Maestro Inez2503 Napisano 27 Stycznia 2014 Maestro Napisano 27 Stycznia 2014 Przełożenie 7 kielichów Księżyc 8 kielichów suma Pustelnik HB Kochankowie marzenia,bujanie w obłokach,leki i niepewność, oto atmosfera lutego.. Praca Cesarzowa As Mieczy Królowa Kielichów 10 mieczy 9 denarów suma Mag HB Kapłan na początku widać luz, ale potem znowu coś się może niemiłego wydarzyć w pracy... Finanse 2 denarów 8 buław 5 kielichów 7 buław suma Sąd HB Głupiec/Cesarz wydaje mi się, że najpierw będzie w miarę ok, jakies wydatki, ale potem na koniec miesiąca czekać mnie może rozczarowanie i nerwy Uczucia Umiarkowanie 9 mieczy 6 mieczy Królowa Mieczy Król Kielichów suma Cesarz HB Siła/Kapłanka najpierw luz, potem widać jakieś nerwy i napięcie w efekcie czego ja bedę zła, a pan,który jest przy mnie będzie próbował mnie oblaskawiać Samopoczucie 2 denarów 2 kielichów 4 denarów Księżyc suma Koło HB Sprawiedliowść huśtawki nastrojów, raz dobrze, raz gorzej Niespodzianka 8 buław 7 buław As Kielichów Umiarkowanie suma Księzyc HB Cesarzowa może ktos zawalczy o kontakt ze mną, o porozumienie, może coś się ułozy wyjaśni Rada Król Denarów Król Mieczy Umiarkowanie suma Sąd HB Umiarkowanie/Kapłan powinnam znaleźć złoty środek w relacjach z mężczyznami Relacja z X 10 mieczy Moc Paź Mieczy 5 Kielichów 10 kielichów suma Diabeł wywaliłam go ze znajomych, co pokazała 10 mieczy z początku, pewnie go to zaboli, będzie próbował chyba sie skontaktować z zapytaniem o co chodzi... Relacja z Y As Kielichów 10 denarów Gwiazda Diabeł suma Słońce HB Rydwan widac , ze będzie się rozwijała, miło , ale w Diable są ograniczenia jakies, albo jego uzależnienie ode mnie, dołozyłam 10 buław i 8 buław -chyba zamęczy mnie kontaktami Cytuj
agaMAJ Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 miesiąc ok, kasy bedziesz mieć za mało, czegos będziesz musiała sobie odmówić, za to pracy sporo. Samopoczucie ok. Tylko coś tłoczno koło ciebie i z tego mogą wyniknąć jakieś dziwne sytuacje. Kiedyś panowie walczyli o białogłowy, oby nie doszło do rękoczynów Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Stycznia 2014 Autor Maestro Napisano 27 Stycznia 2014 miesiąc ok, kasy bedziesz mieć za mało, czegos będziesz musiała sobie odmówić, za to pracy sporo. Samopoczucie ok. Tylko coś tłoczno koło ciebie i z tego mogą wyniknąć jakieś dziwne sytuacje. Kiedyś panowie walczyli o białogłowy, oby nie doszło do rękoczynów Nawet mnie nie strasz.....ta walką....kurcze... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 Przełożenie 7 kielichów Księżyc 8 kielichów suma Pustelnik HB Kochankowie będziesz marzyć, ale uznasz, że jest to zbyt nierealne i odejdziesz od pomysłów na jakiś czas Praca Cesarzowa As Mieczy Królowa Kielichów 10 mieczy 9 denarów suma Mag HB Kapłan widzę tutaj odgrodzenie osoby, która się ukazała w cesarzowej od królowej kielichów, więzi mogą zostać zerwane albo to Twoja zmiana, dalej ta sama królowa jest między mieczami, przeżywa intensywnie wszystko, co wokół niej się dzieje, a nie jest za dobrze, za to pewna sprawa dobiegnie końca i nastąpi spełnienie, zadowolenie, będzie lepiej; a tak na marginesie mnie ostatnio pokazała dwa razy zaliczony egzamin Finanse 2 denarów 8 buław 5 kielichów 7 buław suma Sąd HB Głupiec/Cesarz możesz się wahać nad zainwestowaniem pieniędzy w coś, pod wpływem impulsu jednak kupisz, co nie przyniesie Ci zadowolenia i możesz składać reklamację, oddać do zwrotu/naprawy; ta piątka kielichów jest tutaj najpaskudniejsza... taki smutek nad czymś, co może nie da się cofnąć... druga opcja jest taka, że może mieć to wszystko związek z Twoją pracą, ktoś Ci podetnie skrzydła i będziesz walczyć o swoje Uczucia Umiarkowanie 9 mieczy 6 mieczy Królowa Mieczy Król Kielichów suma Cesarz HB Siła/Kapłanka na początku poczujesz zadowolenie, że wszystko układa się dobrze, może być nawet nudnawo, ale później możesz się czymś niepokoić, zaczniesz na chłodno do wszystkiego podchodzić, do tego może dojść zamknięcie się w sobie, przeżywanie emocji wewnątrz, nikt się nie dowie, co w środku u Ciebie kipi Samopoczucie 2 denarów 2 kielichów 4 denarów Księżyc suma Koło HB Sprawiedliowść fałszywi ludzie w czterech ścianach? może chodzi o Twoją sytuację zawodową, nie pewna pozycja, trzymanie blisko siebie tego, co najcenniejsze Niespodzianka 8 buław 7 buław As Kielichów Umiarkowanie suma Księzyc HB Cesarzowa pod wpływem swoich uczuć czegoś dokonasz/zawalczysz, dzięki czemu osiągniesz harmonię, spokój... Rada Król Denarów Król Mieczy Umiarkowanie suma Sąd HB Umiarkowanie/Kapłan posłuchać rad pana mieczowego lub pani denarowej, aby doszło do ładu? ewentualnie rozmowa same bierne karty jak dla mnie... siedzisz, robisz swoje, ale jednocześnie nie spuszczasz wzroku z innych, masz rękę na pulsie naj Relacja z X 10 mieczy Moc Paź Mieczy 5 Kielichów 10 kielichów suma Diabeł zakończycie pewien etap, może i z bólem, bo później jest łagodzenie tego wszystkiego(moc), ewentualnie może tutaj chodzić o zmysły; pazik mieczy to drobne sprzeczki, przepychanki słowne, koło których jest 5 kielichów, czyli znowu niezadowolenie, żal; szczęśliwe 10 pucharów może mówić, że w tym miesiącu osiągnięcie najwięcej z tego, co można otrzymać z tej relacji i nic poza tym... może też ta ostatnia karta mówić o pogodzeniu się... Relacja z Y As Kielichów 10 denarów Gwiazda Diabeł suma Słońce HB Rydwan tutaj bardzo pięknie wylewanie się uczuć - może powiesz o nim komuś z rodziny; gwiazda daje tutaj nadzieję na dobrą relację, a diabełek może mówić o przywiązaniu do siebie na wzajem, ciężko się wam od siebie oderwać, ewentualnie gwiazda+diabeł może oznaczać seks albo inne przyjemności, ciągnie was do siebie i to bardzo Cytuj
werona Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 A te karty na poszczególnych pozycjach chronologicznie? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Stycznia 2014 Autor Maestro Napisano 27 Stycznia 2014 A te karty na poszczególnych pozycjach chronologicznie? Tak, chronologiczne. Cytuj
werona Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 Przełożenie 7 kielichów Księżyc 8 kielichów suma VI Kochankowie - bardzo emocjonalny miesiąc się zapowiada, pełen marzeń, wątpliwości i rozterek emocjonalnych na tle uczuciowym Praca Cesarzowa As Mieczy Królowa Kielichów 10 mieczy 9 denarów suma V Kapłan - w pracy początek miesiąca będziesz rządzić, potem pojawi się jakaś szczera do bólu rozmowa w wyniku Twoich emocji, coś będziesz musiała z siebie wywalić i może być pod wpływem emocji co zakończy jakiś etap i pojawi się radość i zadowolenie Finanse 2 denarów 8 buław 5 kielichów 7 buław suma XX Sąd, IV Cesarz - masz kasę z 2 źródeł, 2 tytułów? dla mnie jakieś kiepskie wiadomości dot. pieniędzy dotrą do Ciebie, będzie żal i rozczarowanie i może będziesz musiała o coś walczyć w sprawach finansowych Uczucia Umiarkowanie 9 mieczy 6 mieczy Królowa Mieczy Król Kielichów suma XI Moc - początek miesiąca to zastój, bardzo możliwe że będziesz rozkminiać po nocy o co kaman, coś będzie Cię męczyć, oddalisz się emocjonalnie, zamkniesz w sobie, będziesz zła i cięta na jakiegoś pana, który może okazywać ciepło i zainteresowanie, możesz mu nawet powiedzieć parę nie miłych rzeczy lub wręcz odciąć się od niego Samopoczucie 2 denarów 2 kielichów 4 denarów Księżyc suma VIII Sprawiedliwość - samopoczucie będzie wynikało z panów 2 i Twojego "przemieszczania" się pomiędzy nimi - jesteście otwarci z panem na siebie (2 Kielichów), ale jest ktoś stały (4 Monet) i chyba kiepsko czujesz się w tej całej sytuacji emocjonalnie (Księżyc) Niespodzianka 8 buław 7 buław As Kielichów Umiarkowanie suma III Cesarzowa - tu będzie natłok komunikacji, korespondencji, ale w postawie obronnej co wywoła sporą dozę emocji i ustabilizuje relację Rada Król Denarów Król Mieczy Umiarkowanie suma XIV Umiarkowanie, V Kapłan - jest dwóch mężczyzn koło Ciebie, daj sobie czas Relacja z X 10 mieczy Moc Paź Mieczy 5 Kielichów 10 kielichów suma Diabeł - jakiś etap się zakończył, bardzo możliwe, że teraz nie macie kontaktu - Ty panujesz nad sobą, on chyba wściekły jak mały chłopczyk... może się zdarzyć tak, że będzie chciał dowalić Ci jakimś przykrym zachowaniem, wyskoczy z jakimiś żalami i na koniec miesiąca relacja unormuje się Relacja z Y As Kielichów 10 denarów Gwiazda Diabeł suma VII Rydwan - tu jest dużo uczuć i emocji, a z drugiej strony stałość, za tym Gwiazda+Diabeł - dla mnie bardzo seksualne połączenie 10 buław i 8 buław - myślę, że w tej relacji dużo się nie zmieni, a pan mocno napalony na Ciebie i rzeczywiście nadmiar kontaktów z jego strony może Cię przytłoczyć... 1 Cytuj
Erza Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 Przełożenie 7 kielichów Księżyc 8 kielichów suma Pustelnik HB Kochankowie karminie nadziei na coś, co właściwie już się zakończyło, będziesz liczyła na odzew pana Praca Cesarzowa As Mieczy Królowa Kielichów 10 mieczy 9 denarów suma Mag HB Kapłan kobieta w pracy może dać Ci ostro popalić, powiedzieć coś niemiłego, wkurzyć - widać utarczki słowne, wbijanie szpilek; później uspokojenie lub szukanie nowej pracy Finanse 2 denarów 8 buław 5 kielichów 7 buław suma Sąd HB Głupiec/Cesarz jakiś nieplanowany wydatek się szykuje, może na leki, dziecko może Ci się rozchorować Uczucia Umiarkowanie 9 mieczy 6 mieczy Królowa Mieczy Król Kielichów suma Cesarz HB Siła/Kapłanka sporo rozterek i niepewności, nieprzespane noce przez pana, który będzie Cię denerwował ciągłym zabieganiem Samopoczucie 2 denarów 2 kielichów 4 denarów Księżyc suma Koło HB Sprawiedliowść całkiem dobre, ale coś Cię może irytować, będziesz chciała się czegoś dowiedzieć, coś wyjaśnić i nie bardzo będzie można coś z tym zrobić, to Cię będzie męczyć Niespodzianka 8 buław 7 buław As Kielichów Umiarkowanie suma Księżyc HB Cesarzowa dobre wiadomości w rodzinie, może niespodziewanie ktoś Cię odwiedzi, albo spotkasz się z kobietą z przeszłości Rada Król Denarów Król Mieczy Umiarkowanie suma Sąd HB Umiarkowanie/Kapłan jasno określić zasady w relacjach z mężczyznami Relacja z X 10 mieczy Moc Paź Mieczy 5 Kielichów 10 kielichów suma Diabeł póki co zakończona, to chyba relacja karmiczna (Diabeł)m jakiś etap jest za Wami, ale on jeszcze o sobie przypomni, niekoniecznie w lutym Relacja z Y As Kielichów 10 denarów Gwiazda Diabeł suma Słońce HB Rydwan dużo będzie się działo, spotkania, ciągły kontakt, nadzieję i szanse na dalszy rozwój relacji Cytuj
Arshi Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 Przełożenie 7 kielichów Księżyc 8 kielichów suma Pustelnik HB Kochankowie widac ze chcesz widziec cos co naprawde wyglada inaczej trudno ci sie pogodzic z rzeczywistoscia Praca Cesarzowa As Mieczy Królowa Kielichów 10 mieczy 9 denarów suma Mag HB Kapłan kurcze widac ze stracisz jakas przewage, ugruntowana pozycje i szykuje sie rozstrzygajaca rozmowa sciagajaca ciebie na ziemie Finanse 2 denarów 8 buław 5 kielichów 7 buław suma Sąd HB Głupiec/Cesarz szybko wydasz zarobiona monete Uczucia Umiarkowanie 9 mieczy 6 mieczy Królowa Mieczy Król Kielichów suma Cesarz HB Siła/Kapłanka napoczatku lekko odpuscisz lecz pozniej bedziesz miala jakies obawy bedziesz uciekac od wyjasnien Samopoczucie 2 denarów 2 kielichów 4 denarów Księżyc suma Koło HB Sprawiedliowść huśtawki nastrojów, raz dobrze, raz gorzej Niespodzianka 8 buław 7 buław As Kielichów Umiarkowanie suma Księzyc HB Cesarzowa nieoczekiwane zaproszenie na kawe Rada Król Denarów Król Mieczy Umiarkowanie suma Sąd HB Umiarkowanie/Kapłan poradz sie starszego faceta Relacja z X 10 mieczy Moc Paź Mieczy 5 Kielichów 10 kielichów suma Diabeł skonczone na ta chwile ,lecz on moze bedzie chcial kontaktu i pytal sei DLACZEGO? ;p Relacja z Y As Kielichów 10 denarów Gwiazda Diabeł suma Słońce HB Rydwan dołozyłam 10 buław i 8 buław - bedziesz widziala w nim perspektywy lecz jakos odpychac beda ciebie jego nawyki Cytuj
Gość Daffne Napisano 29 Stycznia 2014 Napisano 29 Stycznia 2014 Praca Cesarzowa As Mieczy Królowa Kielichów 10 mieczy 9 denarów suma Mag HB Kapłan początek miesiąca bardzo dobry, będziesz Panią na swoich włościach jak to sie mawia, koło 7-8 lutego czekać Cię będzie rozmowa w pracy, po której możesz stać się mniej pewna siebie niżeli wcześniej, ale nie potrwa długo ten stan bo odrzucisz go stajnowczo i znów staniesz sie pewna siebie. Nie pozwolisz innym wpływać na siebie i bardzo dobrze. Finanse 2 denarów 8 buław 5 kielichów 7 buław suma Sąd HB Głupiec/Cesarz nie będzie kasy brakowało, wraz z wypłątą zaczniesz wydawać intensywnie, późńiej połapiesz się,że za dużo wydałaś i trzeba będzie walczyć o to by kasy zostało jak najdłużej. Przyciskanie pasa trochę widać z powodu zbyt dużych wydatków. Może warto za wczasu roztropniej przekalkulować wydatki w połowie lutego. Uczucia Umiarkowanie 9 mieczy 6 mieczy Królowa Mieczy Król Kielichów suma Cesarz HB Siła/Kapłanka nie będzie szaleństw. pod koniec miesiąca obudzi się w Tobie uczuciowość i zapragniesz kontaktów. Samopoczucie 2 denarów 2 kielichów 4 denarów Księżyc suma Koło HB Sprawiedliowść samopoczucie misiąca dobre, w połowie miesiąca kontakty z kims lub spotkanie wprawi Cię w dobry nastrój. Pozostały część miesiąca będzie tradycyjna bez większych wrażeń Niespodzianka 8 buław 7 buław As Kielichów Umiarkowanie suma Księzyc HB Cesarzowa zaskoczy sie jakieś spotkanie, może nie będziesz sie spodziewała że będzire tak fajne? Rada Król Denarów Król Mieczy Umiarkowanie suma Sąd HB Umiarkowanie/Kapłan mężczyzna odejdzie nieco w cien w tym miesiącu. Relacja z X 10 mieczy Moc Paź Mieczy 5 Kielichów 10 kielichów suma Diabeł troszkę odsuniesz sie od Pana mam wrażenie, inne sprawy będą dla Ciebie ważniejsze Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Stycznia 2014 Autor Maestro Napisano 29 Stycznia 2014 Praca Cesarzowa As Mieczy Królowa Kielichów 10 mieczy 9 denarów suma Mag HB Kapłanpoczątek miesiąca bardzo dobry, będziesz Panią na swoich włościach jak to sie mawia, koło 7-8 lutego czekać Cię będzie rozmowa w pracy, po której możesz stać się mniej pewna siebie niżeli wcześniej, ale nie potrwa długo ten stan bo odrzucisz go stajnowczo i znów staniesz sie pewna siebie. Nie pozwolisz innym wpływać na siebie i bardzo dobrze. Finanse 2 denarów 8 buław 5 kielichów 7 buław suma Sąd HB Głupiec/Cesarz nie będzie kasy brakowało, wraz z wypłątą zaczniesz wydawać intensywnie, późńiej połapiesz się,że za dużo wydałaś i trzeba będzie walczyć o to by kasy zostało jak najdłużej. Przyciskanie pasa trochę widać z powodu zbyt dużych wydatków. Może warto za wczasu roztropniej przekalkulować wydatki w połowie lutego. Uczucia Umiarkowanie 9 mieczy 6 mieczy Królowa Mieczy Król Kielichów suma Cesarz HB Siła/Kapłanka nie będzie szaleństw. pod koniec miesiąca obudzi się w Tobie uczuciowość i zapragniesz kontaktów. Samopoczucie 2 denarów 2 kielichów 4 denarów Księżyc suma Koło HB Sprawiedliowść samopoczucie misiąca dobre, w połowie miesiąca kontakty z kims lub spotkanie wprawi Cię w dobry nastrój. Pozostały część miesiąca będzie tradycyjna bez większych wrażeń Niespodzianka 8 buław 7 buław As Kielichów Umiarkowanie suma Księzyc HB Cesarzowa zaskoczy sie jakieś spotkanie, może nie będziesz sie spodziewała że będzire tak fajne? Rada Król Denarów Król Mieczy Umiarkowanie suma Sąd HB Umiarkowanie/Kapłan mężczyzna odejdzie nieco w cien w tym miesiącu. Relacja z X 10 mieczy Moc Paź Mieczy 5 Kielichów 10 kielichów suma Diabeł troszkę odsuniesz sie od Pana mam wrażenie, inne sprawy będą dla Ciebie ważniejsze Dziekuję A zobaczysz mi jeszcze ostatni punkt dot. relacji z Y? Relacja z Y As Kielichów 10 denarów Gwiazda Diabeł suma Słońce HB Rydwan dołozyłam 10 buław i 8 buław - Cytuj
Gość Daffne Napisano 29 Stycznia 2014 Napisano 29 Stycznia 2014 zaczęłam pisać własnie interpretkę Erzie i wszystko mi sie skasowało grrrrrrrr Relacja z Y As Kielichów 10 denarów Gwiazda Diabeł suma Słońce HB Rydwan dołozyłam 10 buław i 8 buław z Y relacja w pierwszej dekadzie uczuciowa, później nieco osiadnięcia na mieliźnie by później znów mocno sie wzajemnie na siebie rozgrzać, choć ta końcówka Gwiazda Diabeł to potężna siła która nieokiełznana może być niszcząca i tu włąsnie zastanawiam sie czy to siła z jaką was do siebie ciągnie czy może odwrotnie i was rozmagnesowuje od siebie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Stycznia 2014 Autor Maestro Napisano 29 Stycznia 2014 zaczęłam pisać własnie interpretkę Erzie i wszystko mi sie skasowało grrrrrrrr Relacja z Y As Kielichów 10 denarów Gwiazda Diabeł suma Słońce HB Rydwan dołozyłam 10 buław i 8 buław z Y relacja w pierwszej dekadzie uczuciowa, później nieco osiadnięcia na mieliźnie by później znów mocno sie wzajemnie na siebie rozgrzać, choć ta końcówka Gwiazda Diabeł to potężna siła która nieokiełznana może być niszcząca i tu włąsnie zastanawiam sie czy to siła z jaką was do siebie ciągnie czy może odwrotnie i was rozmagnesowuje od siebie. Wczoraj tez pisałam i mnie z netu wywaliło....łączę się w bólu:) Cytuj
Gość Daffne Napisano 29 Stycznia 2014 Napisano 29 Stycznia 2014 hahaha dzięki wkurzyłam się mocno przed chwilą. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Lutego 2014 Autor Maestro Napisano 1 Lutego 2014 Erza: Relacja z X 10 mieczy Moc Paź Mieczy 5 Kielichów 10 kielichów suma Diabeł póki co zakończona, to chyba relacja karmiczna (Diabeł)m jakiś etap jest za Wami, ale on jeszcze o sobie przypomni, niekoniecznie w lutym Arshi Relacja z X 10 mieczy Moc Paź Mieczy 5 Kielichów 10 kielichów suma Diabeł skonczone na ta chwile ,lecz on moze bedzie chcial kontaktu i pytal sei DLACZEGO? ;p Przypomniał o sobie, ciekawe jak długo teraz będzie obrażony na mnie? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Lutego 2014 Autor Maestro Napisano 13 Lutego 2014 miesiąc ok, kasy bedziesz mieć za mało, czegos będziesz musiała sobie odmówić, za to pracy sporo. Samopoczucie ok. Tylko coś tłoczno koło ciebie i z tego mogą wyniknąć jakieś dziwne sytuacje. Kiedyś panowie walczyli o białogłowy, oby nie doszło do rękoczynów Aga....doszło do potyczki słownej...jeden zadzwonił do drugiego,żeby sie ode mnie odczepił...Bo przegiął na maksa, i ja z bezsilności ten nr tel.dałam.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Lutego 2014 Autor Maestro Napisano 26 Lutego 2014 (edytowane) weryfikejszyn przełożenie 7 kielichów księżyc 8 kielichów suma pustelnik hb kochankowie marzenia,bujanie w obłokach,leki i niepewność, oto atmosfera lutego.. praca cesarzowa as mieczy królowa kielichów 10 mieczy 9 denarów suma mag hb kapłan na początku widać luz, ale potem znowu coś się może niemiłego wydarzyć w pracy... Finanse 2 denarów 8 buław 5 kielichów 7 buław suma sąd hb głupiec/cesarz wydaje mi się, że najpierw będzie w miarę ok, jakies wydatki, ale potem na koniec miesiąca czekać mnie może rozczarowanie i nerwy uczucia umiarkowanie 9 mieczy 6 mieczy królowa mieczy król kielichów suma cesarz hb siła/kapłanka najpierw luz, potem widać jakieś nerwy i napięcie w efekcie czego ja bedę zła, a pan,który jest przy mnie będzie próbował mnie oblaskawiać samopoczucie 2 denarów 2 kielichów 4 denarów księżyc suma koło hb sprawiedliowść huśtawki nastrojów, raz dobrze, raz gorzej niespodzianka 8 buław 7 buław as kielichów umiarkowanie suma księzyc hb cesarzowa może ktos zawalczy o kontakt ze mną, o porozumienie, może coś się ułozy wyjaśni rada król denarów król mieczy umiarkowanie suma sąd hb umiarkowanie/kapłan powinnam znaleźć złoty środek w relacjach z mężczyznami relacja z x 10 mieczy moc paź mieczy 5 kielichów 10 kielichów suma diabeł wywaliłam go ze znajomych, co pokazała 10 mieczy z początku, pewnie go to zaboli, będzie próbował chyba sie skontaktować z zapytaniem o co chodzi... Relacja z y as kielichów 10 denarów gwiazda diabeł suma słońce hb rydwan widac , ze będzie się rozwijała, miło , ale w diable są ograniczenia jakies, albo jego uzależnienie ode mnie, dołozyłam 10 buław i 8 buław -chyba zamęczy mnie kontaktami miesiąc ok, kasy bedziesz mieć za mało, czegos będziesz musiała sobie odmówić, za to pracy sporo. Samopoczucie ok. Tylko coś tłoczno koło ciebie i z tego mogą wyniknąć jakieś dziwne sytuacje. Kiedyś panowie walczyli o białogłowy, oby nie doszło do rękoczynów Przełożenie 7 kielichów Księżyc 8 kielichów suma Pustelnik HB Kochankowiebędziesz marzyć, ale uznasz, że jest to zbyt nierealne i odejdziesz od pomysłów na jakiś czas Praca Cesarzowa As Mieczy Królowa Kielichów 10 mieczy 9 denarów suma Mag HB Kapłan widzę tutaj odgrodzenie osoby, która się ukazała w cesarzowej od królowej kielichów, więzi mogą zostać zerwane albo to Twoja zmiana, dalej ta sama królowa jest między mieczami, przeżywa intensywnie wszystko, co wokół niej się dzieje, a nie jest za dobrze, za to pewna sprawa dobiegnie końca i nastąpi spełnienie, zadowolenie, będzie lepiej; a tak na marginesie mnie ostatnio pokazała dwa razy zaliczony egzamin Finanse 2 denarów 8 buław 5 kielichów 7 buław suma Sąd HB Głupiec/Cesarz możesz się wahać nad zainwestowaniem pieniędzy w coś, pod wpływem impulsu jednak kupisz, co nie przyniesie Ci zadowolenia i możesz składać reklamację, oddać do zwrotu/naprawy; ta piątka kielichów jest tutaj najpaskudniejsza... taki smutek nad czymś, co może nie da się cofnąć... TAAA,kupiłam nieświeze mięso i napisałam długiego maila do kierownictwa.. druga opcja jest taka, że może mieć to wszystko związek z Twoją pracą, ktoś Ci podetnie skrzydła i będziesz walczyć o swoje Uczucia Umiarkowanie 9 mieczy 6 mieczy Królowa Mieczy Król Kielichów suma Cesarz HB Siła/Kapłanka na początku poczujesz zadowolenie, że wszystko układa się dobrze, może być nawet nudnawo, ale później możesz się czymś niepokoić, zaczniesz na chłodno do wszystkiego podchodzić, do tego może dojść zamknięcie się w sobie, przeżywanie emocji wewnątrz, nikt się nie dowie, co w środku u Ciebie kipi Samopoczucie 2 denarów 2 kielichów 4 denarów Księżyc suma Koło HB Sprawiedliowść fałszywi ludzie w czterech ścianach? może chodzi o Twoją sytuację zawodową, nie pewna pozycja, trzymanie blisko siebie tego, co najcenniejsze Niespodzianka 8 buław 7 buław As Kielichów Umiarkowanie suma Księzyc HB Cesarzowa pod wpływem swoich uczuć czegoś dokonasz/zawalczysz, dzięki czemu osiągniesz harmonię, spokój... Rada Król Denarów Król Mieczy Umiarkowanie suma Sąd HB Umiarkowanie/Kapłan posłuchać rad pana mieczowego lub pani denarowej, aby doszło do ładu? ewentualnie rozmowa same bierne karty jak dla mnie... siedzisz, robisz swoje, ale jednocześnie nie spuszczasz wzroku z innych, masz rękę na pulsie naj Relacja z X 10 mieczy Moc Paź Mieczy 5 Kielichów 10 kielichów suma Diabeł zakończycie pewien etap, może i z bólem, bo później jest łagodzenie tego wszystkiego(moc), ewentualnie może tutaj chodzić o zmysły; pazik mieczy to drobne sprzeczki, przepychanki słowne, koło których jest 5 kielichów, czyli znowu niezadowolenie, żal; szczęśliwe 10 pucharów może mówić, że w tym miesiącu osiągnięcie najwięcej z tego, co można otrzymać z tej relacji i nic poza tym... może też ta ostatnia karta mówić o pogodzeniu się... Relacja z Y As Kielichów 10 denarów Gwiazda Diabeł suma Słońce HB Rydwan tutaj bardzo pięknie wylewanie się uczuć - może powiesz o nim komuś z rodziny; gwiazda daje tutaj nadzieję na dobrą relację, a diabełek może mówić o przywiązaniu do siebie na wzajem, ciężko się wam od siebie oderwać, ewentualnie gwiazda+diabeł może oznaczać seks albo inne przyjemności, ciągnie was do siebie i to bardzo Przełożenie 7 kielichów Księżyc 8 kielichów suma VI Kochankowie - bardzo emocjonalny miesiąc się zapowiada, pełen marzeń, wątpliwości i rozterek emocjonalnych na tle uczuciowymPraca Cesarzowa As Mieczy Królowa Kielichów 10 mieczy 9 denarów suma V Kapłan - w pracy początek miesiąca będziesz rządzić, potem pojawi się jakaś szczera do bólu rozmowa w wyniku Twoich emocji, coś będziesz musiała z siebie wywalić i może być pod wpływem emocji co zakończy jakiś etap i pojawi się radość i zadowolenie Finanse 2 denarów 8 buław 5 kielichów 7 buław suma XX Sąd, IV Cesarz - masz kasę z 2 źródeł, 2 tytułów? dla mnie jakieś kiepskie wiadomości dot. pieniędzy dotrą do Ciebie, będzie żal i rozczarowanie i może będziesz musiała o coś walczyć w sprawach finansowych Uczucia Umiarkowanie 9 mieczy 6 mieczy Królowa Mieczy Król Kielichów suma XI Moc - początek miesiąca to zastój, bardzo możliwe że będziesz rozkminiać po nocy o co kaman, coś będzie Cię męczyć, oddalisz się emocjonalnie, zamkniesz w sobie, będziesz zła i cięta na jakiegoś pana, który może okazywać ciepło i zainteresowanie, możesz mu nawet powiedzieć parę nie miłych rzeczy lub wręcz odciąć się od niego Samopoczucie 2 denarów 2 kielichów 4 denarów Księżyc suma VIII Sprawiedliwość - samopoczucie będzie wynikało z panów 2 i Twojego "przemieszczania" się pomiędzy nimi - jesteście otwarci z panem na siebie (2 Kielichów), ale jest ktoś stały (4 Monet) i chyba kiepsko czujesz się w tej całej sytuacji emocjonalnie (Księżyc) Niespodzianka 8 buław 7 buław As Kielichów Umiarkowanie suma III Cesarzowa - tu będzie natłok komunikacji, korespondencji, ale w postawie obronnej co wywoła sporą dozę emocji i ustabilizuje relację Rada Król Denarów Król Mieczy Umiarkowanie suma XIV Umiarkowanie, V Kapłan - jest dwóch mężczyzn koło Ciebie, daj sobie czas Relacja z X 10 mieczy Moc Paź Mieczy 5 Kielichów 10 kielichów suma Diabeł - jakiś etap się zakończył, bardzo możliwe, że teraz nie macie kontaktu - Ty panujesz nad sobą, on chyba wściekły jak mały chłopczyk... może się zdarzyć tak, że będzie chciał dowalić Ci jakimś przykrym zachowaniem, wyskoczy z jakimiś żalami i na koniec miesiąca relacja unormuje się Relacja z Y As Kielichów 10 denarów Gwiazda Diabeł suma VII Rydwan - tu jest dużo uczuć i emocji, a z drugiej strony stałość, za tym Gwiazda+Diabeł - dla mnie bardzo seksualne połączenie 10 buław i 8 buław - myślę, że w tej relacji dużo się nie zmieni, a pan mocno napalony na Ciebie i rzeczywiście nadmiar kontaktów z jego strony może Cię przytłoczyć... Przełożenie 7 kielichów Księżyc 8 kielichów suma Pustelnik HB Kochankowiekarminie nadziei na coś, co właściwie już się zakończyło, będziesz liczyła na odzew pana Praca Cesarzowa As Mieczy Królowa Kielichów 10 mieczy 9 denarów suma Mag HB Kapłan kobieta w pracy może dać Ci ostro popalić, powiedzieć coś niemiłego, wkurzyć - widać utarczki słowne, wbijanie szpilek; później uspokojenie lub szukanie nowej pracy Finanse 2 denarów 8 buław 5 kielichów 7 buław suma Sąd HB Głupiec/Cesarz jakiś nieplanowany wydatek się szykuje, może na leki, dziecko może Ci się rozchorowaćdla mnie te leki... Uczucia Umiarkowanie 9 mieczy 6 mieczy Królowa Mieczy Król Kielichów suma Cesarz HB Siła/Kapłanka sporo rozterek i niepewności, nieprzespane noce przez pana, który będzie Cię denerwował ciągłym zabieganiem Samopoczucie 2 denarów 2 kielichów 4 denarów Księżyc suma Koło HB Sprawiedliowść całkiem dobre, ale coś Cię może irytować, będziesz chciała się czegoś dowiedzieć, coś wyjaśnić i nie bardzo będzie można coś z tym zrobić, to Cię będzie męczyć Niespodzianka 8 buław 7 buław As Kielichów Umiarkowanie suma Księżyc HB Cesarzowa dobre wiadomości w rodzinie, może niespodziewanie ktoś Cię odwiedzi, albo spotkasz się z kobietą z przeszłości Rada Król Denarów Król Mieczy Umiarkowanie suma Sąd HB Umiarkowanie/Kapłan jasno określić zasady w relacjach z mężczyznami Relacja z X 10 mieczy Moc Paź Mieczy 5 Kielichów 10 kielichów suma Diabeł póki co zakończona, to chyba relacja karmiczna (Diabeł)m jakiś etap jest za Wami, ale on jeszcze o sobie przypomni, niekoniecznie w lutym Relacja z Y As Kielichów 10 denarów Gwiazda Diabeł suma Słońce HB Rydwan dużo będzie się działo, spotkania, ciągły kontakt, nadzieję i szanse na dalszy rozwój relacji Przełożenie 7 kielichów Księżyc 8 kielichów suma Pustelnik HB Kochankowie widac ze chcesz widziec cos co naprawde wyglada inaczej trudno ci sie pogodzic z rzeczywistoscia Praca Cesarzowa As Mieczy Królowa Kielichów 10 mieczy 9 denarów suma Mag HB Kapłan kurcze widac ze stracisz jakas przewage, ugruntowana pozycje i szykuje sie rozstrzygajaca rozmowa sciagajaca ciebie na ziemie Finanse 2 denarów 8 buław 5 kielichów 7 buław suma Sąd HB Głupiec/Cesarz szybko wydasz zarobiona monete Uczucia Umiarkowanie 9 mieczy 6 mieczy Królowa Mieczy Król Kielichów suma Cesarz HB Siła/Kapłanka napoczatku lekko odpuscisz lecz pozniej bedziesz miala jakies obawy bedziesz uciekac od wyjasnien Samopoczucie 2 denarów 2 kielichów 4 denarów Księżyc suma Koło HB Sprawiedliowść huśtawki nastrojów, raz dobrze, raz gorzej Niespodzianka 8 buław 7 buław As Kielichów Umiarkowanie suma Księzyc HB Cesarzowa nieoczekiwane zaproszenie na kawe Rada Król Denarów Król Mieczy Umiarkowanie suma Sąd HB Umiarkowanie/Kapłan poradz sie starszego faceta Relacja z X 10 mieczy Moc Paź Mieczy 5 Kielichów 10 kielichów suma Diabeł skonczone na ta chwile ,lecz on moze bedzie chcial kontaktu i pytal sei DLACZEGO? ;p Relacja z Y As Kielichów 10 denarów Gwiazda Diabeł suma Słońce HB Rydwan dołozyłam 10 buław i 8 buław - bedziesz widziala w nim perspektywy lecz jakos odpychac beda ciebie jego nawyki Praca Cesarzowa As Mieczy Królowa Kielichów 10 mieczy 9 denarów suma Mag HB Kapłanpoczątek miesiąca bardzo dobry, będziesz Panią na swoich włościach jak to sie mawia, koło 7-8 lutego czekać Cię będzie rozmowa w pracy, po której możesz stać się mniej pewna siebie niżeli wcześniej, ale nie potrwa długo ten stan bo odrzucisz go stajnowczo i znów staniesz sie pewna siebie. Nie pozwolisz innym wpływać na siebie i bardzo dobrze. Finanse 2 denarów 8 buław 5 kielichów 7 buław suma Sąd HB Głupiec/Cesarz nie będzie kasy brakowało, wraz z wypłątą zaczniesz wydawać intensywnie, późńiej połapiesz się,że za dużo wydałaś i trzeba będzie walczyć o to by kasy zostało jak najdłużej. Przyciskanie pasa trochę widać z powodu zbyt dużych wydatków. Może warto za wczasu roztropniej przekalkulować wydatki w połowie lutego. Uczucia Umiarkowanie 9 mieczy 6 mieczy Królowa Mieczy Król Kielichów suma Cesarz HB Siła/Kapłanka nie będzie szaleństw. pod koniec miesiąca obudzi się w Tobie uczuciowość i zapragniesz kontaktów. Samopoczucie 2 denarów 2 kielichów 4 denarów Księżyc suma Koło HB Sprawiedliowść samopoczucie misiąca dobre, w połowie miesiąca kontakty z kims lub spotkanie wprawi Cię w dobry nastrój. Pozostały część miesiąca będzie tradycyjna bez większych wrażeń Niespodzianka 8 buław 7 buław As Kielichów Umiarkowanie suma Księzyc HB Cesarzowa zaskoczy sie jakieś spotkanie, może nie będziesz sie spodziewała że będzire tak fajne? Rada Król Denarów Król Mieczy Umiarkowanie suma Sąd HB Umiarkowanie/Kapłan mężczyzna odejdzie nieco w cien w tym miesiącu. Relacja z X 10 mieczy Moc Paź Mieczy 5 Kielichów 10 kielichów suma Diabeł troszkę odsuniesz sie od Pana mam wrażenie, inne sprawy będą dla Ciebie ważniejsze Relacja z Y As Kielichów 10 denarów Gwiazda Diabeł suma Słońce HB Rydwan dołozyłam 10 buław i 8 buław z Y relacja w pierwszej dekadzie uczuciowa, później nieco osiadnięcia na mieliźnie by później znów mocno sie wzajemnie na siebie rozgrzać, choć ta końcówka Gwiazda Diabeł to potężna siła która nieokiełznana może być niszcząca i tu włąsnie zastanawiam sie czy to siła z jaką was do siebie ciągnie czy może odwrotnie i was rozmagnesowuje od siebie. Działo sie duzo,pan Y najechał na X, w efekcie X sie na mnie strasznie obraził (paź mieczy),bo sie rozczarwoał (5 kiel)... Co do Y to Arshi najlepiej trafił, pan mądry,doświadczony,ale..ma głupie nawyki,dzis mu powiedziałam, że go nie chce i ma mi dac spokój.. I, że wolę X, zabolało go..na razie nie odpuszcza, ale ja jak ta królowa mieczy...zobaczymy jutro.. Edytowane 26 Lutego 2014 przez Inez2503 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi