ela82 Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 Witam. Ostatnio w moich snach pojawia się jakiś brunet który mi pomaga. Jestem w centrum handlowym, jacyś mężczyźni chcą mnie zabić (a przynajmniej takie mam wrażenie), a na pewno skrzywdzić. Uciekam przed nimi i wtedy pojawia się on. Brunet łapie moją rękę i uciekamy razem, po schodach na pierwsze piętro. Brunet wyciąga pistolet i jednego z napastników zabija, a drugiego zamyka w jakimś ciasnym pomieszczeniu ( owy napastnik okazuje się gejem). Innej nocy przyśniło mi się, że jestem w domu, leże sobie z mężem w łóżku i do pokoju wchodzi ów brunet i daje mi prezent. Prezentem były kolczyki i bransoletka ozdabiane czerwonymi kamieniami szlachetnymi. Daje mi ten prezent i kładzie się koło nas. Ja wstaję i idę do pokoju mojej córki i zmieniam jej pieluszkę. Na zewnątrz domu zaczynają się jakieś zamieszki, mój mąż tam idzie mówi że chce im pomóc. Ja zasłaniam rolety w oknach. Podchodząc do jednego okna i widzę jak idzie jakiś pochód i śpiewa kościelne piosenki, więc otwieram okno. Wtedy przez te okno wchodzi kilku ludzi i mówią, że są z policji i zakładają mi kajdanki. Ja mówię do bruneta, żeby uciekał, a on daje sobie założyć kajdanki, podchodzi bardzo blisko mnie i mówi, że mnie nie zostawi. ???????????????????? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi