Maestro Inez2503 Napisano 26 Stycznia 2014 Maestro Napisano 26 Stycznia 2014 Przełożenie:Sąd Pustelnik Rycerz Monet suma Cesarz HB Moc/Kaplanka wydaje mi sie,ze moze ktoś wrócić w moje życie na co wskazuje mi Rycerz Monet i Pustelnik,bo on mi w tych kartach wypada 1.Co trzeba odpuścić Rycerz Kielichów Moc suma Swiat HB Moc/Kaplanka mozliwe,ze powinnam odpuścić opieranie sie jakiemuś zauroczonemu mężczyźnie,albo pokazywanie mu gdzie jego miejsce,hmmm 2.Co trzymac jak najbliżej Krolowa Bulaw Swiat suma Mag HB Swiat/Cesarzowa powinnam wykazywać sie przedsiebiorczoscia i inicjatywa 3.Co jest moim nabytkiem Rycerz Bulaw Krolowa Monet suma Swiat HB Glupiec mężczyzna,który zabiega o kontakty ze mna,dzięki czemu fajnie sie czuje;) 4.Jak swiat wplywa na mnie 3kielichow 6mieczy Kolo Umiarkowanie suma Swiat HB Kochankowie 2 bramy,Swiat w kolejnym sumowaniu..Na pewno nastąpią zmiany,moze zmiana towarzystwa,w każdym razie wydaje mi sie,ze to.mi dobrze zrobi,wycisze sie 5.Co mogę i musze dać innym As Monet Glupiec suma Sprawiedliwosc HB Mag mogę dać spontaniczność,moze spotkać sie z kims,pobawić.. 6.Co zacznie sie wraz z nowa faza Księżyca Kaplan Krol Mieczy 8bulaw 6 monet suma Wieza HB Slonce/Kolo/Mag intensywne kontakty z mezczyzna,mozliwe spotkania,podejrzewam pana z netu,stad Woeza jako zmiana w relacji,podsuma HB mówi,zebym.podeszla do sprawy na luzie 7.Lekcja,ktora musze wynieść z pierwszych 6 pozycji 5 bulaw, 8mieczy, 2bulaw 8kielichow suma Sprawiedliwosc, HB Kaplan powinnam ograniczyc moze jakieś kontakty,zastanowic sie komu pozwolic na powrót,a komu nie,a moze chodzi tez o wyrwanie sie z ograniczeń... Wybaczcie brak polskich znaków,ale pisze z telefonu. Cytuj
panna.marta Napisano 26 Stycznia 2014 Napisano 26 Stycznia 2014 Przełożenie:Sąd Pustelnik Rycerz Monet suma Cesarz HB Moc/Kaplanka moze ktos wrocic, ktos kto Cie postawi na nogi, pobudzi do dzialania 1.Co trzeba odpuścić Rycerz Kielichów Moc suma Swiat HB Moc/Kaplanka Mezczyzna odlegly, z daleka ale ktos kto mimo tego sprawi, ze "bedzie Ci sie chcialo" cos zorbic w jego kierunku 2.Co trzymac jak najbliżej Krolowa Bulaw Swiat suma Mag HB Swiat/Cesarzowa byc dalej charyzmatyczna, otwarta na swiat i ludzi osoba 3.Co jest moim nabytkiem Rycerz Bulaw Krolowa Monet suma Swiat HB Glupiec potrafisz nawiazywac kontakty, nie boisz sie wyzwan nawet tych ktore wiaza sie z ryzykiem czy czyms infantylnym. Ty to po prostu zorbisz i nie przejmujesz sie tym co pomysla inni 4.Jak swiat wplywa na mnie 3kielichow 6mieczy Kolo Umiarkowanie suma Swiat HB Kochankowie Jesli los daje Ci jakies szanse ty je wykorzystujesz, nawet te ktore moga wydawac sie ryzykowne 5.Co mogę i musze dać innym As Monet Glupiec suma Sprawiedliwosc HB Mag umiesz zachowac rownowage miedzy tym co dobre i zle, to co mozesz dac innym do wskazac im wlasciwa droge w wyborze pomiedzy dobrem a zlem 6.Co zacznie sie wraz z nowa faza Księżyca Kaplan Krol Mieczy 8bulaw 6 monet suma Wieza HB Slonce/Kolo/Mag uwazasz, ze zabierzesz sie za cos szybko i z pelna charyzma i pelna odpowiedzialnoscia 7.Lekcja,ktora musze wynieść z pierwszych 6 pozycji 5 bulaw, 8mieczy, 2bulaw 8kielichow suma Sprawiedliwosc, HB Kaplan musisz niestety dokonywac jakis wyborow, ktore przed Toba beda- nawet jesli cos moze okazac sie trudne i niekomfortowe, to po prostu jest to do przejscia Cytuj
emilr Napisano 26 Stycznia 2014 Napisano 26 Stycznia 2014 Przełożenie:Sąd Pustelnik Rycerz Monet suma Cesarz HB Moc/Kaplanka wracają stare sprawy z nowym zyciem, wzbogacne o przemyślenia, doświadczenia. Bardziej świadome 1.Co trzeba odpuścić Rycerz Kielichów Moc suma Swiat HB Moc/Kaplanka taak, dać sie ponieść emocjom, uczuciu. Ale nawet wtedy nie zginiesz. Potrafisz oswoić lwa. 2.Co trzymac jak najbliżej Krolowa Bulaw Swiat suma Mag HB Swiat/Cesarzowa zadziałąć, wziać sprawy w swoje rece, sięgnąć nawet dale. na pewno dostaniesz więcej niz sie spodziewasz. Swiat często zaskakuje (mnie pozytywnie) 3.Co jest moim nabytkiem Rycerz Bulaw Krolowa Monet suma Swiat HB Glupiec Jest rycerz, który sie stara, a Ty mozesz jak Królowa Denarów - z wdziekiem korzystać, cieszyć się 4.Jak swiat wplywa na mnie 3kielichow 6mieczy Kolo Umiarkowanie suma Swiat HB Kochankowieś Swiat obiecuje duzo radosci i nowe horznty, nowe wody. Duze zmiany 5.Co mogę i musze dać innym As Monet Glupiec suma Sprawiedliwosc HB Mag wykorzystać szanse i okazje, bo pojawiaja sie czasem raz (wyzej koło). Nie zastanawiać sie za bardzo, nie analizować za i przeciew. Być troche jak dziecko, słuchać siebie (głupiec) 6.Co zacznie sie wraz z nowa faza Księżyca Kaplan Krol Mieczy 8bulaw 6 monet suma Wieza HB Slonce/Kolo/Mag Kapłąna mam często ,ale nie moge go rozgryźć. Wychodzi mi na zacieśnianie więzi. Moze to bedzie trochę na początku szło jak po grudzie, ale potem ruszy z kopyta i nastąpi przełom 7.Lekcja,ktora musze wynieść z pierwszych 6 pozycji 5 bulaw, 8mieczy, 2bulaw 8kielichow suma Sprawiedliwosc, HB Kaplan zawalczyć, nie dać się ograniczyc, nie bać sie. Spojrzec przed siebie, rozejrzec się i posłuchać serca. Zagłębić sie w siebie. Sama nie wiem, ale tutaj 2 buław z 8 kiel czuje jako spojrzenie dalej, zapomnienie w pewnym sensie o sentymentach. Wszystko zależy od tego, kogo to ma dotyczyc... Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 Przełożenie:Sąd Pustelnik Rycerz Monet suma Cesarz HB Moc/Kaplanka będziesz szukać odosobnienia bo zapragniesz pobyc samej ze sobą przez połowę lutego, późńej zechcesz spędzać czas z przyjaciółmi na których wiesz, że możesz liczyć. 1.Co trzeba odpuścić Rycerz Kielichów Moc suma Swiat HB Moc/Kaplanka odpuścić będzie trzeba wszelkie znajomości pobudzające Cię emocjonaklnie i seksualnie, widocznie nie będzie Ci sie chciało flirtować w tym czasie. 2.Co trzymac jak najbliżej Krolowa Bulaw Swiat suma Mag HB Swiat/Cesarzowa jak najbliżej trzymać to czego sama pragniesz i kształtowanie swego świata 3.Co jest moim nabytkiem Rycerz Bulaw Krolowa Monet suma Swiat HB Glupiec mężczyzna, któreemu zalezy na Tobie. Widać, że dominujesz w tej relacji w jakimś sensie bo wypadłaś w Królowej. 4.Jak swiat wplywa na mnie 3kielichow 6mieczy Kolo Umiarkowanie suma Swiat HB Kochankowie motywująco, motywacją może być znajomość poza domem, wiesz, że masz opcję nr 2 i to dodaje Ci wiatru w żagle. 5.Co mogę i musze dać innym As Monet Glupiec suma Sprawiedliwosc HB Mag innym pokazać, że nalezy cieszyć sie życiem i że mogą sami kierować swoim życiem dostrzegając jego piekno. BO ono jest całuy czas wokół nas tylko my mamy problem tro zoabczyć programując sie na los i inne. 6.Co zacznie sie wraz z nowa faza Księżyca Kaplan Krol Mieczy 8bulaw 6 monet suma Wieza HB Slonce/Kolo/Mag pewien mężczyzna (przyjaciel) będzie na Ciebie zezłoszczony, być może odtrącisz jego starania na jakiś czas bo będziesz potrzebowała oddechu, w drugiej połowie miesiąca wszystko sie na nowo unormuje i wyjaśni ) 7.Lekcja,ktora musze wynieść z pierwszych 6 pozycji 5 bulaw, 8mieczy, 2bulaw 8kielichow suma Sprawiedliwosc, HB Kaplan czeka Was spór który warto rozwijązać pomyślnie od razu zamiast czekać aż samo jakoś sie rozwiąże Cytuj
x-latek Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 (edytowane) 1.Co trzeba odpuścić Rycerz Kielichów Moc suma Swiat HB Moc/Kaplanka Też podobnie rozumuję. Albo zaangażować się w ostry romans z jakimś tam manem, ulec tej miłosnej pasji, namiętności (w końcu inna nazwa AW Moc to jest Pasja); albo definitywnie zakończyć jego zaloty. 2.Co trzymac jak najbliżej Krolowa Bulaw Swiat suma Mag HB Swiat/Cesarzowa Dalej brylować, błyszczeć wśród otoczenia, zwracać na siebie uwagę jeśli w/g Twego rozsądku należałoby tak zrobić. Być dalej tą przebojową kobietą. Utrzymywać też dalej/czy uwydatnić swój sex-appeal w środowisku. 3.Co jest moim nabytkiem Rycerz Bulaw Krolowa Monet suma Swiat HB Glupiec Chyba już ujarzmiłaś jakiegoś mana, dopięłaś swego w tym. Wykorzystałaś swe atuty ku temu/niemu. Tak jakbyś mogła być już spokojna o to. Druga wersja. Mężczyźni chętnie lgną do Ciebie, może inaczej - wielu mężczyzn chciałoby Cię poznać bliżej. Wydajesz się im interesująca. Może jakaś modnisia jesteś, czy jakieś tam inne ładne kobiece cechy widzą w Tobie. Lub wszystko razem. No Ty chyba wiesz lepiej dziewczyno, co ja Ci tu będę tego... 4.Jak swiat wplywa na mnie 3kielichow 6mieczy Kolo Umiarkowanie suma Swiat HB Kochankowie Twe interakcje między ludźmi są zadowalające lub (jeśli jeszcze nie teraz) będą bardziej zadowalające. Mam na myśli Twe życie w sferze socjalnej. Koło obróci się i dojdzie do wybalansowania, korzystnego Ci wybalansowania w tych sprawach (Umiar). 5.Co mogę i musze dać innym As Monet Glupiec suma Sprawiedliwosc HB Mag Może nadać pewne ukierunkowanie tym, którzy jeszcze błądzą, nie są świadomi swych zdolności/talentów, a Ty wiesz, że taki i taki byłby w czymś tam dobry. A może tu chodzi bardziej o dzieci? Czy o Twego smarka (to Ty tak nazywasz swego synka :icon_lol: ) Może właśnie zwróciłabyś teraz większą uwagę na jego ewentualne jakieś/do czegoś predyspozycje, zdolności. I jeśli jakoweś zauważysz to wtedy starać się sprowokować małego do rozwijania/ulepszania tych predyspozycji. Możliwe, że i wtedy mały by z chęcią wykonywał pewne takie tam zajęcia. 6.Co zacznie sie wraz z nowa faza Księżyca Kaplan Krol Mieczy 8bulaw 6 monet suma Wieza HB Slonce/Kolo/Mag Dwie mądre karty - Papież, Król Mieczy. Może i kogoś przez internet poznasz, kogoś mądrego. Albo już w trakcie takiej znajomości jesteś. A może w realnym świecie (nie znoszę tego tłumockiego slangu - w realu, ale już nie będę więcej nic pisał o tym co myślę) poznasz ciekawego, mądrego mężczyznę, od którego coś byś mogła ciekawego się dowiedzieć/nauczyć czegoś. Może nawet być on na jakimś tam stanowisku (adwokat, nie-adwokat, sędzia, jakiś wyższy urzędnik, a może ktoś z banku? hehe). Możliwe, że w takim wypadku - jeśli to już będzie tak jak ja piszę - będzie ciekawie Wam się rozmawiało. A może już znasz kogoś takiego? 7.Lekcja,ktora musze wynieść z pierwszych 6 pozycji 5 bulaw, 8mieczy, 2bulaw 8kielichow suma Sprawiedliwosc, HB Kaplan He! 3 nerwowe karty widać. Gdyby zaistniała jakaś emocjonalna strata w związku z wydarzeniami w tych kartach, to lepiej tylko Ci pogodzić się z taką sytuacją i robić dalej swoje. Nie poddawać się, wierzyć w siebie i swoje siły. "Nie płakać więcej nad rozlanym mlekiem". W ogóle, przydałoby Ci się wtedy więcej zimnej krwi - że tak powiem. Wybaczcie brak polskich znaków,ale pisze z telefonu. To jak jesteś w PL to jak? To telefon nie ma polskiego oprogramowania? Chyba musi gdzieś być opcja na polskie znaki, a sama chyba nie znalazłaś jeszcze. Nie wierzę, że nie ma polskich znaków. Edytowane 27 Stycznia 2014 przez x-latek 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Lutego 2014 Autor Maestro Napisano 25 Lutego 2014 (edytowane) weryfikacja przełożenie:sąd pustelnik rycerz monet suma cesarz hb moc/kaplanka wydaje mi sie,ze moze ktoś wrócić w moje życie na co wskazuje mi rycerz monet i pustelnik,bo on mi w tych kartach wypada 1.co trzeba odpuścić rycerz kielichów moc suma swiat hb moc/kaplanka mozliwe,ze powinnam odpuścić opieranie sie jakiemuś zauroczonemu mężczyźnie,albo pokazywanie mu gdzie jego miejsce,hmmm 2.co trzymac jak najbliżej krolowa bulaw swiat suma mag hb swiat/cesarzowa powinnam wykazywać sie przedsiebiorczoscia i inicjatywa 3.co jest moim nabytkiem rycerz bulaw krolowa monet suma swiat hb glupiec mężczyzna,który zabiega o kontakty ze mna,dzięki czemu fajnie sie czuje;) 4.jak swiat wplywa na mnie 3kielichow 6mieczy kolo umiarkowanie suma swiat hb kochankowie 2 bramy,swiat w kolejnym sumowaniu..na pewno nastąpią zmiany,moze zmiana towarzystwa,w każdym razie wydaje mi sie,ze to.mi dobrze zrobi,wycisze sie 5.co mogę i musze dać innym as monet glupiec suma sprawiedliwosc hb mag mogę dać spontaniczność,moze spotkać sie z kims,pobawić.. 6.co zacznie sie wraz z nowa faza księżyca kaplan krol mieczy 8bulaw 6 monet suma wieza hb slonce/kolo/mag intensywne kontakty z mezczyzna,mozliwe spotkania,podejrzewam pana z netu,stad woeza jako zmiana w relacji,podsuma hb mówi,zebym.podeszla do sprawy na luzie 7.lekcja,ktora musze wynieść z pierwszych 6 pozycji 5 bulaw, 8mieczy, 2bulaw 8kielichow suma sprawiedliwosc, hb kaplan powinnam ograniczyc moze jakieś kontakty,zastanowic sie komu pozwolic na powrót,a komu nie,a moze chodzi tez o wyrwanie sie z ograniczeń... wybaczcie brak polskich znaków,ale pisze z telefonu. Przełożenie:Sąd Pustelnik Rycerz Monet suma Cesarz HB Moc/Kaplanka moze ktos wrocic, ktos kto Cie postawi na nogi, pobudzi do dzialania 1.Co trzeba odpuścić Rycerz Kielichów Moc suma Swiat HB Moc/Kaplanka Mezczyzna odlegly, z daleka ale ktos kto mimo tego sprawi, ze "bedzie Ci sie chcialo" cos zorbic w jego kierunku 2.Co trzymac jak najbliżej Krolowa Bulaw Swiat suma Mag HB Swiat/Cesarzowa byc dalej charyzmatyczna, otwarta na swiat i ludzi osoba 3.Co jest moim nabytkiem Rycerz Bulaw Krolowa Monet suma Swiat HB Glupiec potrafisz nawiazywac kontakty, nie boisz sie wyzwan nawet tych ktore wiaza sie z ryzykiem czy czyms infantylnym. Ty to po prostu zorbisz i nie przejmujesz sie tym co pomysla inni 4.Jak swiat wplywa na mnie 3kielichow 6mieczy Kolo Umiarkowanie suma Swiat HB Kochankowie Jesli los daje Ci jakies szanse ty je wykorzystujesz, nawet te ktore moga wydawac sie ryzykowne 5.Co mogę i musze dać innym As Monet Glupiec suma Sprawiedliwosc HB Mag umiesz zachowac rownowage miedzy tym co dobre i zle, to co mozesz dac innym do wskazac im wlasciwa droge w wyborze pomiedzy dobrem a zlem 6.Co zacznie sie wraz z nowa faza Księżyca Kaplan Krol Mieczy 8bulaw 6 monet suma Wieza HB Slonce/Kolo/Mag uwazasz, ze zabierzesz sie za cos szybko i z pelna charyzma i pelna odpowiedzialnoscia 7.Lekcja,ktora musze wynieść z pierwszych 6 pozycji 5 bulaw, 8mieczy, 2bulaw 8kielichow suma Sprawiedliwosc, HB Kaplan musisz niestety dokonywac jakis wyborow, ktore przed Toba beda- nawet jesli cos moze okazac sie trudne i niekomfortowe, to po prostu jest to do przejscia Przełożenie:Sąd Pustelnik Rycerz Monet suma Cesarz HB Moc/Kaplanka wracają stare sprawy z nowym zyciem, wzbogacne o przemyślenia, doświadczenia. Bardziej świadome 1.Co trzeba odpuścić Rycerz Kielichów Moc suma Swiat HB Moc/Kaplanka taak, dać sie ponieść emocjom, uczuciu. Ale nawet wtedy nie zginiesz. Potrafisz oswoić lwa. 2.Co trzymac jak najbliżej Krolowa Bulaw Swiat suma Mag HB Swiat/Cesarzowa zadziałąć, wziać sprawy w swoje rece, sięgnąć nawet dale. na pewno dostaniesz więcej niz sie spodziewasz. Swiat często zaskakuje (mnie pozytywnie) 3.Co jest moim nabytkiem Rycerz Bulaw Krolowa Monet suma Swiat HB Glupiec Jest rycerz, który sie stara, a Ty mozesz jak Królowa Denarów - z wdziekiem korzystać, cieszyć się 4.Jak swiat wplywa na mnie 3kielichow 6mieczy Kolo Umiarkowanie suma Swiat HB Kochankowieś Swiat obiecuje duzo radosci i nowe horznty, nowe wody. Duze zmiany 5.Co mogę i musze dać innym As Monet Glupiec suma Sprawiedliwosc HB Mag wykorzystać szanse i okazje, bo pojawiaja sie czasem raz (wyzej koło). Nie zastanawiać sie za bardzo, nie analizować za i przeciew. Być troche jak dziecko, słuchać siebie (głupiec) 6.Co zacznie sie wraz z nowa faza Księżyca Kaplan Krol Mieczy 8bulaw 6 monet suma Wieza HB Slonce/Kolo/Mag Kapłąna mam często ,ale nie moge go rozgryźć. Wychodzi mi na zacieśnianie więzi. Moze to bedzie trochę na początku szło jak po grudzie, ale potem ruszy z kopyta i nastąpi przełom 7.Lekcja,ktora musze wynieść z pierwszych 6 pozycji 5 bulaw, 8mieczy, 2bulaw 8kielichow suma Sprawiedliwosc, HB Kaplan zawalczyć, nie dać się ograniczyc, nie bać sie. Spojrzec przed siebie, rozejrzec się i posłuchać serca. Zagłębić sie w siebie. Sama nie wiem, ale tutaj 2 buław z 8 kiel czuje jako spojrzenie dalej, zapomnienie w pewnym sensie o sentymentach. Wszystko zależy od tego, kogo to ma dotyczyc... Przełożenie:Sąd Pustelnik Rycerz Monet suma Cesarz HB Moc/Kaplankabędziesz szukać odosobnienia bo zapragniesz pobyc samej ze sobą przez połowę lutego, późńej zechcesz spędzać czas z przyjaciółmi na których wiesz, że możesz liczyć. 1.Co trzeba odpuścić Rycerz Kielichów Moc suma Swiat HB Moc/Kaplanka odpuścić będzie trzeba wszelkie znajomości pobudzające Cię emocjonaklnie i seksualnie, widocznie nie będzie Ci sie chciało flirtować w tym czasie. 2.Co trzymac jak najbliżej Krolowa Bulaw Swiat suma Mag HB Swiat/Cesarzowa jak najbliżej trzymać to czego sama pragniesz i kształtowanie swego świata 3.Co jest moim nabytkiem Rycerz Bulaw Krolowa Monet suma Swiat HB Glupiec mężczyzna, któreemu zalezy na Tobie. Widać, że dominujesz w tej relacji w jakimś sensie bo wypadłaś w Królowej. 4.Jak swiat wplywa na mnie 3kielichow 6mieczy Kolo Umiarkowanie suma Swiat HB Kochankowie motywująco, motywacją może być znajomość poza domem, wiesz, że masz opcję nr 2 i to dodaje Ci wiatru w żagle. 5.Co mogę i musze dać innym As Monet Glupiec suma Sprawiedliwosc HB Mag innym pokazać, że nalezy cieszyć sie życiem i że mogą sami kierować swoim życiem dostrzegając jego piekno. BO ono jest całuy czas wokół nas tylko my mamy problem tro zoabczyć programując sie na los i inne. 6.Co zacznie sie wraz z nowa faza Księżyca Kaplan Krol Mieczy 8bulaw 6 monet suma Wieza HB Slonce/Kolo/Mag pewien mężczyzna (przyjaciel) będzie na Ciebie zezłoszczony, być może odtrącisz jego starania na jakiś czas bo będziesz potrzebowała oddechu, w drugiej połowie miesiąca wszystko sie na nowo unormuje i wyjaśni ) 7.Lekcja,ktora musze wynieść z pierwszych 6 pozycji 5 bulaw, 8mieczy, 2bulaw 8kielichow suma Sprawiedliwosc, HB Kaplan czeka Was spór który warto rozwijązać pomyślnie od razu zamiast czekać aż samo jakoś sie rozwiąże 1.Co trzeba odpuścić Rycerz Kielichów Moc suma Swiat HB Moc/Kaplanka Też podobnie rozumuję. Albo zaangażować się w ostry romans z jakimś tam manem, ulec tej miłosnej pasji, namiętności (w końcu inna nazwa AW Moc to jest Pasja); albo definitywnie zakończyć jego zaloty. 2.Co trzymac jak najbliżej Krolowa Bulaw Swiat suma Mag HB Swiat/Cesarzowa Dalej brylować, błyszczeć wśród otoczenia, zwracać na siebie uwagę jeśli w/g Twego rozsądku należałoby tak zrobić. Być dalej tą przebojową kobietą. Utrzymywać też dalej/czy uwydatnić swój sex-appeal w środowisku. 3.Co jest moim nabytkiem Rycerz Bulaw Krolowa Monet suma Swiat HB Glupiec Chyba już ujarzmiłaś jakiegoś mana, dopięłaś swego w tym. Wykorzystałaś swe atuty ku temu/niemu. Tak jakbyś mogła być już spokojna o to. Druga wersja. Mężczyźni chętnie lgną do Ciebie, może inaczej - wielu mężczyzn chciałoby Cię poznać bliżej. Wydajesz się im interesująca. Może jakaś modnisia jesteś, czy jakieś tam inne ładne kobiece cechy widzą w Tobie. Lub wszystko razem. No Ty chyba wiesz lepiej dziewczyno, co ja Ci tu będę tego... 4.Jak swiat wplywa na mnie 3kielichow 6mieczy Kolo Umiarkowanie suma Swiat HB Kochankowie Twe interakcje między ludźmi są zadowalające lub (jeśli jeszcze nie teraz) będą bardziej zadowalające. Mam na myśli Twe życie w sferze socjalnej. Koło obróci się i dojdzie do wybalansowania, korzystnego Ci wybalansowania w tych sprawach (Umiar). 5.Co mogę i musze dać innym As Monet Glupiec suma Sprawiedliwosc HB Mag Może nadać pewne ukierunkowanie tym, którzy jeszcze błądzą, nie są świadomi swych zdolności/talentów, a Ty wiesz, że taki i taki byłby w czymś tam dobry. A może tu chodzi bardziej o dzieci? Czy o Twego smarka (to Ty tak nazywasz swego synka :icon_lol: ) Może właśnie zwróciłabyś teraz większą uwagę na jego ewentualne jakieś/do czegoś predyspozycje, zdolności. I jeśli jakoweś zauważysz to wtedy starać się sprowokować małego do rozwijania/ulepszania tych predyspozycji. Możliwe, że i wtedy mały by z chęcią wykonywał pewne takie tam zajęcia. 6.Co zacznie sie wraz z nowa faza Księżyca Kaplan Krol Mieczy 8bulaw 6 monet suma Wieza HB Slonce/Kolo/Mag Dwie mądre karty - Papież, Król Mieczy. Może i kogoś przez internet poznasz, kogoś mądrego. Albo już w trakcie takiej znajomości jesteś. A może w realnym świecie (nie znoszę tego tłumockiego slangu - w realu, ale już nie będę więcej nic pisał o tym co myślę) poznasz ciekawego, mądrego mężczyznę, od którego coś byś mogła ciekawego się dowiedzieć/nauczyć czegoś. Może nawet być on na jakimś tam stanowisku (adwokat, nie-adwokat, sędzia, jakiś wyższy urzędnik, a może ktoś z banku? hehe). Możliwe, że w takim wypadku - jeśli to już będzie tak jak ja piszę - będzie ciekawie Wam się rozmawiało. A może już znasz kogoś takiego? 7.Lekcja,ktora musze wynieść z pierwszych 6 pozycji 5 bulaw, 8mieczy, 2bulaw 8kielichow suma Sprawiedliwosc, HB Kaplan He! 3 nerwowe karty widać. Gdyby zaistniała jakaś emocjonalna strata w związku z wydarzeniami w tych kartach, to lepiej tylko Ci pogodzić się z taką sytuacją i robić dalej swoje. Nie poddawać się, wierzyć w siebie i swoje siły. "Nie płakać więcej nad rozlanym mlekiem". W ogóle, przydałoby Ci się wtedy więcej zimnej krwi - że tak powiem. Wybaczcie brak polskich znaków,ale pisze z telefonu. To jak jesteś w PL to jak? To telefon nie ma polskiego oprogramowania? Chyba musi gdzieś być opcja na polskie znaki, a sama chyba nie znalazłaś jeszcze. Nie wierzę, że nie ma polskich znaków. Edytowane 25 Lutego 2014 przez Inez2503 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Lutego 2014 Autor Maestro Napisano 25 Lutego 2014 7.Lekcja,ktora musze wynieść z pierwszych 6 pozycji 5 bulaw, 8mieczy, 2bulaw 8kielichow suma Sprawiedliwosc, HB Kaplan lekcja mó wiła o sytuacji, która miała niedawno miejsce u mnie, ktos kto zabiega co jakis czas o kontakt te mna (niestety, seksualny, tu i teraz na dodatek!!!) i do kogo nie dociera, że mi to kompletnie nie pasuje,został pogoniony przez kogos innego i to ostro (telefonicznie), na tyle emocjonalnie do tego podszedł, że mnie w necie zablokowal, no bo przeciez to ja go zraniłam...Szkoda, że on nie pamięta ile mi bólu sprawił...ech... Cytuj
x-latek Napisano 3 Marca 2014 Napisano 3 Marca 2014 Te pokolorowane w cytowanych odpowiedziach znaczy to że to się zgadza, tak? Że jako tako pokryło się to w rzeczywistości? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Marca 2014 Autor Maestro Napisano 4 Marca 2014 Te pokolorowane w cytowanych odpowiedziach znaczy to że to się zgadza, tak? Że jako tako pokryło się to w rzeczywistości? Tak X - latku:) Podkreśliłam, to co wg mnie się zgadza:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi