Gość paulinqa123 Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 czy X na ostatnim naszym spotkaniu wśród znajomych, esemesował z jakąś kobietą ? Zauważyłam ,że otrzymał wiadomość i uśmiechnął się do telefonu. Ja akurat chwilkę później wstawałam żeby pójść do toalety i odniosłam wrażenie jakby chciał schować telefon przede mną. 4 buław, 8 kielichów, 7 buław, as buław, as mieczy Nie czuję tu kobiety.. widzę bardziej wyjaśnianie, godzenie się z jakimś kolegą, zamknięcie przeszłej sprawy...
Gość SooYoung Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Temat na wzajemną pomoc, bo raczej nie zweryfikujesz. Kobietę widać na karcie 4 buław, tam masz wizerunek kobiety i mężczyzny. I jeszcze jedno czy X jest Twoim partnerem ? bo wtedy 4 buławy mówią o waszym związku, a 8 pucharów to że odpłynął emocjonalnie od Ciebie - cały rozkład pokazał sytuację z dostaniem smsa. Zwróciłabym uwagę na kartę 7 buław - to tzw. seksualna karta - do tego as buław - mógł dostać jakąś propozycję a as mieczy to sama wiadomość, tekst Z mojego doświadczenia, z obserwacji mężczyzn, to oni nie uśmiechają się do smsmów "na godzenie się" - uśmiechają się na pikantne kawały, śmieszne obrazki, zdjęcia i i niestety na pikantne smsmy od kobiet, na zasadzie -> O ma na mnie ochotę, albo jaka propozycja, albo ale fotkę mi przysłała. Jeśli nie masz zaufania do X to proponuję rozkład tzw. RTG - znajdziesz wzór na naszym forum i zobaczysz co ukrywa Edytowane 23 Stycznia 2014 przez SooYoung
TrutH's Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 Nie martw się to jest bardziej takie samcze na zasadzie ciągle coś mam w sobie, co fascynuje kobiety bardziej chęć dowartościowania się a sam sms to bzdura lekko łechtające jego ego
Gość paulinqa123 Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 Temat na wzajemną pomoc, bo raczej nie zweryfikujesz. Kobietę widać na karcie 4 buław, tam masz wizerunek kobiety i mężczyzny. I jeszcze jedno czy X jest Twoim partnerem ? bo wtedy 4 buławy mówią o waszym związku, a 8 pucharów to że odpłynął emocjonalnie od Ciebie - cały rozkład pokazał sytuację z dostaniem smsa. Zwróciłabym uwagę na kartę 7 buław - to tzw. seksualna karta - do tego as buław - mógł dostać jakąś propozycję a as mieczy to sama wiadomość, tekst Z mojego doświadczenia, z obserwacji mężczyzn, to oni nie uśmiechają się do smsmów "na godzenie się" - uśmiechają się na pikantne kawały, śmieszne obrazki, zdjęcia i i niestety na pikantne smsmy od kobiet, na zasadzie -> O ma na mnie ochotę, albo jaka propozycja, albo ale fotkę mi przysłała. Jeśli nie masz zaufania do X to proponuję rozkład tzw. RTG - znajdziesz wzór na naszym forum i zobaczysz co ukrywa dziękuje dziewczyny, teoretycznie nie jesteśmy oficjalnie razem dlatego ,że ja jeszcze nie bylam na to gotowa... on jest dość skomplikowany, ma bardzo wielu znajomych i jest towarzyski, wiele osób zawsze spotyka i każdy go ciągnie do siebie. Wiem że ostatnio miał kilka problemów w pracy i jakiś konflikt z kuzynem, który sobie wyjaśnili. Co do seksu... to zanim mnie poznał był prawiczkiem... i zdecydował sie zrobić to ze mną. Jest przystojny i podoba się kobietom a przy tym jeste troszke typem czarusia i jest bardzo pewny siebie. Zapytam kart co przede mną ukrywa... ślicznie Wam dziękuję za odpowiedź.
Gość paulinqa123 Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 Tak czy siak to oznacza ,ze z kimś flirtował... Ostatnio ja go troche odsunęlam od siebie... dlatego żeby sprawdzić czy mu zależy i czy będzie się starał a on sie chyba troszkę poddał... i to mogłoby pokazywać to emocjonalne oddalenie. Mimo to spotkamy się dziś lub jutro lecz w grupie znajomych. Zaproponował mi pójście z nim na imprezę karnawałową. A ja jemu wizyte u mnie póki co nie określił się dokładnie kiedy bo ma sporo pracy. Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. Wysyła mi sprzeczne sygnały, raz pokzuje ,że jestem dla niego ważna a raz nie ma czasu nawet napisać lub się spotkać.. sama nie wiem co o ty myśleć
Gość paulinqa123 Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Co X ukrywa przede mną? podczas tasowania wyskoczyła wieża a potem odkryła się karta kochanków ... - więc dośc wymownie... ukrywa to że stracił mną zainteresowanie... że to już powoli koniec śmierć, 2 kielichów, koło fortuny- jak wyżej... on chyba już ma zamiar skończyć naszą relację.... nie jestem pewna czy karty nie pokazały moich obaw i emocji Edytowane 23 Stycznia 2014 przez paulinqa123
agaMAJ Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 Witaj Moim zdaniem już pierwsze karty wskazywały na zainteresowanie inną kobietą. Samiec to samiec. Ten sms w dodatku go podkręcił. A ukrywa to, że się emocjonalnie oddala w inną stronę niestety
Caliel Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 A Wy chcialybyscie by facet Was tak inwigilowal kartami?
Gość Daffne Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 wg mnie pisała do niego inna kobieta, którą już zna albo pisał z nią wcześniej (8 kielichów)
marcepanka Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 Caliel a czy znasz lepszy temat do inwigilacji kartami?? Sprawy damsko męskie są dla kart idealnym tematem, reszta to nudaaa;)
Gość Daffne Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 dla każdego idealny tremat może dotyczyć innej dziedziny w zależności od uznawanych priorytetów życiowych. Także to pojęcie względne bo nie każdy ma tak samo. Dla mnie wałkowanie tematów damsko męskich jest np. nudne, ale rozumiem, że można mieć z tego ubaw.
Czarownica Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 Caliel a Ty zamiast zrobić porządek z tematem naruszającym regulamin to prawisz morały...Oczywiście od dłuższego czasu "złym policjantem" działu jestem tylko ja.
Caliel Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 No coz.. nie mam pozwolenia chyba ze mi go udzielasz to moge robic porzadki
Rekomendowane odpowiedzi