agaMAJ Napisano 24 Stycznia 2014 Napisano 24 Stycznia 2014 mój weeekend Królowa Denarów--2 miecze--4 denary heh będę się zadręczać kwestiami finansowymi ;( ehh ależ ja rozrywkowa jestem ostatnio Cytuj
Frambuesa_ Napisano 24 Stycznia 2014 Napisano 24 Stycznia 2014 No imprezowy weekend to to nie bedzie Wiekszosc czasu spedzisz w domu, nie bedziesz miala ochoty wychodzic. Zrelaksuj sie po prostu 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 24 Stycznia 2014 Autor Napisano 24 Stycznia 2014 wyjście będzie ;D do samochodu pewnie, spędzam weekend u faceta, jeszcze po drodze mamy zaliczyć kawę u moje rodziny, ogólnie jednak, później bedziemy pewnie leżeć u niego przed tv ;D straszne to trochę ;D Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Stycznia 2014 Napisano 25 Stycznia 2014 weekend spookjny raczej, widać dwie osoby, odcięcie s8ie jakieś może od otoczenia? Cytuj
panna.marta Napisano 25 Stycznia 2014 Napisano 25 Stycznia 2014 ja widze tu leniuchowanie w 4 katach,ale Tobie to chyba nie bedzie przeszkadzalo 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 26 Stycznia 2014 Autor Napisano 26 Stycznia 2014 weryfikacja leniuchowanie straszne, w zasadzie dziś to aż się czuje jakby mnie od respiratora odłączyli, troche też było zakupów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi