Gość Jacek Bartnicki Napisano 24 Stycznia 2014 Napisano 24 Stycznia 2014 Do Marszałka Na kamień siadłem czuje coś gniecie syczy, uwiera a ciepło przecie no bo to lato środek wakacji ja na kamieniu zero atrakcji zoo wyjechało cyrk nie przyjechał na kamień wlazłem do września czekam patrze ktoś idzie z dala kapturek nogi ma długie na głowach pióra myślę, Ty nie siedź długo w południe słońce przygrzało... no pięknie cudnie złażę z kamienia, chwytam za procę nie mam pocisków biorę owoce tamten podchodzi w ręku ma topór krzyczy bym żaden nie stawiał opór ja się przykulam celuję hardo puściłem pocisk rzucił petardą celuję strzelam pozycję zmieniam tamten uniki robi i zwiewa bitwę wygrałem ja zwyciężyłem ale me siły nadwyrężyłem na kamień włażę i nie żałuję byle do września dotrwać ... tak czuję ;D ------------------------- wiersz medytacyjny - słuchać przy muzyce i śpiewie delfinów o poranku lub przed zaśnięciem. Uwaga - szybkie czytanie wiersza powoduje stan hipnotyczny. Produkt dla dzieci od lat 3. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi