Skocz do zawartości

wyszły same Arkana Wielkie

Madlen_88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak spełnią się moje oczekiwania, że będziemy Parą?

Koło fortuny+ Słońce+ Gwiazda+ Papież+ 4 kije--> Sprawiedliwość

Koło na początku, wszystko obróci się o 180 stopni i znajomość się rozwinie. Wydaje mi się, że wszystko pójdzie po mojej myśli.

Napisano

Ja tez wniosuje, ze bedziecie para, ale moze wcale nie tak szybko, ale jestem naprawde raczkujaca :-)

Kolo fortuny, cos sie zmieni, bedzie inaczej niz jest, ale jest juz to niezalezne od Ciebie i od niego, kolo zostalo wprawione w ruch ...

Slonce, dla mnie to zapowiedz ciepla, slonecznych uczuc, takiej radosci, bedzie dla siebie bliscy i to bedzie dawalo wam szczescie

Gwiazda, jest dla mnie opoznieniem, czyli moze nie tak od razu ten zwiazek, ale generalnie wszystko jest na dobrej drodze

Czworka kije - hmm moze bedzie z tego cos powazniejszego, macie szanse na wspolna przyszlosc ... wspolne plany

Reasumujac, jest szansa na zwiazek, na udany zwiazek, ale musicie byc w zgodzie ze soba, uczciwi wobec siebie, nic nie ukrywac, tylko jasno jak slonce mowic o tym czego oczekujecie od siebie, od zwiazku, od drugiej osoby :-)

Pozdrawiam cieplutko

Napisano

Coś mi się wydaje że tu może dojść do zalegalizowania związku:)

Napisano (edytowane)

...i będziecie żyć długo i szczęśliwie :icon_smile:

Edytowane przez x-latek
Napisano
Coś mi się wydaje że tu może dojść do zalegalizowania związku:)

Widzę podobnie :)

acz kolwiek wiadomo,że troszkę to potrwa:P

Napisano

Piekne karty :) Tez uwazam, ze bedziecie para i to tak na powazniej i na dluzej..

Napisano

no dobrze, to pozostaje czekać na rozwój sytuacji ;) zweryfikuję jak tylko coś się zmieni :)

3majcie kciuki! :D

Napisano

Ja nic nowego nie dodam. Fajne karty na rozwój relacji. Możlwie, ze bedzie zalegalizowany zwiazek.

Napisano
Jak spełnią się moje oczekiwania, że będziemy Parą?

Koło na początku, wszystko obróci się o 180 stopni i znajomość się rozwinie. Wydaje mi się, że wszystko pójdzie po mojej myśli.

są na to spore szasne, ale musicie się oboje też postarać :)

• Moderator
Napisano

Wszystko wskazuje na to, że będziecie oficjalną parą z perspektywami na ślub :)

• Maestro
Napisano

Mi Koło w relacjach b.często pokazuje, że ......relacja owszem będzie taka jak dalsze karty pokazują,ale ...z kim innym...Tu się pojawi ktos inny, olsni Cię, że to ten właściwy i z nim stworzysz związek:))

• 1 miesiąc temu...
Gość Euterpe
Napisano

na początku widać, że wszystko się obróci, słońce w tym wypadku by mówiło, że na lepsze :) gwiazda mnie z kolei mówi, że relacja może być bardziej na odległość, więcej jest marzeń niż działań, papież to dzielenie się wiedzą, zaś 4 kije pokazują mi wesołą atmosferę w domu albo skrywanie swoich uczuć(radość, złość).

myślę, że jeszcze nie...

Moim zdaniem Twoje myśli jeszcze będą wokół niego krążyć, ale na wyznanie uczuć będziesz musiała jeszcze poczekać...

Napisano

Chwile tu potrwa, ale widac w tych kartach kolejno... zwiazek nieformalny, zareczyny, slub i ogolnie zamieszkanie ze soba, stworzenie domku rodzinnego.

Ogolnie wg mnie karma tu gra duza role... jakby odgornie zostal nadany taki a nie inny kierunek dla tej znajomosci. Karty, jezeli nie zyczeniowe, bardzo zwiazkowe.