panna.marta Napisano 26 Stycznia 2014 Napisano 26 Stycznia 2014 Moja mama za miesiąc ma operację w zasadzie taki poważniejszy zabieg. Bardzo się martwię, wiem,że nie powinnam kłaść kart na kogoś,ale za bardzo sie boję i chciałabym wiedzieć jak to będzie. Pomyslałam o niej, o dniu w którym będzie ten zabieg, kładłam karty z całej talii: Jak przebiegnie zabieg: księżyc XVIII, moc VIII, gwiazda XVII -> świat XXI wygląda na to, że wszystko będzie dobrze, wydaje mi się,że zabieg będzie długo trwał Jak mama będzie dochodziła do siebie po nim? król kielichów, świat XXI, 2 mieczy dołożone 3 puchary -> głupiec wydaje mi się,że dość szybko do siebie dojdzie, dzięki dobrej opiece i wskazówkom kogoś mądrego i życzliwego Dziękuję za porady i wnikliwsze wpisy Cytuj
Gość SooYoung Napisano 26 Stycznia 2014 Napisano 26 Stycznia 2014 (edytowane) W pierwszym rozkładzie widać narkozę/Ksiezyc/ .Jeśli to sprawy kobiece to wskazuje na to karta Księżyc i Moc. Gwiazda mówi zabieg powinien się udać. Po zabiegu mama może mieć gorsze samopoczucie - konkretnie chodzi o samopoczucie po narkozie. Martwi mnie ta 2 mieczy, według niektórych interpretacji karta ta mówi o walce. Czy mamę prowadzi lekarz - to król pucharów. W sytuacji kiedy to poważny zabieg przydałby się jakiś profesor, ale niestety ma tu karty Kapłana Jest kroplówka - w 3 pucharach. Głupiec to odrodzenie. Ja bym jednak nie kładła na Nią, na to kart. Widać ze się obawiasz. Na pewne sprawy nie masz wpływu - trzeba zwierzyć lekarzowi, lekarzom i wybrać dobrego lekarza - ale nie wiem czy na to macie wpływ. Jak na poważną operacje, to karty są jakieś takie mało poważne - medycznie. Czy to jakaś specjalistyczna klinika - oddział ? Proponowałabym jeszcze skonsultować się z jakimś profesorem. Poszukać, popytać i jeszcze sprawdzić jakie są opcje, no chyba że operacja jest na Już i musicie sie zgodzić z tym co wam proponuje szpital. Edytowane 26 Stycznia 2014 przez SooYoung Cytuj
panna.marta Napisano 26 Stycznia 2014 Autor Napisano 26 Stycznia 2014 tak, mamę prowadzi lekarz, pan, profesor nasz znajomy. Chodzi o kości i układ ruchu. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 26 Stycznia 2014 Napisano 26 Stycznia 2014 Dzięki za info. Więc profesora tu nie widać, dlatego zapytałam. O układzie ruchu mówi karta Świata z tańczącą tam kobietą,ale karty wybitnie na sprawy kobiece dlatego dopytuję. Po zabiegu może być okres unieruchomienia - 2 mieczy i widać mamy zmagania o powrót do formy - w tej sytuacji karta Głupca mówi o aktywności. Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 Jak przebiegnie zabieg: księżyc XVIII, moc VIII, gwiazda XVII -> świat XXI zabieg rozpocznie sie niepewnie, ale bardzo dobre da efekty, może nie koniecznie bedzie długo trwał, ale na pewno może być mozolny gdzie wazna jest prezycja. Widać, że bęzie zrobiony dobrze Jak mama będzie dochodziła do siebie po nim? król kielichów, świat XXI, 2 mieczy dołożone 3 puchary -> głupiec troszkę będzie czekało ja ćwiczeń albo rekonwalescencji w jakimś sensie , jednak wszystko będzie dobrze Cytuj
Gość SooYoung Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 a skad ten kaplan? No właśnie brakuje tu karty Kapłana, dlatego zapytałam czy mamę prowadzi profesor. Napisałeś że mamę czeka poważna operacja, wiec samo z siebie nasuwa się pytanie -> czy mama nie ma opieki profesorskiej, bo w tym przypadku zwykły lekarz to za mało /znane z życia, że przed poważnymi operacjami zawsze są konsultacje profesorskie, przynajmniej powinny być/ Cytuj
panna.marta Napisano 27 Stycznia 2014 Autor Napisano 27 Stycznia 2014 no to jest profesor, wiec opieke ma najlepsza, ale to czesto nie wystarcza. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 Według mnie zabieg przejdzie pomyślnie. Wydaje mi się,że początkowa trzeba bedzie jej pomóc w sensie fizycznym i np na razie bedzie zamknieta w domku..moze bedzie własnie wskazana rehabilitacja(Głupiec uczy sie każdej nowej wędrówki) -2 mieczy jest nieruchoma..a 3 kielichów moze symbolizować pomoc rodziny lub kogos z zewnetrz. Marto moze to byc pomoc twojego taty..brata mamy..lub syna o ile masz brata. Pozdrawiam 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 Jak przebiegnie zabieg: księżyc XVIII, moc VIII, gwiazda XVII -> świat XXI na początku widać obawy, ale wszystko będzie bardzo dobrze, da radę Jak mama będzie dochodziła do siebie po nim? król kielichów, świat XXI, 2 mieczy dołożone 3 puchary -> głupiec skoro król kielichów to wasz znajomy, przypuszczam że mama spokojnie dojdzie do formy(świat), mnie dwójka mieczy pokazuje zamknięcie czegoś(dalej już nikt nie pójdzie), czyli w połączeniu ze światem może oznaczać, że dojdzie do pewnego momentu, a następnie stop. 3 pucharów na końcu to szczęście w gronie znanych nam osób, więc obstawiam, że wszystko skończy się dobrze Cytuj
panna.marta Napisano 24 Lutego 2014 Autor Napisano 24 Lutego 2014 (edytowane) ak przebiegnie zabieg: księżyc XVIII, moc VIII, gwiazda XVII -> świat XXI zabieg przebiegł sprawnie, bez zarzutów, bez powikłań Jak mama będzie dochodziła do siebie po nim? król kielichów, świat XXI, 2 mieczy dołożone 3 puchary -> głupiec narazie jest beznadziejnie, ja juz nie mam sie do opieki i czuje sie zalamana. Te karty sa chyba zbyt optymistyczne Edytowane 24 Lutego 2014 przez panna.marta Cytuj
pawel116 Napisano 25 Lutego 2014 Napisano 25 Lutego 2014 Operacja się uda i nie powinnaś się tym martwić. Jeśli chodzi o samopoczucie po zabiegu to mama najprawdopodobniej na początku będzie wymagała opieki taty, będą obawy czy na pewno wyzdrowieje, ale ostatecznie dojdzie do siebie (Głupiec). Powodzenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi