Skocz do zawartości

diametralne zmiany

Hilia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy w moim życiu nastąpi diametralna zmiana?

as buław głupiec as denarów

Wydaje się, że każda z tych trzech kart wskazuje na nowy początek

ciekawe, bo tymczasem zasiedzenie

Napisano

as buław głupiec as denarów ->suma Wisielec/cesarzowa

wg mnie niebawe otworzysz się na nowe życie, nowe szasne jesli jeszcze tego nie zrobiłaś. Staniesz sie inna dzieki tym doświadczeniom :). Byż może zmiany te jeszcze potrwają , ale już widać, że będziesz zadowolona i aktywna. Powodzenia

Napisano

Tak, nastąpi w Twoim życiu diametralna zmiana - Ale Tylko wtedy, jeśli zaryzykujesz i dasz się ponieść chwili - o tym mówi As buław z Głupcem.

Dałoby Ci to szansę na nowy start.

Jeśli jednak będziesz wszystko planować i działać w kontrolowany, wyważony sposób - to zmian nie ma.

Gość Euterpe
Napisano

szansa się pojawi, ale czy zostanie wykorzystania, nie wiadomo...

każda z tych obrazuje nowy początek, więc coś się na pewno nowego powinno wydarzyć :)

Napisano

Chyba trochę nieprecyzyjne pytanie... No chyba, że zadając je miałas na myśli coś konkretnego. Wyciągnięte karty odpowiedziały mniej więcej tyle co wszystko i nic - zmiany zawsze są możliwe, istnieje potencjał ku temu. Twoje decyzje mają wpływ na rzeczywistość, którą wokół siebie kształtujesz, w związku z tym nie można liczyć na to, że samo się zrobi. Nic poza Twoim biernym wyczekiwaniem na zmiany zamiast dążenia do nich nie stoi na przeszkodzie, by coś się zadziało.

Napisano

Nie uważam, że zmiany zawsze są możliwe, bynajmniej nie te na lepsze.

Napisano

Karty jasno wskazują, że tak, tylko samemu należy coś z tym zrobić, nadać kierunek :slonko:

Napisano

A wiesz Cornelio, że ja często mam wrażenie, że coś samo się robi? Czasem jest taki "pstryk" i wszystko nie wiedzieć czemu idzie jak po maśle, czasami zupełnie odwrotnie, mimo starań.

Ale rozumiem, że nic bez mojego udziału.

Napisano

Moim zdaniem to co się "samo robi", ten pstryk, to jest właśnie taki błysk potencjału, wskazanie, że np czas jest odpowiedni na taką a nie inna transformację. Ale oczywiście tutaj każdy czuje podług siebie, ważne żeby nie poprzestać na biernym wyczekiwaniu zmian :)

Napisano

zmiana w myśleniu pozwoli na realizacje celu as buław to nowe pomysły , które natchnąć mogą do działania, nowe możliwości. Głupiec mówi ,że obrany kierunek będzie dla ciebie korzystny, choć spontanicznie i beztrosko podchodzisz do nowych pomysłów zadań,As denarów mówi ,że jeśli pójdziesz za głosem serca(głupiec) nie rozumu opłaci się, otrzymasz to co chcesz, tylko należy się ruszyć nie wolno się bać, wszystko zależy od tego czy uwierzysz w siebie.

Napisano

as buław głupiec as denarów

szansa wg mnie jak najbardziej jest i to nawet na zmiany na kilku płaszczyznach tylko pytanie - czy skorzystasz z nadążającej się szansy ;)

Napisano

Wg mnie tak. Głupiec to nowe, nieznane. W Asie buław widać Twoje działanie, ruszysz do przodu i pojawią się nowe mozliwosci w Twoim życiu. Fajne optymistyczne karty, zachecajace do działania. w podsumowaniach jest XII wisielec i VI zakochani (o ile dobrze liczę). Widać, ze Ty chyba chcesz tego i jestes gotowa. Ale bedziesz musiała działać i dkonowyać ( moze trudnych) wyborów?