Skocz do zawartości

Sen

agati1968

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co oznacza jak sni sie zmarly ojciec ktory we snie mowi ze kupil ci sklep

Napisano

Po pierwsze oznacza to, że czas przeczytać regulamin i nadać postowi tytuł odpowiedni. Po drugie dział fizjologia snu nie służy do interpretacji więc przenoszę do "prośby o interpretację snu". Po trzecie, potrzeba więcej szczegółów, żeby sen zinterpretować.

• 2 tygodnie później...
Napisano

witam co trzeba wiec do opisac aby mozna okreslic co ten sen znaczy pozdrawiam i przepraszam za pomylke

Napisano

Na początek trzeba wejść do regulaminu i zobaczyć jak wygląda format tytułu. Ludzie wybierają sny do interpretacji po tytułach. Jak nazywasz swój pot "sen" to im to nic nie mówi i oleją. Do tego trzeba szczegółów snu, po króciutkim opisie wiele się nie da powiedzieć. To tak jakbym ci kazała zgadnąć na jakie zwierzę patrzę i powiedziała ci tylko, że ma nogi i głowę. Pora dnia we śnie, pogoda, ubrania, rodzaj sklepu, miejsce...jest masa rzeczy, które mogą mieć znaczenie.

Napisano

nie znam sie wogole na tym jestem tu od niedawna nie umiem zinterpretowac tego snil mi sie niezyjacy tata ktory wrocil do domu z kas byla moja najmlodsza corka mama i w pewnym momencie tata mowi do mnie ze wziol kredyt i kupil mi sklep pytajac go co bede sprzedawac w tym sklepie on odpowiedzial plaszcze i sen sie skonczyl

Napisano

dziekuje bardzo ci za sprcyzowanie mialam jeszcze jeden sen tez zmoim ojcem nie zyjacym w tymsnie bylam gdzies i tak jak bym go spotka on w tym snie dawalmi male pudeleczka takie jakna soczewski byly kolorowe i byl w nich plyn w tym snie byla tezmoja kolezanka i ona tez chciala takie pudeleczka wiec zwrocilam sie do taty aby mi jeszcze dla niej dal on zwrocil sie do swojego kolegi zeby dal wiecej i koniec snu co to moze znaczyc