Beata39 Napisano 22 Stycznia 2014 Napisano 22 Stycznia 2014 Koleżanka poprosiła mnie abym zapytała karty jak przebiega jej związek z partnerem. Nie czuję się dobrze w układzie partnerskim, więc wybrałam 4 karty i mi wyszło 8 buław, 9 mieczy, 5 mieczy, rycerz monet ----> słońce Ich znajomość i początek związku szybko się zaczął, wiele się działo, ale teraz czują, że ten związek ich ogranicza, coś złego wkradło się, narastają konflikty, trudności w porozumiewaniu się, może ze względu na pieniądze albo zastój, nuda ze strony partnera. Ale po nieporozumieniach będą gotowi na nowe, rozpoczęcie wszystkiego od początku. Możecie popatrzeć, czy dobrze to zinterpretowałam. Bardzo, bardzo proszę :) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 22 Stycznia 2014 Napisano 22 Stycznia 2014 buławy czyli namiętność, gwałtowność uczuć miecze czyli słowa monety - stabilność więc są rozmowy, twardy grunt pod nogami(znają się długi czas), nie jest najgorzej, ale jednego brak - pucharów czyli uczuć. Jeżeli to są karty na chwilę obecną(konkretne teraz) to nie jest najlepiej... ktoś pod wpływem impulsu coś zrobił i teraz jest nieporozumienie, ale wyjdą z tego i będzie zgoda. Taki związek z wzlotami i upadkami. Szkoda tylko, że nie ma kielicha albo odpowiedniego AW na takie pytanie. Obecnie powinni nad tym popracować, jeżeli jednak są ze sobą, bo nikogo innego(ciekawszego) nie było pod ręką, to wróżę rozpad, ewentualnie samotność w związku. Cytuj
Beata39 Napisano 22 Stycznia 2014 Autor Napisano 22 Stycznia 2014 Ślicznie dziekuję, patrzyłam na karty i trochę inaczej je zinterpretowałam. Radzono mi abym starała się z nich czytać jak z komiksu. Jestem poczatkującą ale wciąż się czegoś uczę. Dzieki Cytuj
Gość Euterpe Napisano 22 Stycznia 2014 Napisano 22 Stycznia 2014 lepiej by było, gdyby ktoś jeszcze się wypowiedział również się jeszcze uczę Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Stycznia 2014 Napisano 22 Stycznia 2014 Ktoś pod wpływem emocji i w pośpiechu powie/zdrowi coś czego nie powinien i może być kłótnia. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 (edytowane) 8 buław, 9 mieczy, 5 mieczy, rycerz monet ----> słońce Beata zwróć uwage które z tych kart maja tzw, negatywne przesłanie - toi5 mieczy ti o jest karta dominująca, pokazująca problem -> koleżanka obawia się pan ją zdradza, o zamartwianiu sie mówi 9 mieczy. ( mieczy to karta bezpodstawnych obawy. Ryc monet to brak ruchu, brak zmian- czyli dla niej nic się nie zmieni - dalej będzie sie zamartwiać. Rozwiązaniem jest rozmowa i wyjaśnienie sprawy - karta Słońca z podsumy. Popatrzyłam jak zinterpretowałaś i podoba mi się to co napisałaś. Dobrze odczytałaś karty, tez trafiłaś z wyjaśnieniem problemu - czyli już widzisz/odczytujesz to co Ci karty pokazują. . Edytowane 23 Stycznia 2014 przez SooYoung Cytuj
Beata39 Napisano 23 Stycznia 2014 Autor Napisano 23 Stycznia 2014 Bardzo dziękuję za wspaniałe rady, dzięki nim czuję, że lepiej karty do mnie przemawiają. Zawsze mi coś mądrego napiszesz, co przynosi rezultaty. Pozdrawiam i życzę miłego i spokojnego dzionka. Cytuj
iridos Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 oni dziecko mają?jesli nie chca miec to na wpadke uwazać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi