BounceQueen Napisano 22 Stycznia 2014 Napisano 22 Stycznia 2014 Witam. Dzis mialam strasznie dziwny sen, w ktorym jak zwykle widzialam wszystko wlasnymi oczyma. Najpierw widzialam siebie w lustrze. Na codzien mam dlugie, krecone, bordowe wlosy, jednak we snie bylam blondynka (wlosy niemalze platynowe/biale), a wlosy byly proste. Patrzac w lustro obcinalam je stopniowo az staly sie krotkie. Nie jak 'na chlopaka' co prawda, ale krotkie... Odwracajac sie od tego lustra znalazlam sie w jakims poteznym pomieszczeniu, cos jak hala sportowa. Byl ze mna tam ktos jeszcze, niestety nie wiem kto. Spacerowal tam sobie niedzwiedz polarny a ja stalam i go obserwowalam. Byl piekny, mial cudowne, zadbane, geste futro ale byl do tego potezny i przerazajacy. Chcialam, zeby mnie nie zauwazyl, ale jednak zauwazyl. Wstal na 2 tylnie nogi i zaczal zblizac sie do mnie (na tych wlasnie 2 nogach). Myslalam ze chce mnie zaatakowac ale nie moglam sie ruszyc. Stanal przy mnie, polozyl mi lapy na ramionach i sie na mnie patrzyl. A ja z zamknietymi oczami stalam w panice bojac sie ze umre. W koncu osoba bedaca tam ze mna zaczela krzyczec zebym otworzyla oczy (slyszalam glos) ale nie dalam rady. Balam sie. Jeszcze kilka razy uslyszalam wrecz blaganie o to... I sie obudzilam. Bardzo prosze o interpretacje. Nie daje mi to spokoju. Pozdrawiam Cytuj
słodkogorzka Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 Przeczytałam chyba 5 razy - ciekawy sen, tym bardziej, że we śnie jesteś obserwatorką samej siebie (tak zrozumiałam). Symbole, które się pojawiają to lustro, włosy, niedźwiedź - z moją znajomością snów - przed Tobą nowy etap życia. Patrzenie w lustro zawsze oznacza potrzebę zajrzenia w swoje wnętrze; obcinanie włosów zmiana w Twoim życiu - kolor ma znaczenie - jesteś blondynką po przemianie - to szczęście nawet może to być korzyść materialna. Niedźwiedź "załatwia" wszystkie rozważania - oznacza wg mnie w tym śnie - istotną zmianę w Twoim życiu. Będziesz musiała podjąć jakąś decyzję, która polepszy sytuację życiową. Ktoś Ci pomoże, bo nie będziesz wierzyła, że to dobry wybór. Tak to widzę. Powodzenia i pozdrówka. Cytuj
BounceQueen Napisano 24 Stycznia 2014 Autor Napisano 24 Stycznia 2014 W lustrze widzialam siebie, ale w sytuacji z niedzwiedziem czulam sie realistycznie, jakbym patrzyla tylko swoimi oczami. Dziekuje za interpretacje, pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi