Gość Daffne Napisano 25 Stycznia 2014 Napisano 25 Stycznia 2014 1.Co trzeba odpuścić 2 buław, 10 mieczy, 9 kielichów odpuścić sobie koncentrowanie się wyłącznie na sobie, powinnam rozglądnąć się dookoła siebie i dostrzegać potrzeby innych 2. Co trzymać jak najbliżej - 5 buław, 4 mieczy, Siła ->Sąd/Kapłanka; HB - Sąd trzymać bycie w pogotowiu dla bliskich. Powinnam trzymać siłę włąsną dla bliskich i wspierać, zwłaszcza ojca który idzie do szpitala w połwoie miesiąca leczyć się. 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - >Świat, 9 monet, Mag ->Słońce/Koło/Mag moja siła wewnętrzna i poczucie zaradności jako takiej, którą mogę spożytkowąć korzystnie 4. Jak świat wpływa na mnie Sąd, 6 monet wpływa pozytywnie 5. Co mozesz i musisz dac innym - 4 monet, 10 kielichów, paź monet powinnam dać ciepło, wsparcie i pomoc w codziennym życiu. 6. Co zacznie sie w twoim życiu wraz z nowa faza Księżyca - Wieża, 3 buław, 7 mieczy->Cesarz rozpoczną się zmiany, będzie trzeba się wykazać zaangażowaniem, nie wiem co znaczy ta wieża na początku, ale mogą to być jakieś niedobre informacje (kolejne?) i próby radzenia sobie z nimi. 7.Lekcja, ktora muszę wynieść z pierwszych 6 - as buław, 7 monet, 10 buław->Kochankowie powinnam starać sie działać patrząc długofalowo, podejmować trud i wysiłek bo z czasem to zaowocuje Będę bardzo wdzięczna za interpretacje i odwdzięczę się tym samym Cytuj
panna.marta Napisano 25 Stycznia 2014 Napisano 25 Stycznia 2014 1.Co trzeba odpuścić 2 buław, 10 mieczy, 9 kielichów odciac sie od innych i zajac sie soba, wlasnym szczesciem, pomyslec o sobie 2. Co trzymać jak najbliżej - 5 buław, 4 mieczy, Siła ->Sąd/Kapłanka; HB - Sąd byc pewna siebie i robic swoje , w pewnych chwilach zachowac spokoj i odpusc sobie nerwy 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - >Świat, 9 monet, Mag ->Słońce/Koło/Mag chyba czegos sie uczysz, moze podjelas jakies nowe studia albo kurs? 4. Jak świat wpływa na mnie Sąd, 6 monet dostalas jakas nowa szanse, ktora chcesz wykorzystac? 5. Co mozesz i musisz dac innym - 4 monet, 10 kielichów, paź monet dzielic sie wiedza, ktora juz zdobylas? 6. Co zacznie sie w twoim życiu wraz z nowa faza Księżyca - Wieża, 3 buław, 7 mieczy->Cesarz wydaje mi sie,ze zmienisz swoja postawe wobec kogos, zmieniasz o tym kims zdanie,tak jakby ktos wczesniej zniszczyl cos, zaczniesz byc pewniejsza siebie 7.Lekcja, ktora muszę wynieść z pierwszych 6 - as buław, 7 monet, 10 buław->Kochankowie musisz poczekac na efekty pewnych staran. Cos co niedawno zaczelas , zacznie powolutku owocowac, lawo nie bedzie,ale czekaj na zyski Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Stycznia 2014 Napisano 25 Stycznia 2014 Uczyć to się nie uczę, ale rozwijać sie chce i dokonywać zmian w swoim życiu panna.marta dziękuje Cytuj
emilr Napisano 26 Stycznia 2014 Napisano 26 Stycznia 2014 1.Co trzeba odpuścić 2 buław, 10 mieczy, 9 kielichów hmmm, a ja bym powiedziała, zebyś włąśnie zajeła sie sobą 2. Co trzymać jak najbliżej - 5 buław, 4 mieczy, Siła ->Sąd/Kapłanka; HB - Sąd zachować czujność, angażować sie całą sobą, ale nie zapominać o odpoczynku. Byc moze 4 mieczy pokazała właśnie sytuacje z Twoim tatą 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - >Świat, 9 monet, Mag ->Słońce/Koło/Mag to, ze czujesz, ze wiele mozesz. Potrafisz sie zatrzymać, zastanowić, wyciagnać wnioski nawet w trudnej sytuacji. I Zrobić z tego uzytek 4. Jak świat wpływa na mnie Sąd, 6 monet Podobnie jak wyzej. Widać, ze potrafisz dokonywać dobrych wyborów 5. Co mozesz i musisz dac innym - 4 monet, 10 kielichów, paź monet oparcie, dużo ciepła i miłosci. Byc czasem tylko dla nich. 6. Co zacznie sie w twoim życiu wraz z nowa faza Księżyca - Wieża, 3 buław, 7 mieczy->Cesarz zmiany, po których będziesz spojrzysz na jakieś sprawy inaczej. Pojawią sie nowe mozliwosci, na razie jednak zachowasz to dla siebie 7.Lekcja, ktora muszę wynieść z pierwszych 6 - as buław, 7 monet, 10 buław->Kochankowie mysle podobnie, ze coś, co sie pojawi bedzie wymagało czasu, dojrzewania. Do chwili, gy poczujesz, ze juz wiecej nie da sie zrobić, wycisnać Cytuj
werona Napisano 26 Stycznia 2014 Napisano 26 Stycznia 2014 (edytowane) 1. Co trzeba odpuścić - 2 Buław, 10 Mieczy, 9 Kielichów suma XXI Świat, III Cesarzowa - tu są jakieś relacje romansowe, które wiszą w powietrzu z kimś, z kim kiedyś zakończyłaś relację, a kto powraca kierując się własnym egoizmem i zaspakajaniem własnych potrzeb... Ty masz już swój własny świat, w którym jesteś doceniana jako kobieta 2. Co trzymać jak najbliżej - 5 Buław, 4 Mieczy, XI Siła suma XX Sąd - nie masz jakiś konfliktów w domu, w rodzinie? jeżeli tak, to przeczekaj to szarpanie, wycisz się, zapanuj nad sobą... jeżeli nie, to weź na przeczekanie i odizoluj się troszkę od panów, którzy dobijają się do Ciebie i to mogą być jakieś powracające znajomości, relacje 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - XXI Świat, 9 Monet, I Mag suma IV Cesarz - Ty masz swój świat, który zaczęłaś budować z jakimś nowym mężczyzną, przy którym rozkwitasz i jesteś zadowolona, ale póki co jest to relacja wolna i niezobowiązująca, ale z perspektywą, że pan będzie kimś na stałe 4. Jak świat wpływa na mnie XX Sąd, 6 Monet - bardzo możliwe, że będziesz pomagała finansowo komuś z rodziny (lub będziesz dawała jakieś upominki, prezenty) lub Ty otrzymasz jakąś pomoc, wsparcie, prezent 5. Co możesz i musisz dać innym - 4 Monet, 10 Kielichów, Giermek Monet - stabilizacja i poczucie bezpieczeństwa (głównie finansowego) dla Twojej rodziny będzie najważniejsza, może będziesz przekazywać jakieś informacje lub jakiś młody człowiek będzie uczył się od Ciebie lub Ty będziesz wydawała kasę na kogoś młodszego 6. Co zacznie się w twoim życiu wraz z nową fazą Księżyca - XVI Wieża, 3 Buław, 7 Mieczy suma VIII Sprawiedliwość - nie masz jakiś spraw urzędowych, sądowych? Bo te karty kojarzą mi się z wyjazdami do urzędu, sądu, gdzie trzeba będzie coś dokumentować, zbierać jakieś informacje, być może "zakradać" się, działać kryjomu lub w ukryciu przed kimś itd. 7. Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6 - As buław, 7 Monet, 10 Buław suma XVIII Księżyc, IX Pustelnik - coś się ruszyło i poszło aktywnie do przodu, co mogło trochę przytłoczyć i sprawić, że wzięłaś na przeczekanie... sporo w tym wszystkim emocji i niejasności, a także zastanawiania się i takiej wewnętrznej analizy, czy to na pewno to, czego pragniesz i potrzebujesz Doczytałam o tacie (nigdy wcześniej nie czytam interpretacji...) i nie zmieniam interpretacji, ale dopiszę, że w tym wydaniu uważam, że pkt 6 mówi o wizytach w szpitalu (bardzo możliwe, że ta 7 Mieczy to zakradanie się do taty w ukryciu trochę, może w innych godzinach, późno w nocy, po kryjomu) i pkt 2 też - bardzo możliwe, że w tej 5 Buław trzeba będzie o coś zabiegać, powalczyć, 4 Mieczy to sam pobyt, a Moc - będziesz musiała powstrzymać swoje uczucia i emocje na wodzy... Trzymaj się Kochana Edytowane 26 Stycznia 2014 przez werona Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Stycznia 2014 Maestro Napisano 27 Stycznia 2014 1.Co trzeba odpuścić 2 buław, 10 mieczy, 9 kielichów nagłe kończenie znajomości i inne działania pod wpływem impulsu, po to tylko,zeby poczuc wewnętrzną satysfakcje 2. Co trzymać jak najbliżej - 5 buław, 4 mieczy, Siła ->Sąd/Kapłanka; HB - Sąd staraj sie okiełznać nadmierne emocje, nie działaj pod wpływem chwili, staraj się podejść racjonalnie do nagłych sytuacji, które mogą się wydarzyć pokażesz wtedy klasę i zaimponujesz innym okazując tzw. siłę spokoju 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - >Świat, 9 monet, Mag ->Słońce/Koło/Mag poczucie,ze świat leży u Twych stóp, że możesz wiecej i lepiej, że aktywnie kształtujesz swój los,swoje zycie 4. Jak świat wpływa na mnie Sąd, 6 monet zaczynasz być Biorcą, nie tylko Dawcą,osiągasz dzięki temu równowagę 5. Co mozesz i musisz dac innym - 4 monet, 10 kielichów, paź monet poczucie bezpieczeństwa, sporo radości i zadowolenia, ale i jakąś naukę zyciową 6. Co zacznie sie w twoim życiu wraz z nowa faza Księżyca - Wieża, 3 buław, 7 mieczy->Cesarz coś, ktoś Cię zaskoczy,możesz poczuć się oszukana, ładnie to współgra z tym co wyżej, na spokojnie podejdź do tematu (mimo, że to trudne jak diabli,wiem cos na ten temat:lol:),pokaż , że umiesz być silna, stanowcza i ...spokojna 7.Lekcja, ktora muszę wynieść z pierwszych 6 - as buław, 7 monet, 10 buław->Kochankowie czekają Ciebie jakieś zmagania, byc może jakis czas oczekwiania na coś się wydłuży, ale tu tez masz naukę cierpliwości:) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 1.Co trzeba odpuścić 2 buław, 10 mieczy, 9 kielichów odpuścić sobie koncentrowanie się wyłącznie na sobie, powinnam rozglądnąć się dookoła siebie i dostrzegać potrzeby innych Skojarzyło mi się z tym abyś odpuściła jakiekolwiek granie pozorów-jeżeli będzie Ci żle,nie udawaj ze jest ok,jestes szczęśliwa i nic nie zwali Cie z nóg..No i odpuść sobie myśli o powrocie do nałogu np podczas jakiegos spotkania przy alkoholu bądz smutku.. 2. Co trzymać jak najbliżej - 5 buław, 4 mieczy, Siła ->Sąd/Kapłanka; HB - Sąd trzymać bycie w pogotowiu dla bliskich. Powinnam trzymać siłę włąsną dla bliskich i wspierać, zwłaszcza ojca który idzie do szpitala w połwoie miesiąca leczyć się. Bo ja tu widzę twoją silną wolę,charyzmę do osiągniecia wyznaczonych przez siebie dróg.. 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - >Świat, 9 monet, Mag ->Słońce/Koło/Mag moja siła wewnętrzna i poczucie zaradności jako takiej, którą mogę spożytkowąć korzystnie Wydaje mi się,że nadejdzie korzystny czas w którym będzie mogła wykorzystać swoje zdolnosci(Mag kojarzy mi się z ezoteryką i intensywna praktyką w swoich działaniach,a 9 to korzyscie w świecie)..Zacznie sie to dziać mechanicznie,az sama bedziesz zdziwiona..Ja myślę,że właśnie nabywane zdolnosci są twoim nabytkiem które zaprocentuja w przyszłosci. 4. Jak świat wpływa na mnie Sąd, 6 monet wpływa pozytywnie Tak jakbys czasami zdawała sobie sprawę z rzeczy i lekcji które masz do odpracowania..i ciagle pracujesz nad tymi własnie aspektami wiec generalnie zyjesz zgodnie z sobą i z tym czego swiat na dany moment od Ciebie oczekuje.. 5. Co mozesz i musisz dac innym - 4 monet, 10 kielichów, paź monet powinnam dać ciepło, wsparcie i pomoc w codziennym życiu. Nie wiem,ja jakos 4 denarów nie odbiera pozytywnie..Ja zaś myśle,że powinnaś troche pozwolic innym dać tobie odrobiny ciepła ,aby ktos tez czasem słuzył Ci swoim wsparciem..a moze czasami jestes zosia samosia ze nie chcesz obraczac kogos swoimi problemami..Moze otworzyć sie bardziej na ludzi. 6. Co zacznie sie w twoim życiu wraz z nowa faza Księżyca - Wieża, 3 buław, 7 mieczy->Cesarz rozpoczną się zmiany, będzie trzeba się wykazać zaangażowaniem, nie wiem co znaczy ta wieża na początku, ale mogą to być jakieś niedobre informacje (kolejne?) i próby radzenia sobie z nimi. Ja myślę,że złamiesz ale jakies swoje wewnetrzne struktury..zaczniesz rozglądać sie za nowymi lądami..a moze warto by było na tym lądzie wysiąść bo przeciez za mną juz nic nie ma(kiedy wsiadziesz na statek za toba pozostaje tylko szerokie i głebokie morze) Wieza myślę,że zburzy jakis czas stagnacji lub równowagi..w 7 mieczy sprytnie spróbujesz wyglądować na tym brzegu..te dwie pierwsze karty sa bramy,wiec wydaje mi się,że szykuje sie w tym msc jakies wydarzenie które Cie zmieni na tyle na ile bedziesz zdawała sobie sprawę ze juz nic nie jest takie jakie było i nastaje nowe. 7.Lekcja, ktora muszę wynieść z pierwszych 6 - as buław, 7 monet, 10 buław->Kochankowie powinnam starać sie działać patrząc długofalowo, podejmować trud i wysiłek bo z czasem to zaowocuje Będę bardzo wdzięczna za interpretacje i odwdzięczę się tym samym Czasami następuje impuls w którym człowiek ma dosyć czekania i planowania,snucia tego czy cos wyrośnie czy nie..następuje przełamanie własnych barier i człowiek już wie,że nalezy podjąć odpowiednia decyzję pomiedzy głosem rozsądku a pragnieniami serca. Decyzja która pozwala nam zyc w zgodzie i szczęsciu z samą sobą. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 1.Co trzeba odpuścić 2 buław, 10 mieczy, 9 kielichów --> HB Świat, Cesarzowa Ciekawe i jak dla mnie niejednoznaczne karty. Najpierw pomyślałam, że może masz odpuścić działanie i kierowanie się myślą o dobru drugiej osoby, które Cię ogranicza i nie pozwala do końca rozwinąć możliwości. Im dłużej się zastanawiałam, to pojawił się inny pomysł-by nie kierować się tylko patrzeniem na siebie i swoje korzyści. I nie umiem zdecydować, która opcja tutaj pasuje 2. Co trzymać jak najbliżej - 5 buław, 4 mieczy, Siła ->Sąd/Kapłanka; HB - Sąd Moc energii, siły przetrwania i dopingującej kogoś, kto tego bardzo potrzebuje w ciężkim dla siebie czasie. Wspieraj, motywuj... 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - >Świat, 9 monet, Mag ->Słońce/Koło/Mag, HB Cesarz Zaradność, umiejętność dostosowania się i poradzenia w każdej sytuacji. 4. Jak świat wpływa na mnie Sąd, 6 monet --> HB Siła Wpływa pozytywnie, motywująco, masz na kogo liczyć, co dodaje Ci dużo energii to działania. 5. Co mozesz i musisz dac innym - 4 monet, 10 kielichów, paź monet --> HB Umiarkowanie, Kapłan To co masz, wszystkie zalety i umiejętności, może nawet skrywane dla siebie, postaraj się przelać na najbliższe otoczenie, by pomóc w sprawach codziennych, w wyręczaniu w drobnych kwestiach, częściej z własnej inicjatywy niż po prośbie. 6. Co zacznie sie w twoim życiu wraz z nowa faza Księżyca - Wieża, 3 buław, 7 mieczy->Cesarz --> HB Siła Zmiana sytuacji już wieści, które zburzą spokój. Mam jakiejś przeczucie, patrząc na 7 mieczy, że to dobre informacje nie będą... W tej nowej ''rzeczywistości'' ważna będzie umiejętność patrzenia przyszłościowo, podejmowanie decycji i kombinowanie, by poradzić sobie jak najlepiej, działać dla własnej korzyści. 7.Lekcja, ktora muszę wynieść z pierwszych 6 - as buław, 7 monet, 10 buław->Kochankowie, HB Ksieżyc, Pustelnik Wszystko dzieje się w jakimś określonym celu; każdy wysiłej i inicjatywa, jaką podejmiesz, zaowocuje w przyłości. Może być ciężko, ale wspólnie z najbliższymi dasz radę przetrwać każdy czas - lepszy i gorszy. Powodzenia! Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Lutego 2014 Napisano 27 Lutego 2014 weryfikacja: panna.marta domyślnie 1.co trzeba odpuścić 2 buław, 10 mieczy, 9 kielichów odciac sie od innych i zajac sie soba, wlasnym szczesciem, pomyslec o sobie 2. Co trzymać jak najbliżej - 5 buław, 4 mieczy, siła ->sąd/kapłanka; hb - sąd byc pewna siebie i robic swoje , w pewnych chwilach zachowac spokoj i odpusc sobie nerwy 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - >świat, 9 monet, mag ->słońce/koło/mag chyba czegos sie uczysz, moze podjelas jakies nowe studia albo kurs? 4. Jak świat wpływa na mnie sąd, 6 monet dostalas jakas nowa szanse, ktora chcesz wykorzystac? 5. Co mozesz i musisz dac innym - 4 monet, 10 kielichów, paź monet dzielic sie wiedza, ktora juz zdobylas? 6. Co zacznie sie w twoim życiu wraz z nowa faza księżyca - wieża, 3 buław, 7 mieczy->cesarz wydaje mi sie,ze zmienisz swoja postawe wobec kogos, zmieniasz o tym kims zdanie,tak jakby ktos wczesniej zniszczyl cos, zaczniesz byc pewniejsza siebie 7.lekcja, ktora muszę wynieść z pierwszych 6 - as buław, 7 monet, 10 buław->kochankowie musisz poczekac na efekty pewnych staran. Cos co niedawno zaczelas , zacznie powolutku owocowac, lawo nie bedzie,ale czekaj na zyski 1.co trzeba odpuścić 2 buław, 10 mieczy, 9 kielichówhmmm, a ja bym powiedziała, zebyś włąśnie zajeła sie sobą 2. Co trzymać jak najbliżej - 5 buław, 4 mieczy, siła ->sąd/kapłanka; hb - sąd zachować czujność, angażować sie całą sobą, ale nie zapominać o odpoczynku. Byc moze 4 mieczy pokazała właśnie sytuacje z twoim tatą 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - >świat, 9 monet, mag ->słońce/koło/mag to, ze czujesz, ze wiele mozesz. Potrafisz sie zatrzymać, zastanowić, wyciagnać wnioski nawet w trudnej sytuacji. I zrobić z tego uzytek 4. Jak świat wpływa na mnie sąd, 6 monet podobnie jak wyzej. Widać, ze potrafisz dokonywać dobrych wyborów/// podobno ^^ 5. Co mozesz i musisz dac innym - 4 monet, 10 kielichów, paź monet oparcie, dużo ciepła i miłosci. Byc czasem tylko dla nich./// dla najbliższych tylko tutaj raczej 6. Co zacznie sie w twoim życiu wraz z nowa faza księżyca - wieża, 3 buław, 7 mieczy->cesarz zmiany, po których będziesz spojrzysz na jakieś sprawy inaczej. Pojawią sie nowe mozliwosci, na razie jednak zachowasz to dla siebie 7.lekcja, ktora muszę wynieść z pierwszych 6 - as buław, 7 monet, 10 buław->kochankowie mysle podobnie, ze coś, co sie pojawi bedzie wymagało czasu, dojrzewania. Do chwili, gy poczujesz, ze juz wiecej nie da sie zrobić, wycisnać/// tak zmieniam własne wnętrze, potrzebuje przemian 1. Co trzeba odpuścić - 2 buław, 10 mieczy, 9 kielichów suma xxi świat, iii cesarzowa - tu są jakieś relacje romansowe, które wiszą w powietrzu z kimś, z kim kiedyś zakończyłaś relację, a kto powraca kierując się własnym egoizmem i zaspakajaniem własnych potrzeb... Ty masz już swój własny świat, w którym jesteś doceniana jako kobieta 2. Co trzymać jak najbliżej - 5 buław, 4 mieczy, xi siła suma xx sąd - nie masz jakiś konfliktów w domu, w rodzinie? Jeżeli tak, to przeczekaj to szarpanie, wycisz się, zapanuj nad sobą... Jeżeli nie, to weź na przeczekanie i odizoluj się troszkę od panów, którzy dobijają się do ciebie i to mogą być jakieś powracające znajomości, relacje/// są kłopoty zdrowotne rodziców w domu. Tata rak płuc, mama uniknęła amputajcji nogi, ktora jej groziła. Panowie wtedy nie byli mi w głowie zupełnie. 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - xxi świat, 9 monet, i mag suma iv cesarz - ty masz swój świat, który zaczęłaś budować z jakimś nowym mężczyzną, przy którym rozkwitasz i jesteś zadowolona, ale póki co jest to relacja wolna i niezobowiązująca, ale z perspektywą, że pan będzie kimś na stałe 4. Jak świat wpływa na mnie xx sąd, 6 monet - bardzo możliwe, że będziesz pomagała finansowo komuś z rodziny (lub będziesz dawała jakieś upominki, prezenty) lub ty otrzymasz jakąś pomoc, wsparcie, prezent 5. Co możesz i musisz dać innym - 4 monet, 10 kielichów, giermek monet - stabilizacja i poczucie bezpieczeństwa (głównie finansowego) dla twojej rodziny będzie najważniejsza, może będziesz przekazywać jakieś informacje lub jakiś młody człowiek będzie uczył się od ciebie lub ty będziesz wydawała kasę na kogoś młodszego 6. Co zacznie się w twoim życiu wraz z nową fazą księżyca - xvi wieża, 3 buław, 7 mieczy suma viii sprawiedliwość - nie masz jakiś spraw urzędowych, sądowych? bo te karty kojarzą mi się z wyjazdami do urzędu, sądu, gdzie trzeba będzie coś dokumentować, zbierać jakieś informacje, być może "zakradać" się, działać kryjomu lub w ukryciu przed kimś itd.// musiałam załatwiać sprawy w 2 urzędach, nie po kryjomu, ale nie co pocyganiłam by wyjść na swą korzyść 7. Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6 - as buław, 7 monet, 10 buław suma xviii księżyc, ix pustelnik - coś się ruszyło i poszło aktywnie do przodu, co mogło trochę przytłoczyć i sprawić, że wzięłaś na przeczekanie... sporo w tym wszystkim emocji i niejasności, a także zastanawiania się i takiej wewnętrznej analizy, czy to na pewno to, czego pragniesz i potrzebujesz// przytłoczyła mnie wiadomość o raku ojca. 1.co trzeba odpuścić 2 buław, 10 mieczy, 9 kielichównagłe kończenie znajomości i inne działania pod wpływem impulsu, po to tylko,zeby poczuc wewnętrzną satysfakcje 2. Co trzymać jak najbliżej - 5 buław, 4 mieczy, siła ->sąd/kapłanka; hb - sąd staraj sie okiełznać nadmierne emocje, nie działaj pod wpływem chwili, staraj się podejść racjonalnie do nagłych sytuacji, które mogą się wydarzyć pokażesz wtedy klasę i zaimponujesz innym okazując tzw. Siłę spokoju 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - >świat, 9 monet, mag ->słońce/koło/mag poczucie,ze świat leży u twych stóp, że możesz wiecej i lepiej, że aktywnie kształtujesz swój los,swoje zycie 4. Jak świat wpływa na mnie sąd, 6 monet zaczynasz być biorcą, nie tylko dawcą,osiągasz dzięki temu równowagę 5. Co mozesz i musisz dac innym - 4 monet, 10 kielichów, paź monet poczucie bezpieczeństwa, sporo radości i zadowolenia, ale i jakąś naukę zyciową 6. Co zacznie sie w twoim życiu wraz z nowa faza księżyca - wieża, 3 buław, 7 mieczy->cesarz coś, ktoś cię zaskoczy,możesz poczuć się oszukana, ładnie to współgra z tym co wyżej, na spokojnie podejdź do tematu (mimo, że to trudne jak diabli,wiem cos na ten temat:lol:),pokaż , że umiesz być silna, stanowcza i ...spokojna/// nikt mnie nie oszukał, ojciec ma raka i to mnie przytłoczyło. 7.lekcja, ktora muszę wynieść z pierwszych 6 - as buław, 7 monet, 10 buław->kochankowie czekają ciebie jakieś zmagania, byc może jakis czas oczekwiania na coś się wydłuży, ale tu tez masz naukę cierpliwości:) 1.co trzeba odpuścić 2 buław, 10 mieczy, 9 kielichów --> hb świat, cesarzowaciekawe i jak dla mnie niejednoznaczne karty. najpierw pomyślałam, że może masz odpuścić działanie i kierowanie się myślą o dobru drugiej osoby, które cię ogranicza i nie pozwala do końca rozwinąć możliwości. im dłużej się zastanawiałam, to pojawił się inny pomysł-by nie kierować się tylko patrzeniem na siebie i swoje korzyści. i nie umiem zdecydować, która opcja tutaj pasuje ;)/// w pewnym sensie obie na raz 2. Co trzymać jak najbliżej - 5 buław, 4 mieczy, siła ->sąd/kapłanka; hb - sąd moc energii, siły przetrwania i dopingującej kogoś, kto tego bardzo potrzebuje w ciężkim dla siebie czasie. Wspieraj, motywuj... 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - >świat, 9 monet, mag ->słońce/koło/mag, hb cesarz zaradność, umiejętność dostosowania się i poradzenia w każdej sytuacji. 4. Jak świat wpływa na mnie sąd, 6 monet --> hb siła wpływa pozytywnie, motywująco, masz na kogo liczyć, co dodaje ci dużo energii to działania. 5. Co mozesz i musisz dac innym - 4 monet, 10 kielichów, paź monet --> hb umiarkowanie, kapłan to co masz, wszystkie zalety i umiejętności, może nawet skrywane dla siebie, postaraj się przelać na najbliższe otoczenie, by pomóc w sprawach codziennych, w wyręczaniu w drobnych kwestiach, częściej z własnej inicjatywy niż po prośbie. 6. Co zacznie sie w twoim życiu wraz z nowa faza księżyca - wieża, 3 buław, 7 mieczy->cesarz --> hb siła zmiana sytuacji już wieści, które zburzą spokój. Mam jakiejś przeczucie, patrząc na 7 mieczy, że to dobre informacje nie będą... W tej nowej ''rzeczywistości'' ważna będzie umiejętność patrzenia przyszłościowo, podejmowanie decycji i kombinowanie, by poradzić sobie jak najlepiej, działać dla własnej korzyści. 7.lekcja, ktora muszę wynieść z pierwszych 6 - as buław, 7 monet, 10 buław->kochankowie, hb ksieżyc, pustelnik wszystko dzieje się w jakimś określonym celu; każdy wysiłej i inicjatywa, jaką podejmiesz, zaowocuje w przyłości. Może być ciężko, ale wspólnie z najbliższymi dasz radę przetrwać każdy czas - lepszy i gorszy. powodzenia! 1.co trzeba odpuścić 2 buław, 10 mieczy, 9 kielichów skojarzyło mi się z tym abyś odpuściła jakiekolwiek granie pozorów-jeżeli będzie ci żle,nie udawaj ze jest ok,jestes szczęśliwa i nic nie zwali cie z nóg..no i odpuść sobie myśli o powrocie do nałogu np podczas jakiegos spotkania przy alkoholu bądz smutku.. 2. Co trzymać jak najbliżej - 5 buław, 4 mieczy, siła ->sąd/kapłanka; hb - sąd bo ja tu widzę twoją silną wolę,charyzmę do osiągniecia wyznaczonych przez siebie dróg.. 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - >świat, 9 monet, mag ->słońce/koło/mag wydaje mi się,że nadejdzie korzystny czas w którym będzie mogła wykorzystać swoje zdolnosci(mag kojarzy mi się z ezoteryką i intensywna praktyką w swoich działaniach,a 9 to korzyscie w świecie)..zacznie sie to dziać mechanicznie,az sama bedziesz zdziwiona..ja myślę,że właśnie nabywane zdolnosci są twoim nabytkiem które zaprocentuja w przyszłosci. 4. Jak świat wpływa na mnie sąd, 6 monet tak jakbys czasami zdawała sobie sprawę z rzeczy i lekcji które masz do odpracowania..i ciagle pracujesz nad tymi własnie aspektami wiec generalnie zyjesz zgodnie z sobą i z tym czego swiat na dany moment od ciebie oczekuje.. 5. Co mozesz i musisz dac innym - 4 monet, 10 kielichów, paź monet nie wiem,ja jakos 4 denarów nie odbiera pozytywnie..ja zaś myśle,że powinnaś troche pozwolic innym dać tobie odrobiny ciepła ,aby ktos tez czasem słuzył ci swoim wsparciem..a moze czasami jestes zosia samosia ze nie chcesz obraczac kogos swoimi problemami..moze otworzyć sie bardziej na ludzi. 6. Co zacznie sie w twoim życiu wraz z nowa faza księżyca - wieża, 3 buław, 7 mieczy->cesarz ja myślę,że złamiesz ale jakies swoje wewnetrzne struktury..zaczniesz rozglądać sie za nowymi lądami..a moze warto by było na tym lądzie wysiąść bo przeciez za mną juz nic nie ma(kiedy wsiadziesz na statek za toba pozostaje tylko szerokie i głebokie morze) wieza myślę,że zburzy jakis czas stagnacji lub równowagi..w 7 mieczy sprytnie spróbujesz wyglądować na tym brzegu..te dwie pierwsze karty sa bramy,wiec wydaje mi się,że szykuje sie w tym msc jakies wydarzenie które cie zmieni na tyle na ile bedziesz zdawała sobie sprawę ze juz nic nie jest takie jakie było i nastaje nowe. 7.lekcja, ktora muszę wynieść z pierwszych 6 - as buław, 7 monet, 10 buław->kochankowie czasami następuje impuls w którym człowiek ma dosyć czekania i planowania,snucia tego czy cos wyrośnie czy nie..następuje przełamanie własnych barier i człowiek już wie,że nalezy podjąć odpowiednia decyzję pomiedzy głosem rozsądku a pragnieniami serca. Decyzja która pozwala nam zyc w zgodzie i szczęsciu z samą sobą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi