GdzieTaIrlandia Napisano 21 Stycznia 2014 Napisano 21 Stycznia 2014 Charakter wydarzenia: 5 mieczy,Śmierc,2 mieczyNie do końca będę zadowolona z jakiej wygranej walki(choć moge miec poczucie ,ze jest przegrana) taka walka w której ostatecznie czujemy sie przegrani..acz kolwiek ta sytuacja umrze..nastąpi cos nowego (smierc) na co wpływu miec nie bede,moze nie bede widziała jakis mozliwosc(2 mieczy) Czas:Cesarzowa- wydaje mi sie,że wiosna,ale z czasem u mnie ciężko Przebieg:Krolowa Kielichów,DIABEL,Paż denarówzamiast skupiać sie na nowej drodze i kształceniu*Paż denarów) to mąge ciagle tkwić w przeszłosci we własnych emocjach i uczuciach( moja królowa kielichów patrzy wstecz) i widać tez blokady i wiezy(DIABEL) Wynik:GŁUPIEC,7 kielichów, 6 bulaw-Sprobuje..wyruszę na nowy ląd..bedzie przede mna wiele wyborów do dokonania,wielu opcji..ale wybiore chyba własciwie(6 buław) Nie wiem jak to z tym czasem... Korzystam z nowej tali i dopiero ją wyczuwam..Gdyby ktos mogłby zerknąc bede wdzieczna:) Dziekuje Cytuj
Monika2611 Napisano 21 Stycznia 2014 Napisano 21 Stycznia 2014 Charakter wydarzenia-czeka cię jakaś walka ,może spór o coś .Zastanów się jednak czy warto to zaczynać ?Bo wygrana będzie wątpliwa albo wogle nie będzie Cię cieszyć ,a na pewno dużo będzie cie kosztowała . Czas to wiosna -kwiecień -maj Królowa kielichów ,możesz nią być Ty lub twoja przyjaciółka która jest ci życzliwa i lojalna i pomorze ci się odprężyć .Staniesz się pewniejsza siebie . Zaczniesz coś nowego ,masz wiele marzeń ale musisz skupić się na jednym bo inaczej nic z nich nie wyjdzie .Pokonasz wszelkie przeszkody i będziesz zadowolona z obrotu sprawy ;-) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 21 Stycznia 2014 Autor Napisano 21 Stycznia 2014 Ciekawe z kim i o co ta walka.. Dziekuje Ci Moniko za interpretacje:) Cytuj
panna.marta Napisano 21 Stycznia 2014 Napisano 21 Stycznia 2014 Charakter wydarzenia: 5 mieczy,Śmierc,2 mieczy- rozgoryczenie spowodu jakiejs decyzji lub rozstania Czas:Cesarzowa- poczatek wiosny lub lata? Przebieg:Krolowa Kielichów,DIABEL,Paż denarów- zacznie sie niewinnie a skonczy z jakas zloscia? Wynik:GŁUPIEC,7 kielichów, 6 bulaw-machniesz ostatecznie na to reka i spojrzysz daleko w przyszlosc, zaczniesz planowac i robic wszystko zeby udaly Ci sie nowe zamiary Cytuj
Monika2611 Napisano 21 Stycznia 2014 Napisano 21 Stycznia 2014 Próbuję swoich sił ;-) ale mogę się mylić Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 22 Stycznia 2014 Autor Napisano 22 Stycznia 2014 Tak patrzę na ten rozkład i powtórnie go analizując biorąc pod uwagę najwazniejsze Arkana Wielkich Tajemnic-ŚMIERC,DIABEL,GLUPIEC- myślę,że umrze tutaj coś z wielki hukiem.. Wyglada to na uwolnienie z czegos co bardzo mnie wiąze i hamuje..oraz nową drogę.. Generalnie dalej rozwazajać ..charakter wydarzenia- karta smierc najwazniejsza i nalezy wziaść pod uwagę ,pod tą kartkę dopasować te błotki..wiec moze karty pokazały właśnie to,że w mojej świadomości umrze poczucie przegranej i braku możliwości ruchu.. Następnie przebieg:DIABEŁ. Krolowa kielich+ Paż denarów- może zbyt namierne samobiczowanie siebie,swoich uczuć,wątpienie we własne siły i brak siły do realizacji kolejnych działań edukacyjnych.. Czas-Cesarzowa oznacza,ze moje wyjscie z marazmu przyniesie pozytywne plony.. Wynik-GLUPIEC-siegne po nowe lądy..widać tutaj ze czeka wiele wyborów,ale 6 to sukces. stabilnie:) Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Stycznia 2014 Napisano 22 Stycznia 2014 Charakter wydarzenia: 5 mieczy,Śmierc,2 mieczy wewnętrznie będziesz nieprzygotowana do jakichś wydarzeń, byc może związanym z czymś w co nie wierzysz że sie uda albo w czym się sparzyłaś i teraz jesteś oostrożna. Mam wrażenie, że chodzi o uczucia. Czas:Cesarzowa cieżko określić ale pewnie niedługo Ewentualnie wiosna gdy wszystko budzi się do życia [płodnie jak Cesarzowa Przebieg:Krolowa Kielichów,DIABEL,Paż denarów pojawi sie szsansa na uczucie które będzie dla Ciebie wyzwaniem Wynik:GŁUPIEC,7 kielichów, 6 bulaw uda się relalizować marzenia, o któryfch myślisz. Postawisz na swoim i może utrzesz komuś nosa dając kosza. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 22 Stycznia 2014 Autor Napisano 22 Stycznia 2014 Daffne,tak sparzyłam sie na kimś i przestałam wierzyc ze ta cokolwiek spróbuje naprawic.. Układam swoje zycie. Próbuje przejsc przez brame 5 kielichów i 8 mieczy. Juz wychodzę z marazmu.Dziekuje. Cytuj
Gość Daffne Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 Daffne,tak sparzyłam sie na kimś i przestałam wierzyc ze ta cokolwiek spróbuje naprawic.. Układam swoje zycie.Próbuje przejsc przez brame 5 kielichów i 8 mieczy. Juz wychodzę z marazmu.Dziekuje. to wychodź i pracuj nad postrzeganiem siebie, które lubi być nieco zburzone przez zachowania takich osób Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 9 Lutego 2014 Autor Napisano 9 Lutego 2014 Wydarzenia które nastąpiły: dostałam z męzem wezwanie na policje jako podejrzani pobicia naszej sąsiadki . Wydarzenie miało miejsce w roku 2012-Maj. Oczywiście to ona wyleciała z biciem do mnie,ale i ona pierwsza zadz na policje wtedy. Teraz jest dochodzenie. Przybiło mnie to totalnie- a u nich taka patologia a teraz my po policji musiy sie szlajać. W pn mamy przesłuchanie. Ciekawe co dalej.. Tak sie zastanawiam jak to wkleic to tych wydarzeń - kart-ale mogą to byc te 5 buław-potyczka, 5 mieczy-sprawa niby zapomniana a odkopana. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi