mayo20 Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 Witam! Cztery dni temu miałam dość dziwny sen, który nie daje mi spokoju a przeglądając znaczenia pojedynczych zagadnień nie mogę nic konkretnego z niego wywnioskować, tak więc bardzo proszę o interpretację. Wszystko w śnie działo się między godziną 23 a 24 (pierwsza scena snu to szybkie mignięcie zegara, nie zdążyłam zapamiętać konkretnej godziny, zegar był okrągły i biały, zwykły bez ozdób, nie mam takiego w domu). Następnie znajdowałam się w mojej łazience, przed umywalką i patrzałam sobie w oczy (mam zielone i w śnie też takie były) w odbiciu lustra, moja twarz wyrażała ciekawość, jednocześnie odmawiałam Ojcze Nasz pamiętam, że chciałam widzieć co się dzieje z moimi oczami podczas odmawiania tej modlitwy. Pierwszą część mówiłam swoim głosem, następną jakimś demonicznym (takim jak w horrorach) później głosem małej dziewczynki. Drzwi od łazienki były uchylone więc mówiąc ostatnią część modlitwy zorientowałam się, że ktoś mnie obserwuje i gdy spojrzałam okazało się, że była to moja matka, szybko uciekła. Czułam jej strach, całkiem spokojna i świadoma tego co zaszło poszłam ją zapytać o co chodzi i co to znaczyło, nie udzieliła mi odpowiedzi, było widać, że coś ukrywa oraz, że jest zdenerwowana i przestraszona. Cytuj
Regis_ Napisano 30 Stycznia 2014 Napisano 30 Stycznia 2014 Luźno interpretując: Jakby modlitwę podzielić na trzy części, to: 1. "Ojcze nasz, któryś jest w niebie, święć się bla bla bla" + normalny ton głosu wskazuje na to, że chyba nie jesteś zbyt religijną osobą i wychwalanie boga cię nie wzrusza, albo: 2. Środkowa część (o woli i chlebie) + demoniczny głos może świadczyć o tym, że w Twoim domu trochę za dużo jest(było) woli Twojego ojca a za mało 'chleba', który otrzymujesz znosząc ją (czyli, wracając do pierwszego punktu, nie za bardzo masz go za co chwalić) 3. Na koniec mówisz głosem małej dziewczynki, naiwnie prosząc go o wybaczenie (ciekawe za co..) i ochronę z nadzieją jego poprawy. To taka trochę naiwna i bezinteresowna miłość dziecka do rodzica. Twoja matka widzi to wszystko, pewnie wie o tym od dawna, ale co ma powiedzieć kochającemu dziecku? Twój ojciec to xxx? Nie wiem, czy odpowiednio wyczułam czas, ale dla mnie mniej więcej tak to wygląda. Cytuj
mayo20 Napisano 30 Stycznia 2014 Autor Napisano 30 Stycznia 2014 Bardzo dziękuję w sumie wszystko się zgadza a ojciec nie jest taki zły Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi