GdzieTaIrlandia Napisano 21 Stycznia 2014 Napisano 21 Stycznia 2014 Rozklad decyzja, karty ładnie pokazały.. Chce otworzyć działalność,zastanawiałam sie nad opcja kiedy zrobie to sama a kiedy poczekam chwile i otworzę z kolezanika. 7-to jest-4 kielichów 3,1,5-to sie zdarzy kiedy pytający tak zrobi(czyli otworze sama)- 10 buław,5 mieczy, 9 mieczy 4,2,6-to sie stanie kiedy pytajacy zrobi tak(otworze z kolezanka) 10 denarów,8 denarów,3 buław. Karty ewidentnie pokazały,ze powinnam jeszcze poczekać i dostrzec możliwośc,ze obu nam bedzie łatwiej..Widać spełnienie i radość.. Jeżeli zrobiłabym to sama to mogłoby to sie skończyć nie tym czym bym chciała i lekko sie zawieść..i zamartwiać,załować decyzji. Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Stycznia 2014 Napisano 21 Stycznia 2014 Chce otworzyć działalność,zastanawiałam sie nad opcja kiedy zrobie to sama a kiedy poczekam chwile i otworzę z kolezanika. 7-to jest-4 kielichów 3,1,5-to sie zdarzy kiedy pytający tak zrobi(czyli otworze sama)- 10 buław,5 mieczy, 9 mieczy 4,2,6-to sie stanie kiedy pytajacy zrobi tak(otworze z kolezanka) 10 denarów,8 denarów,3 buław bardzo dobre rokowania na otwarcie z koleżanką interesu. Sprzyjało by wiele. Samej mogłabyś nie podołać w różnych kwestiach, a tak miałabyś wsparcie . Nabrałabyś również doświadczenia, ktore mogłaby.ś wykorzystać pó.źniej dla własnej firmy lub wspóolnej z koleżanką. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 21 Stycznia 2014 Autor Napisano 21 Stycznia 2014 Daff dziekuje:) Oglądałam dzis lokal jeżeli chodzi o samodzielna działalność.. Zas kolezanka lokal ma i oczywiscie opłaty pójdą na pół wiec to wielki PLUS. Wolalam sprawdzic w kartach i one ewidentnie krzyczały,ze mam sie wstrzymać .. To nic zaczniemy remont juz nie dlugo ..koncówka LUTY początek MARCA. Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Stycznia 2014 Napisano 21 Stycznia 2014 życzę powodzenia w takim razie by udało się Wam jeśłi zdecydujesz się na wspólną współpracę ) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 21 Stycznia 2014 Napisano 21 Stycznia 2014 otwarcie z koleżanką karty są bardzo optymistyczne, zaś w pierwszym przypadku, może i byś dała radę, ale byłoby to pyrrusowe zwycięstwo no i ciężar byłby nadal... Cytuj
Arshi Napisano 21 Stycznia 2014 Napisano 21 Stycznia 2014 to jest rozmyslanie idealizowanie pewnych faktow wrecz zaslepienie czyms widac jak otworzysz sama to bedzie ci ciezko poczujesz sie zmeczona tym a nawet mozliwe ze kolezanke przestraszysz i ona nie otworzy dzialanosci jak razem otworzycie bedziecie sie wspierac Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 21 Stycznia 2014 Autor Napisano 21 Stycznia 2014 Arshi te 4 kielichy to masz racje-to moje rozważanie bo lokal w fajnym miejscu itd i moze bym dała rade,ale faktycznie bedzie mi o wiele cieżej. Cieszę się,że zrobiłam rozkład bo była gotowa zaryzykować a karty wrecz krzyczały że to nie czas na samodzielne działania. Dzieki Wam wielkie:) ale rozkład pieknie wsio pokazał. Na pewno zweryfikuje..około marca:) Cytuj
panna.marta Napisano 21 Stycznia 2014 Napisano 21 Stycznia 2014 Sama sobie mozesz nie poradzic, a czkolwiek problem lezy w tym, ze czegos nie dostrzegasz lub czegos nie potrafisz co umie ta Pani. Obstawialabym albo znajomosci albo jakas umiejetnosc zwiazana ze znajomoscia jezyka lub znajomoscia obszaru. Powodzenia!! Cytuj
iridos Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 no przy 4 puch to ja checi nie widze do otwierania to karta zniechęcenia ale jesli otworzysz to z koleżanką szybciej niz sama ale karty nie sa idealne bo wychodzisz z dyszki denarów gdyby stała na końcu byłoby wszystko po twojej mysli chyba ze to biznes prowadzony w domu czy firma rodzinna Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 23 Stycznia 2014 Autor Napisano 23 Stycznia 2014 Panno Marto Pani ma prowadzić salon fryzjerski a ja alternatywne kosmetyczną.. Iridios właśnie parcie jest wielkie.. Pytanie było w którą strone.. I chodzi o to właśnie aby nie prowadzić w domu ani na dojazd tylko juz w konkretnym miejscu teraz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi