pawel116 Napisano 22 Stycznia 2014 Napisano 22 Stycznia 2014 Jutro przyjeżdża technik w celu usunięcia usterki związanej z nowo zakupionym routerem - zapowiedział, że jeśli wina nie leży po stronie usługodawcy to będę musiał zapłacić za 'wizytę'. Czy weźmie jutro pieniądze za naprawę? Księżyc, 4 Kielichów, As Monet weźmie... Cytuj
Beata39 Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 Chciałabyś nie płacić, łudzisz się ale trzeba będzie zapłacić, coś zostanie w portfelu dla ciebie. Ale ja się cały czas uczę, może jeszcze ktoś zweryfikuje? 1 Cytuj
Gość agnieszka007 Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 Raczej weźmie coś dla siebie. Cytuj
pawel116 Napisano 23 Stycznia 2014 Autor Napisano 23 Stycznia 2014 Usterka była z mojej winy, ale on nie potrafił mi pomóc, wziął tylko za przyjazd 39 zł (doliczą do faktury za styczeń). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi