Skocz do zawartości

Stary dom, pistolet, wrogowie, otrzymanie pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Miałem ostatnio pewien sen otóż byłem z kimś (jedyne co pamiętam to że była to kobieta/dziewczyna) w niezidentyfikowanym miejscu (wyglądało to jak jakieś bagno ale nie mam pewności) było ciemno i dosyć strasznie.

Potem znalazłem się w jakimś dosyć sporym domu (bardziej jak willa która miała już dawno za sobą czasy swojej świetności) i była ona oblężona przez jakieś okropne stwory - ni to zombie ni ludzie. Miałem przy sobie tylko glocka z jednym magazynkiem w zapasie nagle przede mną drzwi dosłownie wyleciały z zawiasów i przez otwór po nich zaczęły się wdzierać do pomieszczenia te właśnie stwory. Trzy strzały - enemy down, kolejne trzy strzały i kolejny wróg padł itd. po chwili pusty magazynek, wtedy przeładowanie i znowu aż do końca amunicji. Nagle wszystkie te stwory rozpłynęły się w powietrzu potem rozmawiałem z jakimiś ludźmi i zapytałem jakiegoś faceta o amunicje do glocka a ten na to wyjął berettę z kabury. Stwierdziłem że mam już broń i potrzebuję tylko amunicji a ten na to że mam wziąć berettę. Potem byłem przy ciężkich stalowych drzwiach które zamykałem w jakiś dziwny sposób po czym będąc na piętrze widziałem jak jakieś inne stwory szturmują właśnie te drzwi które jak przed chwilą zamykałem. Praktycznie w tej samej chwili fala tych stworów znalazła się tuż przede mną (wyglądali jak jacyś rycerze) i powtórka z rozrywki - trzy strzały enemy down i kiedy kończyła mi się amunicja właśnie ten facet który dał mi berettę prześliznął się obok mnie po podłodze, podał mi magazynek i znowu serie po trzy i kolejny wróg padał na ziemię. Nie pamiętam już momentu kiedy skończyła mi się amunicja ale nie czułem w zasadzie niczego w tym śnie (zero strachu po prostu stałem w miejscu, wycelowanie, naciśnięcie spustu, odrzut zamka, kolejny strzał po kilku strzałach zwolnienie blokady magazynka wyjęcie pełnego z jakiejś ładownicy włożenie go do broni przeładowanie i znowu to samo wszystko robiłem automatycznie jakbym był maszyną a nie sobą)

Dla niezorientowanych Beretta i Glock to dwa rodzaje pistoletów.

Wiem że sen jest dosyć złożony ale sam nie do końca rozumiem w czym rzecz i co mi ta moja cudowna podświadomość przekazać.