Skocz do zawartości

Nów Lutowy:) . Odwdziecze sie za interpretacje:)

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Za Karciochy dziekuje PRETORIA (kwiatuszek)

Mogę prosić o waszą interpretacje,odwdziecze sie:)

Pozdrawiam

1.Co trzeba odpuścić ->as denarów, giermek mieczy, głupiecKurcze zastanawiam się i zastanawia..Myślę,że powinnam odpuścić robienie czegos i materializowanie za wszelką cenę pod wpływem impulsu,bezmyślnie..

2. Co trzymać jak najbliżej ->giermek pucharów, 4pucharów, 3buław Moje plany i marzenia na przyszłość,coś czego pragne i dąże na przyszłość..

3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem->giermek buław,10pucharów, 3pucharów Mója radość i spokój rodzinnu,skupienie sie na mojej córeczce..

4. Jak świat wpływa na mnie ->6pucharów, 5buław, 4mieczy Leczę się z przeszłości wewnetrznie,powoli zapominam..

5. Co mozesz i musisz dac innym ->wieża, 2denarów, księżycMogę wydobyć coś co w nich jest uśpione,pokazać inna możliwosć..

6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Księżyca->7mieczy, 3denarów, 10mieczyTutaj wydaje mi się,ze jeszcze nie bedzie odpowiedni czas na ten remony lokalu,ze jeszcze projekt nie przejdzie..a moze mnie tu kolezanika oszuka..?chyba,ze pod koniec miesiąca może się coś zadziać i bedzie ok bo 10 kończy rozkład..

7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów ->4denarów, królowa mieczy, rycerz pucharów-Lekcja która muszę wynieść to wiecej cierpliwości ,planów ..aby nie patrzeć tylko na zyski..na to czego ja chce..zbyt szybko..

Napisano

1.Co trzeba odpuścić ->as denarów, giermek mieczy, głupiec

odpuścić skupienie na sobie i chadzanie własnymi drogami być może. NIc innego nie przychodzi mi do głowy.

2. Co trzymać jak najbliżej ->giermek pucharów, 4pucharów, 3buław

jak najbliżej trzymać radość i spokój wewnętrzny, aczkolwiek widać, że to Cię nudzi z biegiem czasu i wtedy coś zaczyna sie dziać bo odśrodkowa siła Cię ciągnie gdzieś dalej

3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem->giermek buław,10pucharów, 3pucharów

najważniejszym nabytkiem dla Ciebie wciąż jest rodzina, ale i ktoś obok, wobec kogo pałasz uczuciem.

4. Jak świat wpływa na mnie ->6pucharów, 5buław, 4 mieczy

wpływa na Ciebie motywująco, ale w najbliższym czasie będzie nieco nudy więc nudno. A może rozchorujesz sie, uważaj na siebie.

5. Co mozesz i musisz dac innym ->wieża, 2denarów, księżyc

kurcze masz karty jak ja w fazach niżej. Przede wszystkim skupić się na sobie, nic specjalnie dobrego wycisnąć z tych klatrt nie umiem heheh bo tajemnic dać nie możesz no chyba, że masz stworzyć iluzje że jest coś super.

6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Księżyca->7mieczy, 3denarów, 10mieczy

hm troszkę bęziesz musiała grać i ubarwiać sytuacje, uda CI się to a później chyba sama postanowisz, że jiuż dośż takiego czegoś.

7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów ->4denarów, królowa mieczy, rycerz pucharów

czasem trzeba posiedzięć na tyłku nic nie kombinując, albo unikając kombinacji innych. Łatwiej sie żyje :)

Napisano

Daff właśnie tez jakos ciezko mi wycisnąć z tych kart:D Ogólnie ten miesiac miał byc poświecony na zarobieniu pieniedzy aby włożyc je w ten salon..ale ogolnie mam mozliwość tez dorobienia pieniedzy w innym salonie znajomej no i przede wszystkim moge nabyc duzo wiedzy którą posiada:)

Napisano
Daff właśnie tez jakos ciezko mi wycisnąć z tych kart:D Ogólnie ten miesiac miał byc poświecony na zarobieniu pieniedzy aby włożyc je w ten salon..ale ogolnie mam mozliwość tez dorobienia pieniedzy w innym salonie znajomej no i przede wszystkim moge nabyc duzo wiedzy którą posiada:)

to może właśniena pieniążkach skorzysta ten Twój spryt w 7 mieczy. Na pracę i biznez to świetne karty (miecze)

Gość Euterpe
Napisano

1.Co trzeba odpuścić ->as denarów, giermek mieczy, głupiec

samodzielną pracę na oślep, która prowadzi nie wiadomo gdzie, gwałtowne podejmowanie decyzji

dobrego znajomego(lub dobrą znajomą), który chętnie wyciągnie do ciebie rękę, gdy Ci źle, nie wiesz co robisz; zrealizuj to co planujesz

Twoja energia, która Cię rozpiera, znajomości, dzięki którym jest uśmiechnięta, jesteś większą optymistką, potrafisz cieszyć się życiem

lubi Ci coś dać, po czym następuje zamieszanie, ale zawsze dochodzisz w ostateczności do spokoju - coś podobnego do takiej sytuacji: ktoś Ci mówi pewną plotkę, Ty reagujesz emocjonalnie, ale po pewnym czasie nic Cię to już nie obchodzi

niepewność, zaskoczenie, iluzję...

6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Księżyca->7mieczy, 3denarów, 10mieczy

zaczniesz przede wszystkim od działań, będziesz kombinować, skonsultujesz się również innymi, co się znają na tym, co Cię interesuje i zamkniesz coś za sobą; może po tych rozmowach dojdziesz do tego, czego tak pragniesz i już Ci później nie będą tak potrzebne

7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów ->4denarów, królowa mieczy, rycerz pucharów

trzymać to co najcenniejsze jak najbliżej siebie, kierować się rozsądkiem, ale też nie rezygnować z marzeń, połączyć rozum i serce

Napisano

1.Co trzeba odpuścić ->as denarów, giermek mieczy, głupiec pogoni za pracą? zyskiem?

2. Co trzymać jak najbliżej ->giermek pucharów, 4pucharów, 3buław być otwartym na innych, na nowe możliwości

3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem->giermek buław,10pucharów, 3pucharów luz, swoboda, radość życia

4. Jak świat wpływa na mnie ->6pucharów, 5buław, 4mieczy odcinasz się od przeszłości

5. Co mozesz i musisz dac innym ->wieża, 2denarów, księżyc zmianę nastawienia, większym dystansem do tego, co nie przyjemne

6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Księżyca->7mieczy, 3denarów, 10mieczy coś walnie, coś, co zaboli, ale to raczej jako oczyszczenie atmosfery, takie raz, na zawsze

7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów ->4denarów, królowa mieczy, rycerz pucharów Że musisz bardziej polegać na sobie, nie na innych, ale właśnie na sobie. Jak bedziesz twarda, nic nie zdoła cię dotknąć

• Lubię to! 1
Napisano

1.Co trzeba odpuścić ->as denarów, giermek mieczy, głupiecKurcze zastanawiam się i zastanawia..Myślę,że powinnam odpuścić robienie czegos i materializowanie za wszelką cenę pod wpływem impulsu,bezmyślnie.. nieprzemyślane działania, może tez bojaźliwość, jakieś wahania.. masz warunki do "robienia kasy" tylko musisz je dobrze wykorzystać i odpowiednio ukierunkować;)

2. Co trzymać jak najbliżej ->giermek pucharów, 4pucharów, 3buław Moje plany i marzenia na przyszłość,coś czego pragne i dąże na przyszłość.. i może też jakieś jakieś miłe spotkania, znajomości które dodaja Ci skrzydeł?

3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem->giermek buław,10pucharów, 3pucharów Mója radość i spokój rodzinnu,skupienie sie na mojej córeczce.. szczęście rodzinne, mile towarzystwo:)

4. Jak świat wpływa na mnie ->6pucharów, 5buław, 4mieczy Leczę się z przeszłości wewnetrznie,powoli zapominam.. mobilizuje Cie do działania, przyjmuj cieple uczucia które dostajesz

5. Co mozesz i musisz dac innym ->wieża, 2denarów, księżycMogę wydobyć coś co w nich jest uśpione,pokazać inna możliwosć.. w podsumie kapłanka więc może zrozumienie,madrosc i wrażliwość, może tez powinnas odezwać się do kogoś i otoczyć opieką

6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Księżyca->7mieczy, 3denarów, 10mieczyTutaj wydaje mi się,ze jeszcze nie bedzie odpowiedni czas na ten remony lokalu,ze jeszcze projekt nie przejdzie..a moze mnie tu kolezanika oszuka..?chyba,ze pod koniec miesiąca może się coś zadziać i bedzie ok bo 10 kończy rozkład.. może jakieś oszustwa wśród znajomych

7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów ->4denarów, królowa mieczy, rycerz pucharów-Lekcja która muszę wynieść to wiecej cierpliwości ,planów ..aby nie patrzeć tylko na zyski..na to czego ja chce..zbyt szybko..

nie dać się zwodzić pustym obietnicom? liczyc tylko na siebie? nic innego mi nie przychodzi do glowy...

• Lubię to! 1
Napisano

1.Co trzeba odpuścić ->as denarów, giermek mieczy, głupiectu mysle ze chwilowo ta firme wlasna

2. Co trzymać jak najbliżej ->giermek pucharów, 4pucharów, 3buław marzenia i cele obrane na przyszlosc

3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem->giermek buław,10pucharów, 3pucharów rodzina w niej czerpiesz sile i radosc

4. Jak świat wpływa na mnie ->6pucharów, 5buław, 4mieczy kurcze zmusza ciebei do przemyslen o przeszlosci

5. Co mozesz i musisz dac innym ->wieża, 2denarów, księżyc wskazac mozliwosci, pomoc sie pozbierac

6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Księżyca->7mieczy, 3denarów, 10mieczyzaczniesz sprytniej planowac dzialnia i bedziesz do nich dazyla konsekwentnie

7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów ->4denarów, królowa mieczy, rycerz pucharów - nie masz poki co wojowac swiata, lecz dobrze planowac pogon za mazeniami

• Lubię to! 1
Napisano

Arshi bardzo trafnie,własnie to zaczyna się dziać. Planuje co na ten moment odpuścić i od której strony powoli sie zabrać oczywiście w miarę możliwości.

• 5 tygodni później...
Napisano

Weryfikacja:

1.co trzeba odpuścić ->as denarów, giermek mieczy, głupiec

odpuścić skupienie na sobie i chadzanie własnymi drogami być może. Nic innego nie przychodzi mi do głowy.

jak najbliżej trzymać radość i spokój wewnętrzny, aczkolwiek widać, że to cię nudzi z biegiem czasu i wtedy coś zaczyna sie dziać bo odśrodkowa siła cię ciągnie gdzieś dalej

najważniejszym nabytkiem dla ciebie wciąż jest rodzina, ale i ktoś obok, wobec kogo pałasz uczuciem.

wpływa na ciebie motywująco, ale w najbliższym czasie będzie nieco nudy więc nudno. A może rozchorujesz sie, uważaj na siebie.

kurcze masz karty jak ja w fazach niżej. Przede wszystkim skupić się na sobie, nic specjalnie dobrego wycisnąć z tych klatrt nie umiem heheh bo tajemnic dać nie możesz no chyba, że masz stworzyć iluzje że jest coś super.

6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza księżyca->7mieczy, 3denarów, 10mieczy

hm troszkę bęziesz musiała grać i ubarwiać sytuacje, uda ci się to a później chyba sama postanowisz, że jiuż dośż takiego czegoś.

7.lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. Punktów ->4denarów, królowa mieczy, rycerz pucharów

czasem trzeba posiedzięć na tyłku nic nie kombinując, albo unikając kombinacji innych. łatwiej sie żyje :)

1.co trzeba odpuścić ->as denarów, giermek mieczy, głupiec

samodzielną pracę na oślep, która prowadzi nie wiadomo gdzie, gwałtowne podejmowanie decyzji

dobrego znajomego(lub dobrą znajomą), który chętnie wyciągnie do ciebie rękę, gdy ci źle, nie wiesz co robisz; zrealizuj to co planujesz

twoja energia, która cię rozpiera, znajomości, dzięki którym jest uśmiechnięta, jesteś większą optymistką, potrafisz cieszyć się życiem

lubi ci coś dać, po czym następuje zamieszanie, ale zawsze dochodzisz w ostateczności do spokoju - coś podobnego do takiej sytuacji: Ktoś ci mówi pewną plotkę, ty reagujesz emocjonalnie, ale po pewnym czasie nic cię to już nie obchodzi

niepewność, zaskoczenie, iluzję...

6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza księżyca->7mieczy, 3denarów, 10mieczy

zaczniesz przede wszystkim od działań, będziesz kombinować, skonsultujesz się również innymi, co się znają na tym, co cię interesuje i zamkniesz coś za sobą; może po tych rozmowach dojdziesz do tego, czego tak pragniesz i już ci później nie będą tak potrzebne

7.lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. Punktów ->4denarów, królowa mieczy, rycerz pucharów

trzymać to co najcenniejsze jak najbliżej siebie, kierować się rozsądkiem, ale też nie rezygnować z marzeń, połączyć rozum i serce

1.co trzeba odpuścić ->as denarów, giermek mieczy, głupiec pogoni za pracą? Zyskiem?

2. Co trzymać jak najbliżej ->giermek pucharów, 4pucharów, 3buław być otwartym na innych, na nowe możliwości

3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem->giermek buław,10pucharów, 3pucharów luz, swoboda, radość życia

4. Jak świat wpływa na mnie ->6pucharów, 5buław, 4mieczy odcinasz się od przeszłości

5. Co mozesz i musisz dac innym ->wieża, 2denarów, księżyc zmianę nastawienia, większym dystansem do tego, co nie przyjemne

6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza księżyca->7mieczy, 3denarów, 10mieczy coś walnie, coś, co zaboli, ale to raczej jako oczyszczenie atmosfery, takie raz, na zawsze

7.lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. Punktów ->4denarów, królowa mieczy, rycerz pucharów że musisz bardziej polegać na sobie, nie na innych, ale właśnie na sobie. Jak bedziesz twarda, nic nie zdoła cię dotknąć

1.co trzeba odpuścić ->as denarów, giermek mieczy, głupieckurcze zastanawiam się i zastanawia..myślę,że powinnam odpuścić robienie czegos i materializowanie za wszelką cenę pod wpływem impulsu,bezmyślnie.. nieprzemyślane działania, może tez bojaźliwość, jakieś wahania.. Masz warunki do "robienia kasy" tylko musisz je dobrze wykorzystać i odpowiednio ukierunkować;)

2. Co trzymać jak najbliżej ->giermek pucharów, 4pucharów, 3buław moje plany i marzenia na przyszłość,coś czego pragne i dąże na przyszłość.. I może też jakieś jakieś miłe spotkania, znajomości które dodaja ci skrzydeł?

[/b]3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem->giermek buław,10pucharów, 3pucharów mója radość i spokój rodzinnu,skupienie sie na mojej córeczce.. szczęście rodzinne, mile towarzystwo:)

4. Jak świat wpływa na mnie ->6pucharów, 5buław, 4mieczy leczę się z przeszłości wewnetrznie,powoli zapominam.. mobilizuje cie do działania, przyjmuj cieple uczucia które dostajesz

5. Co mozesz i musisz dac innym ->wieża, 2denarów, księżycmogę wydobyć coś co w nich jest uśpione,pokazać inna możliwosć.. W podsumie kapłanka więc może zrozumienie,madrosc i wrażliwość, może tez powinnas odezwać się do kogoś i otoczyć opieką

[/b]6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza księżyca->7mieczy, 3denarów, 10mieczytutaj wydaje mi się,ze jeszcze nie bedzie odpowiedni czas na ten remony lokalu,ze jeszcze projekt nie przejdzie..a moze mnie tu kolezanika oszuka..?chyba,ze pod koniec miesiąca może się coś zadziać i bedzie ok bo 10 kończy rozkład.. może jakieś oszustwa wśród znajomych-dokladnie!

7.lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. Punktów ->4denarów, królowa mieczy, rycerz pucharów-lekcja która muszę wynieść to wiecej cierpliwości ,planów ..aby nie patrzeć tylko na zyski..na to czego ja chce..zbyt szybko..

nie dać się zwodzić pustym obietnicom? Liczyc tylko na siebie? Nic innego mi nie przychodzi do glowy...

1.co trzeba odpuścić ->as denarów, giermek mieczy, głupiectu mysle ze chwilowo ta firme wlasna

2. Co trzymać jak najbliżej ->giermek pucharów, 4pucharów, 3buław marzenia i cele obrane na przyszlosc

3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem->giermek buław,10pucharów, 3pucharów rodzina w niej czerpiesz sile i radosc

4. Jak świat wpływa na mnie ->6pucharów, 5buław, 4mieczy kurcze zmusza ciebei do przemyslen o przeszlosci

5. Co mozesz i musisz dac innym ->wieża, 2denarów, księżyc wskazac mozliwosci, pomoc sie pozbierac

6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza księżyca->7mieczy, 3denarów, 10mieczyzaczniesz sprytniej planowac dzialnia i bedziesz do nich dazyla konsekwentnie

7.lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. Punktów ->4denarów, królowa mieczy, rycerz pucharów - nie masz poki co wojowac swiata, lecz dobrze planowac pogon za mazeniami