karolina90 Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 śniło mi się, że śpie i mam sen. Tym snem była rzeczywistość, a w zasadzie to co się wydarzyło kilka miesięcy temu, czyli, że odwołałam ślub i wesele i odeszłam od narzeczonego. Następnie w tym śnie się obudziłam i okazało się, że to był najgorszy koszmar i poczułam ulgę, że to był sen, ale potem obudziłam się naprawdę i okazalo się rzeczywistość, która nie wydaje mi się być, aż tak straszna. Cytuj
herdon Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 Często tak jest, że śni ma się, że się śni. Ja to traktuję jak sen o spadaniu. I to często ostrzeżenie albo porada, by być bardziej czujnym w najbliższym czasie. Cytuj
OazaSpokoju Napisano 24 Stycznia 2014 Napisano 24 Stycznia 2014 Herdon - porada - mniej o sobie, a więcej o innych. I jak rozwijaj temat, bo jak na razie wiele nie wynika z twojej odpowiedzi. A sny powtarzające starą traumatyczną sytuację są częste i ponoć służą do tego, żeby móc sobie poradzić z tym co się stało Sama mówisz, że we śnie to było straszne, a na jawie już nie. Być może zabolało cię to bardziej niż ci się wydaje i stąd ten sen ci to uświadamia. Żebyś zdała sobie sprawę z tego i mogła ruszyć dalej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi