pawel116 Napisano 24 Stycznia 2014 Napisano 24 Stycznia 2014 Czy chrzestna zadzwoni do mnie z życzeniami na urodziny? Kapłanka, Sąd, 6 Mieczy Myślę, że nie zadzwoni... Mi zawsze 6 Mieczy pokazuje przeciwności. Cytuj
panna.marta Napisano 25 Stycznia 2014 Napisano 25 Stycznia 2014 tak,ale nie wiem czy o czasie czy nie beda one spoznione. Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 26 Stycznia 2014 Moderator Napisano 26 Stycznia 2014 Myślę, że się odezwie i złoży Ci życzenia Cytuj
pawel116 Napisano 31 Stycznia 2014 Autor Napisano 31 Stycznia 2014 Potwierdziły się moje przypuszczenia - nie zadzwoniła. Cytuj
x-latek Napisano 31 Stycznia 2014 Napisano 31 Stycznia 2014 Ile to już dni po urodzinach Twoich? Ta Kapłanka może mówi o odebranej informacji później prze Ciebie, o czymś czego jeszcze tak naprawdę niedowiedziałeś się. Dalej Sąd - takie wielkie AHA! Uświadomienie czegoś co wcześniej nie było jasne/znane. 6 Mieczy niejako mówi o komunikacji. Może złożyła ale jakoś w inny sposób w takim razie. Wiem że pytanie brzmi czy zadzwoni? Może to karty pokazują przez to jakąś inną formę złożenia Ci życzeń? Patrząc na karty to przecież to nie ma logicznego uzasadnienia do Twej weryfikacji Cytuj
pawel116 Napisano 31 Stycznia 2014 Autor Napisano 31 Stycznia 2014 Chrzestna zawsze składała życzenia w terminie albo wcale. Poza tym karty do każdego przemawiają indywidualnie, mnie jak wspomniałem 6 Mieczy zawsze pokazuje brak kontaktu niezależnie od tego na jakiej pozycji stoi. Tak już jest, nie umiem tego wytłumaczyć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi