duo70 Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 witam zadałam kartom pytanie: co mnie zaskoczy (co się wydarzy) u mnie w najbliższym czasie (tak ok tygodnia)? Wyciągnęłam same WA ale z całej talii. wisielec mag koło fortuny = mag (dociągnęłam gwiazdę po kole) no cóż, jakiś przełom w moim życiu nastąpi, coś nowego i niespodziewanego nastąpi. Mag może mi mówić o jakiś nowych działaniach zawodowych (może jakaś propozycja współpracy lub zlecenia od mężczyzny) Gwiazda może mówić,że te zmiany będą pomyślne dla mnie. Jakos tak to wszystko z praca mi się skojarzyło a mniej z uczuciami. Bardzo bym prosiła o Wasze spostrzeżenia do tych kart. pzdr Cytuj
Gość Euterpe Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 na początku nic, chyba że jak jesteś typem pracusia, to może zaskoczyć Cię lenistwo później masz maga, który faktycznie wskazuje nowości, inne możliwości w czymś co już się zna, po nim sytuacja się obróci wisielec na początku rozkładu mówi, że sprawa może się znacznie przedłużyć w czasie, więc obstawiałabym ramy czasowe dłuższe od tygodnia Cytuj
Caliel Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 nie sadze by mialo sie cos dziac, Mysle ze raczej tyle, ze okolicznosci zmusza Cie do dzialania. Skonczy sie blogie lenistwo itp Cytuj
duo70 Napisano 28 Stycznia 2014 Autor Napisano 28 Stycznia 2014 nie sadze by mialo sie cos dziac,Mysle ze raczej tyle, ze okolicznosci zmusza Cie do dzialania. Skonczy sie blogie lenistwo itp szkoda, ze moze nic sie nie zadziac. A to, że beda jakies okolicznosc, ktore zmusza mnie do dzialania, to bardzo prawdopodobne Cytuj
niiwa Napisano 29 Stycznia 2014 Napisano 29 Stycznia 2014 Będziesz miała ogromną szansę aby ruszyć jakieś sprawy do przodu, które od długiego czasu rozważasz. Twoje działania wyjdą ci na dobre. Możesz sama siebie zaskoczyć! - uwierz w swoje możliwości i podejmij decyzje, nie zwlekaj, czas działać! Powodzenia 1 Cytuj
mayllah Napisano 29 Stycznia 2014 Napisano 29 Stycznia 2014 Moze nadarzy się okazja na zapoczatkowanie czegos nowego, albo jakis pomysł narodzi sie w twej glowie, cos, co w rezultacie może diametiarlnie zmienić twoje życie lub podejscie, do jakiegos tematu ale ta zmiana będzie mieć pozytywny wpływ na Twoje zycie pozdrawiam cieplutko:brum: Cytuj
Trida Napisano 30 Stycznia 2014 Napisano 30 Stycznia 2014 Uważam podobnie jak Caliel - za wiele dziać się nie będzie, zastanawiam się nawet, czy Ty czegoś na siłę nie będziesz przeciągać aż w końcu jednak trzeba będzie się ruszyć Cytuj
duo70 Napisano 30 Stycznia 2014 Autor Napisano 30 Stycznia 2014 Wszyscy macie rację ) Już w tym tygodniu okoliczności sprawiły, że musiałam się ostro wziąć za robotę, za stare sprawy. Ale wszystko idzie mi gładko i czuję zadowolenie z tego co robię.:0 Bardzo Wam dziękuję za interpretacje. pzdr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi