Skocz do zawartości

Rozkład "Przyszły partner"

zakretka23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rozkład "Przyszły partner"

1.Gdzie spotkam mojego przyszłego partnera? – 8 mieczy

W jakimś ciemnym, ciasnym miejscu, może klub ewentualnie szklany budynek, bo raczej nie w szpitalu psychiatrycznym :P

2. Jaki on będzie posiadał charakter? – CESARZOWA III

Wolałabym by chodziło o kreatywność i o zajęcie związane ze sztuką, a nie o wymuskanego gogusia.

3. Co nas połączy? – 6 monet

Wzajemna zrozumienie, pomoc, wsparcie.

4. W jakich okolicznościach nastąpi to spotkanie? – 8 buław

Przez znajomych, od razu zwrócę na niego swoją uwagę.

5. Na jaki typ mężczyzn powinnam zwracać uwagę? – MAG I

Na mężczyzn młodszych ode mnie, takich magnetycznych, energicznych.

6. Jakiego typu mężczyzn powinnam unikać? –As buław

Mężczyzn, którym chodzi tylko o seks.

7. Jak się powinnam zachowywać, żeby przyciągnąć tę osobę? – 10 mieczy

Nic szczególnego nie muszę robić. Ewentualnie dać do zrozumienia, że nic z nikim mnie nie wiąże.

8. Na co powinnam zwrócić szczególną uwagę? – Giermka monet

Na szlachetne i uczciwe gesty.

9. Co chcę od związku otrzymać? – 7 pucharów

Chce się zakochać :buzki:

Napisano

spotkasz go gdzieś na dworze zalatwiając coś być może, będzie szarmancki i potrafiący się zachować w każdej sytaucji, dobrze wychowany, kulturalny. Połączy Was wspólna rozmowa i podejście do różnych spraw, spotkanire będzie spontaniczne i zaskoczy Was oboje. powinnaś zwracać uwagę na wygadanych i świadomych siebie i swej atrakcyjności panów, ale unikać płytkich "dupaków" (wybacz wyrażenie), powinnaś pokazać sie jaklo stanowcza i inteligentna kobitka, która z dozą obojętności do panów podchodzi ale zawsze zostawia im furtkę, któą mogą wykorzystać, od związku pragniesz spełnienia własnycn marzeń na temat miłości.

Gość Euterpe
Napisano

8 mieczy w połączeniu z 6 denarów skojarzyło mi się z kolejką w banku, ale to też może być sklep czy coś podobnego. 8 mieczy to miejsce,w którym masz związane ręce, mało co zależy od Ciebie lub może Ci się tak wydawać.

Cesarzowa kojarzy mi się z osobą, która czuje, że ma świat u stóp, jest pewna swoich decyzji, dotrzymuje słowa, ma dobrą pozycję w społeczeństwie, jest lubiana, potrafi się ubrać i zachować odpowiednio do sytuacji, tworzy; minusem może być zarozumiałość, skąpstwo, zbyt wielkie przywiązanie do luksusów, narcyzm

okoliczności w 8 buławach - dla mnie to karta impulsu, znajdziesz się w jakimś miejscu, w którym jest dużo ruchu albo musiałaś tam być, bo tak poczułaś lub należało być i wszystko się działo w pośpiechu

mag to czaruś, potrafi żonglować słowami, ma opanowane gesty, zna się na kobietach(w ogóle na ludziach, wie czego oni od niego oczekują)

as buław jako mężczyźni, którym zależy tylko na jednym - zasada dwóch "zet": zaliczyć i zapomnieć

w 10 mieczach osoba na pewno jest inteligentna, doświadczona przez los, przybita, ale potrafi sobie radzić z rzeczywistością, wierzy, że jutro będzie lepiej, ta osoba na karcie wydaje mi się mało komunikatywna albo mówi o wszystkim tylko, nie o swoich problemach, cierpienia zatrzymuje dla siebie

7 pucharów wyskakuje mi na spełnione marzenia, więc już zapewne masz gdzieś tam w głowie swój plan idealnego związku i teraz chcesz go zrealizować; również różnorodność, brak nudy, urozmaicenia

giermek monet może mówić nie tyle co o charakterze Twojego przyszłego partnera, ale też o miejscach, Twoim nastroju na TEN dzień(w którym GO poznasz)...