Skocz do zawartości

Na ile to poważne?

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak poważna jest awaria samochodu? Nastąpi pełna weryfikacja ;)

7 monet--2 monety--Pustelnik ojj długo trzeba będzie czekać, nim uda się to zdiagnozować? No i pustelnik chadza piechotą ;(

Napisano

na tyle poważna że mechanik będzie musiał podłubac dość długi czas by Ci autko naprawić. Ciężko określić jak długo.

Dość poważne naprawy moga czekać, ale nie zawsze ważność zepsucia idzie w parze z ceną więc ciezko określić.

Napisano

Może to być awaria związana z hamulcami,układem kierownicy,oświetleniem albo stykiem..A właściwie to wydaje mi się,że bedą popsute dwie rzeczy.

• Lubię to! 1
Napisano

Trzeba będzie się zastanowić i zdecydować czy warto inwestować w naprawę, bo może się nie opłacać ten wydatek.

Pustelnik tutaj radzi aby się nie spieszyć z naprawą i na spokojnie rozważyć inne opcje - może niech obejrzy samochód jeszcze inny mechanik

lub może nawet lepiej go sprzedać.

Napisano

ojj to autko wypieszczone, ukochane, mechanik, dobry znajomy, kurcze, może nie bedzie aż tak źle

• Maestro
Napisano

Wydaje mi się, żę osoba, która będzie go naprawiała będzie bardzo długo szukała przyczyny, bedą podejrzenia, że może jedna lub inna część jest do wymiany, w końcu tego mechanika olśni w czym problem. Wg mnie nie jest to nic powaznego, ale faktycznie czas naprawy może się wydłuzyć.

• Lubię to! 1
Napisano

No, mechanik na pewno bedzie się starał, bo chce w przyszłości kupić to auto

Gość Euterpe
Napisano

jak dla mnie bardzo... każda karta dodatkowo jest bierna w działaniach

7 denarów to cierpliwe czekanie, nic się tutaj nie dzieje

2 denary mogą oznaczać wydatki, może nawet podwójne

IX Pustelnik to też rozmyślania, siedzenie w miejscu...

to może długo potrwać...

Napisano

WERYFIKACJA : dużo dłubaniny a popsuły się dwie rzeczy ;) takie małe gówienka, ( dwa przewody ) a problemu co nie miara ;)

Napisano
WERYFIKACJA : dużo dłubaniny a popsuły się dwie rzeczy ;) takie małe gówienka, ( dwa przewody ) a problemu co nie miara ;)
Coś mi sie trafiło z tymi stykami :P i tym,że dwie rzeczy:P Dzieki