grengis12 Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Witam! Mam pewien problem podczas wchodzenia w trans. Gdy jestem już w dosyć głębokim transie zaczyna mnie bolec ręka. Na początku jest to tylko nieprzyjemne uczucie, ale stopniowo zaczyna mnie boleć coraz mocniej, aż w końcu nie mogę wytrzymać i jestem zmuszony zakończyć proces. Czy ktoś wie, czym jest to spowodowane i w jakiś sposób można się tego pozbyć? Z góry dziękuję:icon_smile2: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg1982Fr Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 niedokrwistość ew. stary uraz czy dawne choćby nadciągnięcie ścięgna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiflip Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Możliwe, że to jakaś blokada energetyczna. Czy też to, co wymienił przedmówca. Podczas medytacji przejrzyj to miejsce. Poczuj, co jest przyczyną bólu, odpręż się całkowicie i skumuluj w tym miejscu energie, jeżeli to blokada, "przetkaj" to. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grengis12 Posted April 1, 2009 Author Share Posted April 1, 2009 Dzieki, mam nadzieje, ze to pomoze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg1982Fr Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Czy kwestia fizyczna czy energetyczna - rozmasuj po prostu, w obydwu przypadkach powinno pomóc. Wnętrzem dłoni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiflip Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Racja, popieram. :] grengis12, pisz jak sobie radzisz. :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grengis12 Posted April 11, 2009 Author Share Posted April 11, 2009 Witam. Dzisiaj problem znowu sie powtorzyl, ale... Wizualizowalem sobie jak przez moja reke przeplywa energia i w miejscu, w ktorym czulem bol jest jakas przeszkoda, blokada, ktora odsuwam na bok i wszystko wraca do normy. Dodatkowo afirmowalem sie. A co do medytowania, udaje mi sie to coraz lepiej. Gleboki trans uzyskuje juz w na prawde niedlugim czasie i za kazdym razem "zachodze coraz glebiej".:icon_smile2: Dziekuje wszystki mza pomoc:ok: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek003 Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 To po prostu blokada na "żyle" energetycznej, coś jak cholesterol w żyłach z krwią... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts