Madlen_88 Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 Jak spełnią się moje oczekiwania, że będziemy Parą? Koło fortuny+ Słońce+ Gwiazda+ Papież+ 4 kije--> Sprawiedliwość Koło na początku, wszystko obróci się o 180 stopni i znajomość się rozwinie. Wydaje mi się, że wszystko pójdzie po mojej myśli. Cytuj
agaMAJ Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 Będziecie, same związkowe karty w zasadzie Cytuj
mayllah Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 Ja tez wniosuje, ze bedziecie para, ale moze wcale nie tak szybko, ale jestem naprawde raczkujaca :-) Kolo fortuny, cos sie zmieni, bedzie inaczej niz jest, ale jest juz to niezalezne od Ciebie i od niego, kolo zostalo wprawione w ruch ... Slonce, dla mnie to zapowiedz ciepla, slonecznych uczuc, takiej radosci, bedzie dla siebie bliscy i to bedzie dawalo wam szczescie Gwiazda, jest dla mnie opoznieniem, czyli moze nie tak od razu ten zwiazek, ale generalnie wszystko jest na dobrej drodze Czworka kije - hmm moze bedzie z tego cos powazniejszego, macie szanse na wspolna przyszlosc ... wspolne plany Reasumujac, jest szansa na zwiazek, na udany zwiazek, ale musicie byc w zgodzie ze soba, uczciwi wobec siebie, nic nie ukrywac, tylko jasno jak slonce mowic o tym czego oczekujecie od siebie, od zwiazku, od drugiej osoby :-) Pozdrawiam cieplutko Cytuj
Gość bakea Napisano 24 Stycznia 2014 Napisano 24 Stycznia 2014 Coś mi się wydaje że tu może dojść do zalegalizowania związku:) Cytuj
x-latek Napisano 24 Stycznia 2014 Napisano 24 Stycznia 2014 (edytowane) ...i będziecie żyć długo i szczęśliwie Edytowane 24 Stycznia 2014 przez x-latek Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 24 Stycznia 2014 Napisano 24 Stycznia 2014 Coś mi się wydaje że tu może dojść do zalegalizowania związku:) Widzę podobnie acz kolwiek wiadomo,że troszkę to potrwa:P Cytuj
Frambuesa_ Napisano 24 Stycznia 2014 Napisano 24 Stycznia 2014 Piekne karty Tez uwazam, ze bedziecie para i to tak na powazniej i na dluzej.. Cytuj
Madlen_88 Napisano 24 Stycznia 2014 Autor Napisano 24 Stycznia 2014 no dobrze, to pozostaje czekać na rozwój sytuacji zweryfikuję jak tylko coś się zmieni 3majcie kciuki! Cytuj
emilr Napisano 25 Stycznia 2014 Napisano 25 Stycznia 2014 Ja nic nowego nie dodam. Fajne karty na rozwój relacji. Możlwie, ze bedzie zalegalizowany zwiazek. Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Stycznia 2014 Napisano 25 Stycznia 2014 Jak spełnią się moje oczekiwania, że będziemy Parą? Koło fortuny+ Słońce+ Gwiazda+ Papież+ 4 kije--> Sprawiedliwość Koło na początku, wszystko obróci się o 180 stopni i znajomość się rozwinie. Wydaje mi się, że wszystko pójdzie po mojej myśli. są na to spore szasne, ale musicie się oboje też postarać Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 26 Stycznia 2014 Moderator Napisano 26 Stycznia 2014 Wszystko wskazuje na to, że będziecie oficjalną parą z perspektywami na ślub Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Stycznia 2014 Maestro Napisano 26 Stycznia 2014 Mi Koło w relacjach b.często pokazuje, że ......relacja owszem będzie taka jak dalsze karty pokazują,ale ...z kim innym...Tu się pojawi ktos inny, olsni Cię, że to ten właściwy i z nim stworzysz związek:)) Cytuj
panna.marta Napisano 26 Stycznia 2014 Napisano 26 Stycznia 2014 wszystko pieknie, bedzieszcie zyli dlugo i szczesliwie Cytuj
Gość Euterpe Napisano 15 Marca 2014 Napisano 15 Marca 2014 Koło fortuny+ Słońce+ Gwiazda+ Papież+ 4 kije--> Sprawiedliwość na początku widać, że wszystko się obróci, słońce w tym wypadku by mówiło, że na lepsze gwiazda mnie z kolei mówi, że relacja może być bardziej na odległość, więcej jest marzeń niż działań, papież to dzielenie się wiedzą, zaś 4 kije pokazują mi wesołą atmosferę w domu albo skrywanie swoich uczuć(radość, złość). myślę, że jeszcze nie... Moim zdaniem Twoje myśli jeszcze będą wokół niego krążyć, ale na wyznanie uczuć będziesz musiała jeszcze poczekać... Cytuj
Madlen_88 Napisano 15 Marca 2014 Autor Napisano 15 Marca 2014 no cóż, jak trzeba czekać to poczekam Cytuj
SacralNirvana Napisano 16 Marca 2014 Napisano 16 Marca 2014 Chwile tu potrwa, ale widac w tych kartach kolejno... zwiazek nieformalny, zareczyny, slub i ogolnie zamieszkanie ze soba, stworzenie domku rodzinnego. Ogolnie wg mnie karma tu gra duza role... jakby odgornie zostal nadany taki a nie inny kierunek dla tej znajomosci. Karty, jezeli nie zyczeniowe, bardzo zwiazkowe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi