała rade,ale faktycznie bedzie mi o wiele cieżej.

Cieszę się,że zrobiłam rozkład bo była gotowa zaryzykować a karty wrecz krzyczały że to nie czas na samodzielne działania.

Dzieki Wam wielkie:) ale rozkład pieknie wsio pokazał. Na pewno zweryfikuje..około marca:)

Napisano

Sama sobie mozesz nie poradzic, a czkolwiek problem lezy w tym, ze czegos nie dostrzegasz lub czegos nie potrafisz co umie ta Pani. Obstawialabym albo znajomosci albo jakas umiejetnosc zwiazana ze znajomoscia jezyka lub znajomoscia obszaru.

Powodzenia!!

Napisano

no przy 4 puch to ja checi nie widze do otwierania :) to karta zniechęcenia

ale jesli otworzysz to z koleżanką szybciej niz sama ale karty nie sa idealne bo wychodzisz z dyszki denarów gdyby stała na końcu byłoby wszystko po twojej mysli

chyba ze to biznes prowadzony w domu czy firma rodzinna

Napisano

Panno Marto Pani ma prowadzić salon fryzjerski a ja alternatywne kosmetyczną..

Iridios właśnie parcie jest wielkie.. Pytanie było w którą strone..

I chodzi o to właśnie aby nie prowadzić w domu ani na dojazd tylko juz w konkretnym miejscu teraz.