agati1968 Napisano 22 Stycznia 2014 Napisano 22 Stycznia 2014 Co oznacza jak sni sie zmarly ojciec ktory we snie mowi ze kupil ci sklep Cytuj
OazaSpokoju Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 Po pierwsze oznacza to, że czas przeczytać regulamin i nadać postowi tytuł odpowiedni. Po drugie dział fizjologia snu nie służy do interpretacji więc przenoszę do "prośby o interpretację snu". Po trzecie, potrzeba więcej szczegółów, żeby sen zinterpretować. Cytuj
agati1968 Napisano 2 Lutego 2014 Autor Napisano 2 Lutego 2014 witam co trzeba wiec do opisac aby mozna okreslic co ten sen znaczy pozdrawiam i przepraszam za pomylke Cytuj
OazaSpokoju Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 Na początek trzeba wejść do regulaminu i zobaczyć jak wygląda format tytułu. Ludzie wybierają sny do interpretacji po tytułach. Jak nazywasz swój pot "sen" to im to nic nie mówi i oleją. Do tego trzeba szczegółów snu, po króciutkim opisie wiele się nie da powiedzieć. To tak jakbym ci kazała zgadnąć na jakie zwierzę patrzę i powiedziała ci tylko, że ma nogi i głowę. Pora dnia we śnie, pogoda, ubrania, rodzaj sklepu, miejsce...jest masa rzeczy, które mogą mieć znaczenie. Cytuj
agati1968 Napisano 2 Lutego 2014 Autor Napisano 2 Lutego 2014 nie znam sie wogole na tym jestem tu od niedawna nie umiem zinterpretowac tego snil mi sie niezyjacy tata ktory wrocil do domu z kas byla moja najmlodsza corka mama i w pewnym momencie tata mowi do mnie ze wziol kredyt i kupil mi sklep pytajac go co bede sprzedawac w tym sklepie on odpowiedzial plaszcze i sen sie skonczyl Cytuj
agati1968 Napisano 2 Lutego 2014 Autor Napisano 2 Lutego 2014 dziekuje bardzo ci za sprcyzowanie mialam jeszcze jeden sen tez zmoim ojcem nie zyjacym w tymsnie bylam gdzies i tak jak bym go spotka on w tym snie dawalmi male pudeleczka takie jakna soczewski byly kolorowe i byl w nich plyn w tym snie byla tezmoja kolezanka i ona tez chciala takie pudeleczka wiec zwrocilam sie do taty aby mi jeszcze dla niej dal on zwrocil sie do swojego kolegi zeby dal wiecej i koniec snu co to moze znaczyc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi