agnies1009 Napisano 22 Stycznia 2014 Napisano 22 Stycznia 2014 snilo mi sie ze,spalam z trzema zmijami w jakims bagnie.Moj brat siedzial obok mnie i wyrywal tym zmijom zeby dlugie na 2 cm.Ja myslalam w tym snie ze,skoro brat powyrywal tym zmijom zeby to mnie nie ukasza i w sumie moge z nimi spac.Oczywiscie czulam skrepowanie,jakis strach i odraze.Dodam jeszcze ze, bylam pewna ze te zmije mi nic zlego nie zrobia.Co to moze znaczyc? Cytuj
Gabó Napisano 22 Stycznia 2014 Napisano 22 Stycznia 2014 Według mnie to mogłoby oznaczać że posiadasz węże/żmije astaralne w energetyce, ale jakimś ekspertem nie jestem. Są to pasożyty które cie żerują na twoich energiach, ale mogą być też takie że ci służą. I na twoim miejscu bym się pomodlił do boga i poprosił o uzdrowienie i usunięcie tego wszystkiego, sam tak robie Ale to tylko moja sugestia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi