naruzoxd Napisano 24 Stycznia 2014 Napisano 24 Stycznia 2014 Witam. Przez ostatnie dwa dni miałam bardzo dziwne sny. Najpierw śniło mi się, że siedziałam z koleżanką przed telewizorem, przy ktorym po lewej stronie było duże okno. Coś śmiesznego pokazali w telewizji i ja zaczełam nagrywać to telefonem i nagle w tym oknie zobaczyłam z góry jakąś żółtą kreskę i telefon nakierowałam na okno, bardzo szybko zbliżało się ku ziemi coś jak kometa czy meteor żółte z ogonem i uderzyło o ziemie, po kilku sekundach przyszła ta fala i trzęsienie ziemi, my zaczęłyśmy "latać" w tym pokoju i ta koleżanka była bardzo wystraszona, krzyczała coś że matko, to koniec itp, ale kilka sekund i się uspokoiło. Następnej nocy śniło mi się że z inną koleżanką na pomoście na którym ostatni raz byłam, jak chodziłam do podstawówki ( na biwaki rodzinne tam jeździliśmy ) siedziałam z nią i łowiłam ryby - dokładniej szczupaki w rękawiczkach i rękami chwytałyśmy za głową i wyjmowałyśmy. Raz ugryzł mnie szczupak ale nic się nie stało i ciągle szczupaki staly w miejscu, w sensie że nie uciekały ani nic. Nie za bardzo mogę znaleźć interpretacji ani jednego ani drugiego snu w senniku, więc proszę o pomoc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi