51%Devil49%Angel Napisano 25 Stycznia 2014 Napisano 25 Stycznia 2014 Witajcie. Śniło mi się, że wróżył mi z kart jakiś ukraiński wróżbita młody chłopak. To nie były karty tarota ani klasyczne tylko jakieś takie dziwne na których były różne obrazki. Wróżbita powiedział mi, że jestem bardzo chłodną osobą i w ogóle nie zgadzałam się z tym jego twierdzeniem, ale tak pokazywała karta która była w chłodnym niebieskim kolorze. Potem coś znowu mi wróżył z tych kart i bardzo przeżywałam to co on mi tam wróżył cieszyłam się z tego bardzo. Następnie wywróżył mi, że wyjadę za granicę do pracy i nie będzie to praca w moim zawodzie tylko jakaś praca przy jakiś owocach widziałam nawet kartę na której były jakieś kolorowe jabłka i gruszki nie byłam zadowolona z tej wieści, iż to nie jest praca w moim zawodzi. Na koniec wywróżył mi, że wrócę z tej pracy do domu, ale jeszcze raz wyjadę zagranicę do pracy. Co o tym myślicie? Jak powinnam traktować ten sen? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi