pretoria Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 (edytowane) Studia -> rydwan, as buław Będzie fajnie, sprzyjające mi okoliczności. uczucia -> 8buław, 10denarów,2denarów Może przyjść jakiś postęp, możliwe zawarcie nowej znajomości. otoczenie -> 9mieczy, wieża, księżyc, 4denarów Wkradną się jakieś tajemnice, możliwa kłótnia lub nieprzyjemna sytuacja, będą również podejrzenia. niespodzianka -> król buław,2pucharów, 10mieczy Może pojawić się pan, który nieco zawróci mi w głowie, ale później przyjdzie nieoczekiwane nieszczęście. Jak będzie wyglądała nasza relacja w lutym? 7denarów, głupiec, siła, król mieczy, 4pucharów Kiedyś się spotykaliśmy, teraz piszemy ze sobą, bo do spotkania nie dochodzi. Bardzo powolutku do przodu, w głupcu widać flirt/romans, ale też nieprzemyślane decyzje i zabawę, siła również wskazuje na romans. Będzie również okres zniechęcenia, rezygnacji. Edytowane 27 Stycznia 2014 przez pretoria Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 Studia -> rydwan, as buław będziesz aktywna i wszystko łądnie pozaliczasz, będziesz zadowolona uczucia -> 8buław, 10denarów,2denarów w ucuzciach nieco mnie aktywonśic z uwagi pewnie na sesje, później jak CI się luz zrobi zajmiesz się tą sferą otoczenie -> 9mieczy, wieża, księżyc, 4denarów otoczenia wiele nie będzie jako takiego wokół Ciebie , tzn ludzie będą ale mało znaczący. Nic tu złego nie widzę, a jedynie oddalenie i samotność z uwagi na uczunie sie i brak czasu niespodzianka -> król buław,2pucharów, 10mieczy będą kontakty i propozycje jakieś na wyjście Jak będzie wyglądała nasza relacja w lutym? 7denarów, głupiec, siła, król mieczy, 4pucharów początek liutego spokojnie z uwagi na sesję i brak czasu jak pisalam wyżej, druga połoa miesiąca szukuje sie zancznie lepsza, aczkolwiek nie wiem czy Pan się nie będzie fochać za to, że odrzucić jakąś jego propozycje z pierwszej częsci miesiąca. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 Studia -> rydwan, as buław wszystko po zdaniu egzaminów ruszy do przodu, będziesz pełna energii, powinno iść dobrze uczucia -> 8buław, 10denarów,2denarów spędzisz ten czas głównie z rodziną lub w gronie bardzo dobrze znanych Ci osób, miłe spotkania towarzyskie otoczenie -> 9mieczy, wieża, księżyc, 4denarów tutaj wszystko co gnębi zniknie na jakiś czas, na tym miejscu pojawią się iluzje dotyczące tej sytuacji i nastąpi zamknięcie niespodzianka -> król buław,2pucharów, 10mieczy zakończenie znajomości, doprowadzenie sprawy do końca Jak będzie wyglądała nasza relacja w lutym? 7denarów, głupiec, siła, król mieczy, 4pucharów na początku nie jest źle, cierpliwość, czekanie, pielęgnowanie, optymizm, luźny podejście do tego, mile spędzone chwile, ale następnie widać zamkniecie, wycofanie się, niechęć... Cytuj
Erza Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 Studia -> rydwan, as buław dużo będzie się działo, w zapałem i energią poświecisz się nauce, coś może bardzo Cię zainteresować, na tyle, że z czasem stanie się to na tyle ważne, że będziesz chciała to rozwijać bardziej uczucia -> 8 buław, 10 denarów, 2 denarów dużo ruchu, smsy, flirty, spotkania, sex, randki, nowe znajomości otoczenie -> 9 mieczy, wieża, księżyc, 4 denarów jakaś nieprzyjemna sytuacja może wyniknąć, możesz nawiązać znajomość z niespecjalnie ciekawymi ludźmi, uważaj na imprezie, nocą, wracając do domu, możesz być świadkiem czegoś, czego wolałabyś uniknąć niespodzianka -> król buław, 2 pucharów, 10 mieczy starania mężczyzny, ale być może okaże się, że jemu chodzi o jedno Jak będzie wyglądała nasza relacja w lutym? 7 denarów, głupiec, siła, król mieczy, 4 pucharów powolny rozwój, właściwie podobnie jak w styczniu, możliwe, że będziesz próbowała go jakoś zachęcić lub delikatnie sprowokować do wykazania większej inicjatywy, lecz te próby niestety spełzną na niczym, bo on póki co nie chce wchodzić w relację głębiej Cytuj
pretoria Napisano 25 Lutego 2014 Autor Napisano 25 Lutego 2014 Studia -> pozaliczać pozaliczałam, lecz bez poprawki się nie obeszło Ogólnie to ok Uczucia -> postęp, "gronie bardzo dobrze znanych Ci osób, miłe spotkania towarzyskie", "dużo ruchu, smsy, flirty, spotkania, sex, randki, nowe znajomości ( bez sexu )" Otoczenie -> nic mi nie pasuje, ani moja interpretacja, ani Wasza Niespodzianka -> "będą kontakty i propozycje jakieś na wyjście", "starania mężczyzny". Relacja -> Bardzo powolutku do przodu, w głupcu widać flirt, "powolny rozwój, właściwie podobnie jak w styczniu, możliwe, że będziesz próbowała go jakoś zachęcić lub delikatnie sprowokować do wykazania większej inicjatywy". Nawet doszło do spotkania, tym razem nie obeszło się na planowaniu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi