agaMAJ Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 jak długo będę musiała czekać na odzyskanie kasy? Królowa Denarów--Gwiazda--5 pucharów hmm nie są to szybkie karty... chyba poczekały moje czekanie i zycie złudzeniami i rozczarowania ehhh zleceniodawca wisi mi kasę, zawsze płacił więc jeszcze nie panikuje, chociaż ten zastrzyk gotówki by mi się aktualnie przydał ps. Pozdrawiam wszystkich po przerwie ;D:flamenco: Cytuj
Gość Daffne Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 hm możliwe że nawet 5 tygodni, ale obym sie myliła Cytuj
agaMAJ Napisano 23 Stycznia 2014 Autor Napisano 23 Stycznia 2014 Tak normalnie to facet płaci w terminie, ale już kiedyś wyciął mi taki numer, że czekałam na kasę 4 tygodnie. Teraz czekam już od dwóch. Upomniałam się, ale cisza, więc kurczę wcale bym się niestety nie zdziwiła, gdyby mi zapłacił z takim poślizgiem. ;( Cytuj
Gość Euterpe Napisano 24 Stycznia 2014 Napisano 24 Stycznia 2014 widać w królowej denarów czekanie, w drugiej karcie nadzieję, jeżeli 5 pucharów jest wynikiem, może być problem z odzyskaniem gotówki, albo dostaniesz tylko część, nie będziesz w pełni zadowolona. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 24 Stycznia 2014 Napisano 24 Stycznia 2014 Myślę,że pieniązki wypłaci..GWIAZDA tutaj jest najwazniejsza karta..wstecz gwiazdy jestes w denarowej jako ,że oczekujesz zapłaty..a 5 denarów to może zasilenie budżetu ..Czas tez myślę tak jak daffne od 5 dni do 5 tygodni.. Cytuj
agaMAJ Napisano 24 Stycznia 2014 Autor Napisano 24 Stycznia 2014 w przyszłym tygodniu zamierzam przypomnieć się panu bardziej konkretnie. Kilka dni temu napisałam na razie grzecznego maila, bo wcześniej zawsze płacił, raz tylko omsknął się 4 tygodnie. Jeśli do przyszłego tygodnia nie zapłaci, to mail nie bedzie już taki grzeczny ;D Cytuj
agaMAJ Napisano 27 Stycznia 2014 Autor Napisano 27 Stycznia 2014 weryfikacja : Kaskę mam już na koncie a na mailu, wyjaśniającą odpowiedź Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi