panna.marta Napisano 25 Stycznia 2014 Napisano 25 Stycznia 2014 (edytowane) Witam, za tydzień koleżanka robi urodzinową imprezę , jak przebiegnie ta impreza? 3 denarów, rycerz mieczy, królowa mieczy dołożone koło fortuny X dołożone cesarzowa III -> głupiec wydaje mi się, że będzie dużo rozmów i jakiś wnikliwych debat na pewne tematy, ale to chyba jakoś nie pasuje do imprezy!! więc obstawiam,że spokojnie,ale na luzie i sympatycznie, skoro cesrazowa, to może oznacza dom jak koleżance spodoba się mój prezent? 4 denarów, 8 pucharów, 9 buław dołożona kapłanka II -> świat XXI o rany, chyba jej sie nie spodoba a kupiłam coś, co ona bardzo lubi...może to moje obawy?? czy powinnam dać jakiś inny prezent? wieża XVI, 6 denarów, 10 denarów -> moc VIII może jakiś ładniejszy niż ten co mam? coś bardziej wartościowego? Edytowane 25 Stycznia 2014 przez panna.marta Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi