Skocz do zawartości

Mój luty ( 4 zagadnienia )

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Studia -> rydwan, as buław

Będzie fajnie, sprzyjające mi okoliczności.

uczucia -> 8buław, 10denarów,2denarów

Może przyjść jakiś postęp, możliwe zawarcie nowej znajomości.

otoczenie -> 9mieczy, wieża, księżyc, 4denarów

Wkradną się jakieś tajemnice, możliwa kłótnia lub nieprzyjemna sytuacja, będą również podejrzenia.

niespodzianka -> król buław,2pucharów, 10mieczy

Może pojawić się pan, który nieco zawróci mi w głowie, ale później przyjdzie nieoczekiwane nieszczęście.

Jak będzie wyglądała nasza relacja w lutym? 7denarów, głupiec, siła, król mieczy, 4pucharów Kiedyś się spotykaliśmy, teraz piszemy ze sobą, bo do spotkania nie dochodzi.

Bardzo powolutku do przodu, w głupcu widać flirt/romans, ale też nieprzemyślane decyzje i zabawę, siła również wskazuje na romans. Będzie również okres zniechęcenia, rezygnacji.

Edytowane przez pretoria
Napisano

będziesz aktywna i wszystko łądnie pozaliczasz, będziesz zadowolona

w ucuzciach nieco mnie aktywonśic z uwagi pewnie na sesje, później jak CI się luz zrobi zajmiesz się tą sferą

otoczenia wiele nie będzie jako takiego wokół Ciebie , tzn ludzie będą ale mało znaczący. Nic tu złego nie widzę, a jedynie oddalenie i samotność z uwagi na uczunie sie i brak czasu

będą kontakty i propozycje jakieś na wyjście

Jak będzie wyglądała nasza relacja w lutym?

7denarów, głupiec, siła, król mieczy, 4pucharów

początek liutego spokojnie z uwagi na sesję i brak czasu jak pisalam wyżej, druga połoa miesiąca szukuje sie zancznie lepsza, aczkolwiek nie wiem czy Pan się nie będzie fochać za to, że odrzucić jakąś jego propozycje z pierwszej częsci miesiąca.

Gość Euterpe
Napisano

wszystko po zdaniu egzaminów ruszy do przodu, będziesz pełna energii, powinno iść dobrze

spędzisz ten czas głównie z rodziną lub w gronie bardzo dobrze znanych Ci osób, miłe spotkania towarzyskie

tutaj wszystko co gnębi zniknie na jakiś czas, na tym miejscu pojawią się iluzje dotyczące tej sytuacji i nastąpi zamknięcie

zakończenie znajomości, doprowadzenie sprawy do końca

Jak będzie wyglądała nasza relacja w lutym? 7denarów, głupiec, siła, król mieczy, 4pucharów

na początku nie jest źle, cierpliwość, czekanie, pielęgnowanie, optymizm, luźny podejście do tego, mile spędzone chwile, ale następnie widać zamkniecie, wycofanie się, niechęć...

Napisano

dużo będzie się działo, w zapałem i energią poświecisz się nauce, coś może bardzo Cię zainteresować, na tyle, że z czasem stanie się to na tyle ważne, że będziesz chciała to rozwijać bardziej

uczucia -> 8 buław, 10 denarów, 2 denarów

dużo ruchu, smsy, flirty, spotkania, sex, randki, nowe znajomości

otoczenie -> 9 mieczy, wieża, księżyc, 4 denarów

jakaś nieprzyjemna sytuacja może wyniknąć, możesz nawiązać znajomość z niespecjalnie ciekawymi ludźmi, uważaj na imprezie, nocą, wracając do domu, możesz być świadkiem czegoś, czego wolałabyś uniknąć

niespodzianka -> król buław, 2 pucharów, 10 mieczy

starania mężczyzny, ale być może okaże się, że jemu chodzi o jedno

Jak będzie wyglądała nasza relacja w lutym? 7 denarów, głupiec, siła, król mieczy, 4 pucharów

powolny rozwój, właściwie podobnie jak w styczniu, możliwe, że będziesz próbowała go jakoś zachęcić lub delikatnie sprowokować do wykazania większej inicjatywy, lecz te próby niestety spełzną na niczym, bo on póki co nie chce wchodzić w relację głębiej

• 4 tygodnie później...
Napisano

Studia -> pozaliczać pozaliczałam, lecz bez poprawki się nie obeszło :P Ogólnie to ok

Uczucia -> postęp, "gronie bardzo dobrze znanych Ci osób, miłe spotkania towarzyskie", "dużo ruchu, smsy, flirty, spotkania, sex, randki, nowe znajomości ( bez sexu :P )"

Otoczenie -> nic mi nie pasuje, ani moja interpretacja, ani Wasza :P

Niespodzianka -> "będą kontakty i propozycje jakieś na wyjście", "starania mężczyzny".

Relacja -> Bardzo powolutku do przodu, w głupcu widać flirt, "powolny rozwój, właściwie podobnie jak w styczniu, możliwe, że będziesz próbowała go jakoś zachęcić lub delikatnie sprowokować do wykazania większej inicjatywy". Nawet doszło do spotkania, tym razem nie obeszło się na planowaniu