panna.marta Napisano 26 Stycznia 2014 Napisano 26 Stycznia 2014 dzisiaj rano obudziłam się z myslą, że chcialłabym pojechać na parę dni na wycieczkę do Londynu- gdzieś wcześną wiosną, z jedną z koleżanek. Wyjazd czysto rekreacyjny, może na jakieś zakupy plus zwiedzanie. Czy uda mi się wyjechać na taką wycieczkę? 4 buław, 6 mieczy, królowa denarów -> kochankowie VI 4 buław karta odpoczynku, 6 mieczy też, królowa denarów kobieta skupiona na sobie, więc możliwe że się uda, ale brakuje mi tu kart podróży... Jak wy uważacie? Cytuj
Gość Gość3 Napisano 26 Stycznia 2014 Napisano 26 Stycznia 2014 6 mieczy to karta brama ,mówiaca tez o przemieszczaniu sie . Królowa Denarów to stabilizacja i zadowolenie z siebie . Myśle ,ze uda sie . Cytuj
werona Napisano 26 Stycznia 2014 Napisano 26 Stycznia 2014 (edytowane) 6 Mieczy zawsze pokazuje mi podróż, Królowa Monet to wydawanie kasy na siebie, na przyjemności, jak dla mnie pojedziesz i może nawet w większym gronie (4 Buław) lub jeszcze jako kolejność zdarzeń 4 Buław, 6 Mieczy, Królowa Denarów -> Kochankowie VI Dom (4 Buław), wyjazd, podróż, przemieszczanie się (6 Mieczy), mile spędzony czas dla siebie, zakupy, sprawianie sobie przyjemności (Królowa Monet). Edytowane 26 Stycznia 2014 przez werona Cytuj
emilr Napisano 26 Stycznia 2014 Napisano 26 Stycznia 2014 dzisiaj rano obudziłam się z myslą, że chcialłabym pojechać na parę dni na wycieczkę do Londynu- gdzieś wcześną wiosną, z jedną z koleżanek. Wyjazd czysto rekreacyjny, może na jakieś zakupy plus zwiedzanie. Czy uda mi się wyjechać na taką wycieczkę? 4 buław, 6 mieczy, królowa denarów -> kochankowie VI 4 buław karta odpoczynku, 6 mieczy też, królowa denarów kobieta skupiona na sobie, więc możliwe że się uda, ale brakuje mi tu kart podróży... Jak wy uważacie? A 6 mieczy? Wg mnei uda Ci sie i będziesz zadowolona radosne planowanie (4 buław), podróż (z kimś) i zadowolona z siebie Q denarów. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Stycznia 2014 Maestro Napisano 26 Stycznia 2014 Masz podróz w 6 mieczy..Łap okazję, zobacz czy nie ma ciekawej okazji, miej oczy i uszy otwarte, bo tu widac wyjazd na wiosnę (4 buław 6 mieczy) na serio:) Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 Wg mnie uda się wyjechać na taką wycieczkę, ale trzeba będzie najpierw przygotować sie na nią (finansowo, pozałatwiać sprawy z wyjazdem, ustalić termin itd) Cytuj
x-latek Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 Karty pomyślne na wyjazd, ale to nie jest set in stone - tak powiedziałbym. Nie jest to przesądzone do końca (brak AW), aczkolwiek szanse są duże na wyjazd. BTW: Do Londynu na zakupy powiadasz... To szykuj większą porcję kasy dziewczyno, Londyn jest drogi. Cytuj
Hilia Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 Rekreacyjny wyjazd na zakupy - do czego tutaj potrzebne AW? Cytuj
gucio19 Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 też myślę że się uda, 4 buławy , kochankowie to spędzanie czasu w milym towarzystwie , Ty jesteś w Królowej Denarów - czyli będziesz korzystała z przyjemności , wydawała na siebie pieniądze. 6 mieczy na karcie to poplyniecie na drugi brzeg,za morze:) Cytuj
x-latek Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 Rekreacyjny wyjazd na zakupy - do czego tutaj potrzebne AW? Nie wątpię że piszę o czymś czego nie rozumiesz. Cytuj
Hilia Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 Nie wątpię że piszę o czymś czego nie rozumiesz. Ustaw sobie ten tekst jako sygnaturkę, dobrze brzmi. Cytuj
x-latek Napisano 30 Stycznia 2014 Napisano 30 Stycznia 2014 Zamiast do Londynu to z większą chęcią pojechałbym do Rzymu. Rzym jest wiele ciekawszy, to nawet nie ma dwóch zdań! Tym bardziej jeśli już szykujesz większą kasę na taki dalszy wojaż to moim zdaniem nie Anglia, nie Francja, nie Hiszpania, nie Grecja, ale Włochy - Rzym. Tam i coś ciekawego na tym ich bazarze (Porta Portese) będziesz mogła kupić i pozwiedzać słynne ładne miejsca. W Londynie nawet na przyzwoitą pogodę jest ciężko trafić, o czym zapewne wiesz. Zrobisz jak chcesz, tylko mówię. Byłem i tam i tam, więc wiem co mówię. Cytuj
Trida Napisano 30 Stycznia 2014 Napisano 30 Stycznia 2014 Możliwość zdecydowanie będzie ale - przygotuj się finansowo, bo 'ukryte' koszta mogą Cię zaskoczyć. Niby karty fajne ale jednak jestem bliżej opcji, ze nie tym razem, inny termin. Cytuj
panna.marta Napisano 27 Kwietnia 2014 Autor Napisano 27 Kwietnia 2014 niestety nie wyjedziemy nigdzie kolezanka z ktora planowalam wyjazd miala wypadek i musi dojsc do siebie, zatem wyjazd niestety nie wypali.6 mieczy ewidentnie to pokazala Cytuj
Sanya Napisano 27 Kwietnia 2014 Napisano 27 Kwietnia 2014 No tak, 6 mieczy połączeniu z tą monetową. PS: Kiedy wypada mi 4 na początku rozkładu na 3 karty, mówi, że nie ruszę się z miejsca, nawet buławowa. Miałam takie doświadczenie odnośnie wróżby dla mojej cioci w związku ze zmianą miejsca pracy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi