jacek1234 Napisano 26 Stycznia 2014 Napisano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Witam, chciałbym na wstępie napisać że nie wiem czy w dobrym dziale napisałem, ale miejmy nadzieje że tak No to tak od tygodnia w dzień w dzień śni mi sie była dziewczyna z którą byłem 10 miesięcy.. Byłem w niej bardzo zakochany, a ona mnie okłamywała i oszukiwała.. płakałem przez nia 2 miesiące.. aż wkońću wziałem sie wgraść i zerwałem z nią. Najlepsze że oszukiwała i okłamywała mnie to uświadomiłem sobie tydzień po zerwaniu i mineło 3 miesiące od zerwania. Śni mi sie ona codziennie w taki sposób że nie chce do niej wróćić, ale ona chce do mnie tylko tyle że ma chłopaka. Ostatnio przyszedł do mnie kolega który sie przyjażni z tym kolesiem co chodzi z moja byłą teraz . I tak nagle zaczał o niej gadać i o jego przyjacielu.. a to był 3 dzien jak mi sie ona zaczeła śnic. Czy to może znaczyć że za nią tęsknie? Moim zdaniem to nie możliwe skoro ona wyrządziła mi tyle szkód i na oczy teraz nie chciałbym jej zobaczyć. I moja pytanie jest takie.. Jak mam interpretować te sny? Edytowane 26 Stycznia 2014 przez jacek1234 Cytuj
Palina Napisano 26 Stycznia 2014 Napisano 26 Stycznia 2014 Nie znam się najlepiej na interpretacji, ale z tego co wiem to zdecydowanie powinieneś podać więcej szczegółów dotyczących tych snów, z tego co piszesz to wydaje mi się że seny są odpowiedzią na to co teraz dzieje się w Twoim życiu, być może masz poczucie pustki, którego niczym nie wypełniłeś, jeśli chcesz żeby ktoś porządnie zimterpretował Twoje sny daj mu szanse i opisz wszystkie szczegóły, które pamiętasz, to bardzo ważne. Cytuj
werona Napisano 26 Stycznia 2014 Napisano 26 Stycznia 2014 Prośby o interpretacje snów umieszczamy prośby o interpretacje snu Cytuj
jacek1234 Napisano 27 Stycznia 2014 Autor Napisano 27 Stycznia 2014 Bardzo bym prosił o przeniesienie tego watku do odpowiedniego działu. Jeśli chodzi o sny nie pamiętam za bardzo, ale zawsze była przy mnie w tym śnie, chociaż Tego nie chciałem, i zawsze byliśmy koło mojego domu i ona byla z przyjaciółka w tym śnie, której bardzo nienawidze.. Cytuj
OazaSpokoju Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 Wbrew pozorom, to częste zjawisko, że śni nam się osoba, za którą wcale nie tęsknimy. Ponoć sporo osób rozwodzących się ma, w trakcie rozwodu, sny o całkiem udanym pożyciu z byłym partnerem. Nie oznacza to, że tęsknią z nim, ale raczej, że brakuje im tego czasu kiedy było ok, albo kiedy mogło być ok. Z jakiegoś powodu się związali z tymi osobami, nienawiść przyszła później więc sen wciąż pamięta ten etap kiedy ten związek miał sens. Takie sny to odreagowanie. Nie ma powodu do zmartwień. Cytuj
Gość Jacek Bartnicki Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 Wg mnie ten sen odbija dokładnie to co się działo (czas przeszły) w Twoim życiu. Uważam, że możesz mieć przez jakiś czas sny o byłej dziewczynie lub ogólnie sny związane z Twoim byłym związkiem bo wg mnie. ta sprawa nabrała już pewnego rozpędu. Myślę, że jak nie będziesz "tego ruszał" to samo się za jakiś czas zatrzyma. pozdrawiam Cię. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi