Nefrete Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 Witam, Poprosiłam koleżankę, aby zrobiła dla mnie rozkład, na mnie i mojego byłego partnera, z którym po rozstaniu utrzymuje kontakt i wiem, że nie jestem mu obojętna i na chwilę obecną zauważyłam u niego zmianę o 180 stopni. Jest bardziej otwarty na mnie i na moją miłość, dogadujemy sie w wielu kwestiach i po raz pierwszy od dłuższego czasu czuję, że mnie słucha, to co chce mu powiedzieć. O to co jej wyszło: 1. Karta wspólna wyjściowa - 10 mieczy/ 4 mieczy/ diabel = rydwan - jest chemia i coraz bardziej sie zblizacie do siebie i to bedzie sie poglebiac to zblizanie sie, ale tez ta wasza przeszlosc nie pozwala wam sie w pelni na siebie otworzyc i wy mimo wszystko zachowujecie dalej taki dystans wzgledem siebie, bo widac, ze jeszcze sie ciagnie za wami to ogromne cierpienie z przeszlosci i przez to nie potraficie sie przelamac i juz w pelni sobie zaufac i sie otworzyc, dalej bedziecie w pewnym sesie na siebie zablokowani jeszcze chociaz ten dystans powoli sie bedzie zmniejszal 2. Nastawienie pana do związku - as mieczy/ 3 pucharow/ 9 bulaw = mag - jest zakochany i widac juz porozumienie intelektualne on chce z Toba duzo rozmawiac i chce sie pogodzic uwaza ze juz sie bardzo dobrze dogadujecie i ogolnie ma bardzo pozytywne nastawienie, ale jednak jeszcze jest duzo obaw i gdyby nie te obawy, to bylo juz idealnie 3. Jego oczekiwania- 7 bulaw/ rycerz pucharow/ 5 bulaw = cesarzowa - na pewno chce zebys byla ta jego jedyna i stala partnerka na cale zycie, ale nie czuje tego jeszcze, bo ma w glowie metlik bije sie z myslami ciagle walczy sam ze soba, nie jest przekonany do tego jak jest, ale wie ze cie kocha i sie poddaje temu uczuciu 4. Czego On się boi w tym związku - 10 pucharow - boi sie okazac uczucie w pelni poddac sie temu uczuciu i zaufac sercu 5. Co Ona powinna wiedzieć o nim - wieza/ paz mieczy/ 6 denarow = wieza - no on przechodzi teraz solidna przemiane taka od podstaw, staje sie zupelnie nowym czlowiekiem takim wspolczujacym i empatycznym, ale to sa dopiero poczatki tej przemiany i generalnie on tez moze bardzo cierpiec moze sie rozstal teraz na dobre z tamta swoja tez i jest juz sam na pewno 6. Co on powinien skryć - 6 bulaw/ wisielec/ 4 pucharow = kolo - ze jeszcze jest bardzo chaotyczny niezdecydowany do konca ze za bardzo sie przyzwyczail do obecnego zycia swojego i ciezko mu bylo pokonac takie przyzwyczajenia codzienne 7. co Ty powinnaś skryc - kolo - to tak jakby to samo wyszlo co u niego 8. Szanse na rozwój związku - papiez/ glupiec/ mag = kochankowie - no znowu wyszlo, ze sa szase, a nawet na malzenstwo, bo papiez i kochankowie to sa zareczyny on niedlugo sie z Toba moze zareczyc, bo widac, ze to od niego wyjdzie no i na razie na tym poprzestanie beda rozmowy z jego strony staranie sie i szanse sa 9. Relacje jakie będą dominować w związku -krol denarow/ moc/ krolowa denarow = cesarz - fajnie wyszlo:) bedzie ogromna chemia miedzy wami i krol z krolowa denarow to po prostu idealna para bedziecie sie juz idealnie dogadywac dobrani jestescie bardzo i cesarz staly zwiazek malzenstwo 10. Wspólna przyszłość - kaplanka/ slonce/ 6 mieczy = papiez - no tez wyszlo ze sie skonczy slubem:) chociaz jeszcze nie jest do konca przyszlosc znana, ale juz widac, ze bedzie pozytywna i ze jednak uczucie zwyciezy, bo oboje posluchacie serca i zdecydujecie byc z soba i chyba tez przeprowadzka bedzie juz calkiem moze niedlugo Czy ktoś jeszcze pokusiłby się o interpretację, ślicznie dziękuję Cytuj
Gość Daffne Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 będzie miły wspólny czas, po którym zaczniesz się odsuwac od Pana bo nie wszystko będzie Ci odpowiadać i zapragniesz oddalenia abo dystansu. Możesz chcieć się później wymiksować z relacji, ale może być nie łatwo. Cytuj
agaMAJ Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 On chce, ale nie jest przekonany. Taki rozrywkowy bardziej, jakby nie chciał się ograniczać decyzjami. Ale będzie miło, spore przyciąganie, szczególnie fizyczne. Tylko chyba się skończy tym, że później ktoś może wejść między was Cytuj
Nefrete Napisano 23 Stycznia 2014 Autor Napisano 23 Stycznia 2014 On chce, ale nie jest przekonany. Taki rozrywkowy bardziej, jakby nie chciał się ograniczać decyzjami. Ale będzie miło, spore przyciąganie, szczególnie fizyczne. Tylko chyba się skończy tym, że później ktoś może wejść między was Ktoś może wejść między nas tzn jakaś kobieta, chodzi o zdradę czy ktoś może nas ze sobą poróżnić? Cytuj
agaMAJ Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 mnie się jakoś skojarzyło z inną kobietą. Cytuj
Nefrete Napisano 23 Stycznia 2014 Autor Napisano 23 Stycznia 2014 (edytowane) mnie się jakoś skojarzyło z inną kobietą. czyli chodzi o zdradę, że on mnie zdradzi z inna? czy jakaś kobieta będzie chciała nas poróżnić rozsiewając jakieś plotki na mój temat np ? kilka razy pewna kobieta rozsiała plotki na mój temat i przez to poróżniła nas ze sobą dlatego pytam w ten sposób Edytowane 23 Stycznia 2014 przez Nefrete Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi