panna.marta Napisano 25 Stycznia 2014 Napisano 25 Stycznia 2014 (edytowane) 1.Co trzeba odpuścić - cesarz IV, sąd ostateczny, cesarzowa III -> kapłan V może porzucić myśli o jakimś mężczyźnie? 2. Co trzymać jak najbliżej - król pucharów, mag I, giermek pucharów -> mag I wiedzę, którą mam i może to by dalej być ciepłą i dobrą osobą? 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - giermek mieczy, 10 denarów, cesarzowa III -> słońce XIX wydaje mi się, że wpadnie mi jakaś gotówka za ciężką pracę 4. Jak świat wpływa na mnie -giermek pucharów, 6 mieczy, 5 mieczy -> cesarzowa III skupienie się na sobie,odcięcie od innych spowodu braku zaufania? 5. Co mozesz i musisz dac innym - 7 buław, 4 pucharów, 9 mieczy -> moc VIII pomóc komuś, kto będzie w potrzebie? podnieść na duchu, wesprzeć dać moc? 6. Co zacznie sie w twoim życiu wraz z nowa faza Księżyca - as denarów, giermek pucharów, słońce XIX dołożyłam 7 mieczy -> wpadnie gotówka? 7.Lekcja, ktora muszę wynieść z pierwszych 6 - as mieczy, giermek denarów, 8 pucharów dołożone świat XXI -> wsielec XII powinnam zainwestować w jakiś kurs, wiedzę, studia?nie roztrwaniać zbyt szybko gotówki? Będę wdzięczna za każdy wpis Edytowane 25 Stycznia 2014 przez panna.marta Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Stycznia 2014 Napisano 25 Stycznia 2014 1.Co trzeba odpuścić - cesarz IV, sąd ostateczny, cesarzowa III -> kapłan V stanowczość albo myślenie o odrodzeniu czy zmianie (pogłębieniu) relacji z mężem/ partnerem ważnym dla Ciebie 2. Co trzymać jak najbliżej - król pucharów, mag I, giermek pucharów -> mag I własne zadowolenie i mężczyzn 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - giermek mieczy, 10 denarów, cesarzowa III -> słońce XIX próby dążenia do własnego szczęścia i zadowolenia. Cenisz sobie stabilizacje i do niej m in zmierzasz. 4. Jak świat wpływa na mnie -giermek pucharów, 6 mieczy, 5 mieczy -> cesarzowa III mobilizująco ale też czasem demotywująco gdy znów coś się nie udaje, jednak nie poddajesz się nawet gdy piach w oczy sypie 5. Co mozesz i musisz dac innym - 7 buław, 4 pucharów, 9 mieczy -> moc VIII własną waleczność i odwagę, zwłaszcza słabszym od siebie dodawać wiary i sił by mieli nadzieje 6. Co zacznie sie w twoim życiu wraz z nowa faza Księżyca - as denarów, giermek pucharów, słońce XIX dołożyłam 7 mieczy -> rozpocznie się dla Ciebie szasna na mile spędzonony czas, będziesz zadowolona czasem będzie trzeba troszkę pokombinować , ale opłaci sie 7.Lekcja, ktora muszę wynieść z pierwszych 6 - as mieczy, giermek denarów, 8 pucharów dołożone świat XXI -> wsielec XII zwracaj uwagę na rozmowę albo wypowiadane słowa bo mogą być później wypominane. Cytuj
emilr Napisano 25 Stycznia 2014 Napisano 25 Stycznia 2014 1.Co trzeba odpuścić - cesarz IV, sąd ostateczny, cesarzowa III -> kapłan V wrzucić bardziej na luz, nie upierac się przy swoim zdaniu. Ni siłę nic sie nie da, porzucić sztywnść, konwenanse 2. Co trzymać jak najbliżej - król pucharów, mag I, giermek pucharów -> mag I osobę ważną dla Ciebie, kierować sie sercem i zadziałać 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - giermek mieczy, 10 denarów, cesarzowa III -> słońce XIX stablizacja i zadowolenie 4. Jak świat wpływa na mnie -giermek pucharów, 6 mieczy, 5 mieczy -> cesarzowa III obdarowuje Cię sympatią, gdy się otworzysz czujesz, ze przesadziłaś. Ale generalnie dajesz sobie z tym radę 5. Co mozesz i musisz dac innym - 7 buław, 4 pucharów, 9 mieczy -> moc VIII dostrzec konkrety, nie zważać na szczcegóły, jakieś słowa, gesty, pozory. 6. Co zacznie sie w twoim życiu wraz z nowa faza Księżyca - as denarów, giermek pucharów, słońce XIX dołożyłam 7 mieczy -> okazje, styuacje, które sprawia Ci wiele radości, będziesz korzystała. 7.Lekcja, ktora muszę wynieść z pierwszych 6 - as mieczy, giermek denarów, 8 pucharów dołożone świat XXI -> wsielec XII skupic się na celu, jasno go określić. Zrealizować Albo chociaż zacząć. Nie rezygnować, naeet, gdy czasem cieżko i ma sie ochotę rzucic wszystko w ch..... Cytuj
x-latek Napisano 26 Stycznia 2014 Napisano 26 Stycznia 2014 1.Co trzeba odpuścić - cesarz IV, sąd ostateczny, cesarzowa III -> kapłan V Przestać idealizować potencjalny związek/małżeństwo, jakoby wtedy miały się kończyć Twoje kłopoty, jakoby wtedy miało nastąpić życie takie jakie chciałabyś, lepsze. Słowem - spojrzeć realnie na ewentualny związek, bardziej przyziemnie. 2. Co trzymać jak najbliżej - król pucharów, mag I, giermek pucharów -> mag I Jeśli przydarzy Ci się mężczyzna do którego czułabyś sympatię to poddać się temu uczuciu, dać się bardziej zauroczyć (Mag), potraktować to jak miły epizod w Twym życiu; innymi słowy - że mogę być jednak skrzywdzona później, czy doszukiwanie się jakiegoś wyrachowania u partnera - takie myślenie trzeba byłoby odstawić. Ewentualne fochy w stronę partnera też na bok. 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - giermek mieczy, 10 denarów, cesarzowa III -> słońce XIX wydaje mi się, że wpadnie mi jakaś gotówka za ciężką pracę Pytanie jest: co jest teraz najważniejszym nabytkiem. Czyli, na mój rozum - co do tej pory osiągnęłaś, masz. Twoje zabiegi, Twój spryt został nagrodzony. Masz tę komfortową sytuację na tyle, na ile myślałaś wcześniej o osiągnięciu takowej ( w tym wypadku, pod takim pytaniem te 10 Denarów i AW Cesarzowa są bardzo pokrewne z sobą). Może teraz tego nie doceniasz, ale w gruncie rzeczy tak na to wyglądałoby. Jednocześnie jest to w dalszym ciągu dobra pozycja startowa Ci do dalszego działania, do spełniania swych następnych ambicji. 4. Jak świat wpływa na mnie -giermek pucharów, 6 mieczy, 5 mieczy -> cesarzowa III Twoje zamiary/działania wyglądają Ci na początku i w trakcie do spełnienia, jednak w końcu nic z tego nie wychodzi, lub tylko wydaje Ci się, że wyszło coś z tego (5 Mieczy). Ale czy tak nie dzieje się z samej Twojej winy? (Cesarzowa z podsumy). 5. Co mozesz i musisz dac innym - 7 buław, 4 pucharów, 9 mieczy -> moc VIII Tzw. nieszczęśników (jak ja to nazywam), zdołowanych i takich tam zachęcić do dalszego działania naprzeciw przeciwnościom, większej determinacji w działaniu, postarać się wyciągnąć takich z ich letargu o ile to możliwe. Nawet dać do zrozumienia takim, żeby przestali użalać się nad sobą. W sumie tak jak piszesz. 6. Co zacznie sie w twoim życiu wraz z nowa faza Księżyca - as denarów, giermek pucharów, słońce XIX dołożyłam 7 mieczy -> Czy wpadnie nowa gotówka to nie wiem, może. Karty jakkolwiek pokazują jakiś ekscytujący czas lub zdarzenie w tej fazie. 7.Lekcja, ktora muszę wynieść z pierwszych 6 - as mieczy, giermek denarów, 8 pucharów dołożone świat XXI -> wsielec XII Powyjaśniać/zrealizować te sprawy z rozkładu choćby Cię to kosztowało jakiś dyskomfort emocjonalny/nerwy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi