Skocz do zawartości

czy pisał wiadomości z kobietą?

Gość paulinqa123

Rekomendowane odpowiedzi

Gość paulinqa123
Napisano

czy X na ostatnim naszym spotkaniu wśród znajomych, esemesował z jakąś kobietą ? Zauważyłam ,że otrzymał wiadomość i uśmiechnął się do telefonu. Ja akurat chwilkę później wstawałam żeby pójść do toalety i odniosłam wrażenie jakby chciał schować telefon przede mną.

4 buław, 8 kielichów, 7 buław, as buław, as mieczy

Nie czuję tu kobiety.. widzę bardziej wyjaśnianie, godzenie się z jakimś kolegą, zamknięcie przeszłej sprawy...

Gość SooYoung
Napisano (edytowane)

Temat na wzajemną pomoc, bo raczej nie zweryfikujesz.

Kobietę widać na karcie 4 buław, tam masz wizerunek kobiety i mężczyzny.

I jeszcze jedno czy X jest Twoim partnerem ? bo wtedy 4 buławy mówią o waszym związku, a 8 pucharów to że odpłynął emocjonalnie od Ciebie - cały rozkład pokazał sytuację z dostaniem smsa.

Zwróciłabym uwagę na kartę 7 buław - to tzw. seksualna karta - do tego as buław - mógł dostać jakąś propozycję a as mieczy to sama wiadomość, tekst

Z mojego doświadczenia, z obserwacji mężczyzn, to oni nie uśmiechają się do smsmów "na godzenie się" - uśmiechają się na pikantne kawały, śmieszne obrazki, zdjęcia i i niestety na pikantne smsmy od kobiet, na zasadzie -> O ma na mnie ochotę, albo jaka propozycja, albo ale fotkę mi przysłała.

Jeśli nie masz zaufania do X to proponuję rozkład tzw. RTG - znajdziesz wzór na naszym forum i zobaczysz co ukrywa

Edytowane przez SooYoung
Napisano

Nie martw się to jest bardziej takie samcze na zasadzie ciągle coś mam w sobie, co fascynuje kobiety bardziej chęć dowartościowania się a sam sms to bzdura lekko łechtające jego ego ;)

Gość paulinqa123
Napisano
Temat na wzajemną pomoc, bo raczej nie zweryfikujesz.

Kobietę widać na karcie 4 buław, tam masz wizerunek kobiety i mężczyzny.

I jeszcze jedno czy X jest Twoim partnerem ? bo wtedy 4 buławy mówią o waszym związku, a 8 pucharów to że odpłynął emocjonalnie od Ciebie - cały rozkład pokazał sytuację z dostaniem smsa.

Zwróciłabym uwagę na kartę 7 buław - to tzw. seksualna karta - do tego as buław - mógł dostać jakąś propozycję a as mieczy to sama wiadomość, tekst

Z mojego doświadczenia, z obserwacji mężczyzn, to oni nie uśmiechają się do smsmów "na godzenie się" - uśmiechają się na pikantne kawały, śmieszne obrazki, zdjęcia i i niestety na pikantne smsmy od kobiet, na zasadzie -> O ma na mnie ochotę, albo jaka propozycja, albo ale fotkę mi przysłała.

Jeśli nie masz zaufania do X to proponuję rozkład tzw. RTG - znajdziesz wzór na naszym forum i zobaczysz co ukrywa

dziękuje dziewczyny, teoretycznie nie jesteśmy oficjalnie razem dlatego ,że ja jeszcze nie bylam na to gotowa... on jest dość skomplikowany, ma bardzo wielu znajomych i jest towarzyski, wiele osób zawsze spotyka i każdy go ciągnie do siebie. Wiem że ostatnio miał kilka problemów w pracy i jakiś konflikt z kuzynem, który sobie wyjaśnili. Co do seksu... to zanim mnie poznał był prawiczkiem... i zdecydował sie zrobić to ze mną. Jest przystojny i podoba się kobietom a przy tym jeste troszke typem czarusia i jest bardzo pewny siebie.

Zapytam kart co przede mną ukrywa...

ślicznie Wam dziękuję za odpowiedź.

Gość paulinqa123
Napisano

Tak czy siak to oznacza ,ze z kimś flirtował... Ostatnio ja go troche odsunęlam od siebie... dlatego żeby sprawdzić czy mu zależy i czy będzie się starał a on sie chyba troszkę poddał... i to mogłoby pokazywać to emocjonalne oddalenie. Mimo to spotkamy się dziś lub jutro lecz w grupie znajomych. Zaproponował mi pójście z nim na imprezę karnawałową. A ja jemu wizyte u mnie ;) póki co nie określił się dokładnie kiedy bo ma sporo pracy. Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. Wysyła mi sprzeczne sygnały, raz pokzuje ,że jestem dla niego ważna a raz nie ma czasu nawet napisać lub się spotkać.. sama nie wiem co o ty myśleć

Gość paulinqa123
Napisano (edytowane)

Co X ukrywa przede mną?

podczas tasowania wyskoczyła wieża a potem odkryła się karta kochanków ... - więc dośc wymownie... ukrywa to że stracił mną zainteresowanie... że to już powoli koniec

śmierć, 2 kielichów, koło fortuny- jak wyżej... on chyba już ma zamiar skończyć naszą relację....

nie jestem pewna czy karty nie pokazały moich obaw i emocji

Edytowane przez paulinqa123
Napisano

Witaj ;)

Moim zdaniem już pierwsze karty wskazywały na zainteresowanie inną kobietą. Samiec to samiec. Ten sms w dodatku go podkręcił. A ukrywa to, że się emocjonalnie oddala w inną stronę niestety

Napisano

A Wy chcialybyscie by facet Was tak inwigilowal kartami?

Napisano

wg mnie pisała do niego inna kobieta, którą już zna albo pisał z nią wcześniej (8 kielichów)

Napisano

Caliel a czy znasz lepszy temat do inwigilacji kartami??;)

Sprawy damsko męskie są dla kart idealnym tematem, reszta to nudaaa;)

Napisano

dla każdego idealny tremat może dotyczyć innej dziedziny w zależności od uznawanych priorytetów życiowych.

Także to pojęcie względne bo nie każdy ma tak samo.

Dla mnie wałkowanie tematów damsko męskich jest np. nudne, ale rozumiem, że można mieć z tego ubaw.

Napisano

Caliel a Ty zamiast zrobić porządek z tematem naruszającym regulamin to prawisz morały...Oczywiście od dłuższego czasu "złym policjantem" działu jestem tylko ja.

Napisano

No coz.. nie mam pozwolenia ;)

chyba ze mi go udzielasz to moge robic porzadki ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...