gosia67222 Napisano 24 Stycznia 2014 Napisano 24 Stycznia 2014 siedze ze znajomym przy barze, ob siedzi 2 siedzenia dalej ode mnie. wczedzie jest czarno , jedyne swiatło jest czerwone i bije spod baru . na moim krześle jest powieszony balonik , żółty . unosi sie na sznurku . mówie mu , mój balonik jest brudny, a on , że jego też. ja wtedy mówie , że mój bardziej . na pocztątku był miedzy nami dystans , czułam sie niechciana, a potem te uczucia zaczeły słabnąc , i pomału malał dystans miedzy nami. to był cos w rodzaju sen w snie . zasnełam w głównym snie i przysniło mi sie to , potem obudziłam sie obok niego, w sypialni moich rodziców , był moim przyjacielem. w mojej sypialni nie było dachu. przyszedł mój ojciec i słyszałam jak sie tłucze po mieszkaniu wsciekły. krzyknął bardzo brzytkie słowo skierowane do mojego znajomego , a on wyszedł . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi