Gość Daffne Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 Jak zrealizuje sie moje oczekiwanie na jakies miłe/ciepłe gesty w dniu Walentego? czytane całościowo Słońce, Król buław, 6 monet ->Umiarkowanie/Kapłan hm wygląda na to., że ktoś przybędzie albo napisze mi coś miłego, choć król buław jest aktywny i myslę, że raczej przybędzie do mnie. Mogę otrzymać jakieś życia albo kwiatka. Cytuj
werona Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 Jak zrealizuje sie moje oczekiwanie na jakies miłe/ciepłe gesty w dniu Walentego?czytane całościowo Słońce, Król buław, 6 monet ->Umiarkowanie/Kapłan hm wygląda na to., że ktoś przybędzie albo napisze mi coś miłego, choć król buław jest aktywny i myslę, że raczej przybędzie do mnie. Mogę otrzymać jakieś życia albo kwiatka. zrealizuje zrealizuje Będzie cieplutko i miło, pan się ładnie postara i przygalopuje z jakimś upominkiem, będzie zadowolona PS. Żebyś otrzymała tak od razu "życia" to Ci nie życzę, ale życzenia i wyznania owszem Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 hehe dziękuje Weronka oby w praktyce sie sprawdzilo Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Stycznia 2014 Maestro Napisano 27 Stycznia 2014 Kochana widać, że jakis adorator odezwie się do Ciebie miło, może gdzieś zaprosi, albo da "Walentynkę" Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 możliwe właśnie, tylko ciekawe który Pan xD Cytuj
Gość ANEZ Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 Będzie to piękny dzień, nie zapomnisz go a może będziecie go wspominać wspólnie po latach? - wszystko możliwe! Cytuj
oxford Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 W ciągu dnia da o sobie znać jeden pan, wieczorową porą drugi pan.. Cytuj
Arshi Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 Widac ktos ciebie zaprosi i milo spedzisz czas, mozliwe ze jakis olega z dziecinstwa Cytuj
agaMAJ Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 Na pewno bedzie się działo, i to bardzo przyjemnie działo. Jakiś ognisty adorator na horyzoncie się pojawi Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 W ciągu dnia da o sobie znać jeden pan, wieczorową porą drugi pan.. nie wiem czy to możliwe, ale czas pokaże Dziękuje Cytuj
Gość Euterpe Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 słońce to szczęście, więc powinno się spełnić, możesz też wyczekiwać z takim optymizmem w tym dniu jakiegoś gestu w Twoją stronę 6 monet to obdarowywanie, ale nie zawsze może być sprawiedliwe... jak dla mnie w tym dniu powinnaś coś dostać, ale może to nie być, czego się do końca spodziewasz... Mam nadzieję, że spędzisz bardzo dobrze ten dzień Cytuj
Gość bakea Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 Bardzo ładne karty Myślę że możesz zostać zaskoczona i zaproszona nawet w jakies romantyczne miejsce:) w każdym razie zadowolenie będzie Cytuj
gucio19 Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 Ktoś się do Ciebie odezwie, być może telefonicznie. Wykona jakiś mily gest w Twoja strone i sprawi Ci tym radość Cytuj
Czarownica Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 Będą życzenia od pana, ale wydaje mi się, że i prezent i propozycja spotkania także... Pełen pakiet;) A Pan tak po podsumach wnioskuję, że ten najwłaściwszy z typowanych przez Ciebie:D Cytuj
Erza Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 Słońce, Król buław, 6 monet ->Umiarkowanie/Kapłan będzie dużo miłych i ciepłych gestów tego dnia, Pan już się o to postara, niewykluczone jakieś kwiaty, czekoladki, misie w prezencie, a wieczorem kolacja w restauracji Cytuj
Gość Daffne Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 Będą życzenia od pana, ale wydaje mi się, że i prezent i propozycja spotkania także... Pełen pakiet;) A Pan tak po podsumach wnioskuję, że ten najwłaściwszy z typowanych przez Ciebie:D no właśnie nie wiem kto hahaha czy z tych właściwszych to się okaże xD a może ja ślepa Cytuj
Gość Daffne Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 dziękuje za tak liczne odpowiedzi nie spodziewałam się - aż się chce udzielać :-) Cytuj
mayllah Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 uszczesliwi Cie ten najbardziej meski, przystojny w zblizonym wieku do Ciebie. Pewny siebie, wie czego chce tak zwane CIACHO :-) A szostka monet, jawi mi sie jako wzajemne zainteresowanie, mile spedzicie czas oboje i oto chyba chodzi :-) Pozdrawiam Cytuj
Gość Linkinia Napisano 31 Stycznia 2014 Napisano 31 Stycznia 2014 Doczekasz się tych gestów od pana. Myślę, że czeka was miła, ciepła rozmowa, może wyjdzie z jakąś propozycją spotkania, niekoniecznie tego samego dnia, ale w przyszłości Cytuj
emilr Napisano 31 Stycznia 2014 Napisano 31 Stycznia 2014 Jak zrealizuje sie moje oczekiwanie na jakies miłe/ciepłe gesty w dniu Walentego? czytane całościowo Słońce, Król buław, 6 monet ->Umiarkowanie/Kapłan Jakiś Pan na pewno będzie dla Ciebie miły tego dnia. Również mysle, ze on coś Ci da (kwiatka lub inny drobiazg) Cytuj
pawel116 Napisano 31 Stycznia 2014 Napisano 31 Stycznia 2014 Jak zrealizuje sie moje oczekiwanie na jakies miłe/ciepłe gesty w dniu Walentego?czytane całościowo Słońce, Król buław, 6 monet ->Umiarkowanie/Kapłan hm wygląda na to., że ktoś przybędzie albo napisze mi coś miłego, choć król buław jest aktywny i myslę, że raczej przybędzie do mnie. Mogę otrzymać jakieś życia albo kwiatka. Otrzymasz chyba jakiś upominek od faceta, ale nie zrobi to na Tobie dużego wrażenia, niemniej docenisz jego starania Cytuj
Gość Daffne Napisano 14 Lutego 2014 Napisano 14 Lutego 2014 Jak zrealizuje sie moje oczekiwanie na jakies miłe/ciepłe gesty w dniu Walentego?czytane całościowo Słońce, Król buław, 6 monet ->Umiarkowanie/Kapłan hm wygląda na to., że ktoś przybędzie albo napisze mi coś miłego, choć król buław jest aktywny i myslę, że raczej przybędzie do mnie. Mogę otrzymać jakieś życia albo kwiatka. WERYFIKACJA: Otrzymałam dziś bardzo miłą walentynkę od kolegi z forum z napomknięciem, że byłam ispiracją dla niego <3 Poza tym inny kolega chciał mnie odwiedzić w pracy w ten dzień, ale akurat dziś mam wolne, także spodziewam się walentynek jutro jeszcze ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi