Skocz do zawartości

walę w tynki ;)

Erza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak spędzę walentynkowy wieczór?

2 buław, Król mieczy, As mieczy, Mag ---> suma Śmierć/Cesarz

no chyba z panem mieczowym, co mnie bardzo zaskoczyło; ogólnie plan jest taki, że idziemy na imprezę, ale tu jakoś średnio te karty wyglądają na imprezowe, prędzej jakieś spotkanie we dwoje

Gość Euterpe
Napisano

do walentynek jeszcze daleko, ale wszystko może się zmienić...

w dwóch buławach widać, jak osoba czegoś wypatruje, możliwe, że planuje lub ma zamiar to zrealizować tuż tuż...

król mieczy z asem tego samego koloru może mówić o przecięciu czegoś, w tym wypadku obstawiam zmianę zamiarów na ten wieczór lub przełożenie romantycznej kolacji

mag to coś nowego, więc może jakiś inny pomysł przyjdzie Wam jeszcze do głowy

albo będziecie zmuszeni wykombinować coś innego...

faktycznie te karty jakoś mało imprezowe...

Napisano

no właśnie jeszcze daleko, ale podpatrzyłam, że Daff już wstawiła rozkład na ten dzień i zgapiłam :zeby:

albo plany się sypną, bo on będzie musiał iść do pracy wtedy...

mam wrażenie, że tam dwóch panów będzie i mieczowy i Mag, że ktoś mi jeszcze jakąś propozycję złoży ;)

Napisano

Ojej:) A ja tytuł wątka przeczytałem jako "walę w tyłki" :szok::krzyk::oczy:

:_zawstydzony:

smilie_girl_101.gif

Pomyślałem najpierw, co ta tancerka tutaj odstawia... :icon_confused:

Dobrze, lepiej jak stąd sobie pójdę

Napisano
Na FB rozmawiajac z mieczoweym i ezo :)

hm... jakoś mi to nie pasuję, ale to jeszcze 3 tygodnie... :P

Napisano

zakradnie sie do Ciebie dość specyficzny Pan i razem spędzicie ten dzień, będzie flirt i miłe gesty czy tam coś więcej jak zechcecie xD

Napisano

]2 buław, Król mieczy, As mieczy, Mag ---> suma Śmierć/Cesarz

Mysle, ze bedziesz miala dwie propozycje i bedziesz sie wahac... kogo wybrac

albo, tak teraz mnie naszlo, bedziesz szla na impreze, gdzie bedzie ten mieczowy pan, taki inteligentny i z poczuciem humoru, ale tam poznasz kogos, lub zaintryguje Cie, badz oczaruje jakis MAG, charyzmatyczny koles z tym blyskiem w oku i niezlym tyleczkiem ... :-) i moze, ten as, bedzie oznaczal koniec kontaktu z tym mieczowym, odciecie sie, tak samo jak w podsumie SMIERC, idzie nowe, lepsze .....

Szczesliwych chwil zycze ... :)

Napisano

No mi się właśnie wydaje, że plany się zmienią i dupa wyjdzie z imprezy, przełożycie spotkanie. Z tym, że nie wiem, czy przez niego, bo w podsumach masz siłę i koło przy kapłance, więc prewencyjnie uważaj na swoje zdrowie:P Mimo braku spotkania, na pewno będzie jakieś info od Pana, jakieś smsy i dogranie następnego terminu moim zdaniem;)

Napisano
zakradnie sie do Ciebie dość specyficzny Pan i razem spędzicie ten dzień, będzie flirt i miłe gesty czy tam coś więcej jak zechcecie xD

:lol: Daff, ja tylko spotykam się ze specyficznymi, żaden normalny :D

Napisano

]2 buław, Król mieczy, As mieczy, Mag ---> suma Śmierć/Cesarz

Mysle, ze bedziesz miala dwie propozycje i bedziesz sie wahac... kogo wybrac

albo, tak teraz mnie naszlo, bedziesz szla na impreze, gdzie bedzie ten mieczowy pan, taki inteligentny i z poczuciem humoru, ale tam poznasz kogos, lub zaintryguje Cie, badz oczaruje jakis MAG, charyzmatyczny koles z tym blyskiem w oku i niezlym tyleczkiem ... :-) i moze, ten as, bedzie oznaczal koniec kontaktu z tym mieczowym, odciecie sie, tak samo jak w podsumie SMIERC, idzie nowe, lepsze .....

Szczesliwych chwil zycze ... :)

tak może być, nie zrezygnuję z tej imprezy :)))

dziękuję :)

Napisano
No mi się właśnie wydaje, że plany się zmienią i dupa wyjdzie z imprezy, przełożycie spotkanie. Z tym, że nie wiem, czy przez niego, bo w podsumach masz siłę i koło przy kapłance, więc prewencyjnie uważaj na swoje zdrowie:P Mimo braku spotkania, na pewno będzie jakieś info od Pana, jakieś smsy i dogranie następnego terminu moim zdaniem;)

Cor, jeśli już przekładanie, to z jego winy :P

no jest u mnie jeden taki co na zmianę w Mieczowym i w Magu wyłazi, to mógł w obu wyjść - ja mu odstawię numer jakiś! :D

Napisano

nie wiem dlaczego,ale 1 moje skojarzenie, to jakas klotnia...

Napisano
:lol: Daff, ja tylko spotykam się ze specyficznymi, żaden normalny :D

hahahha no zawsze o ile pamiętam trafiali Ci sie skomplikowani, nad którymi trzeba bylo pracować i pracować. Wiesz nie chcę nazywać Cię Syzyf ale kurde aż się prosi :lol:

Gość Linkinia
Napisano

Wg mnie będziesz czekała na kontakt od pana, na realizację waszych planów, ale on nie będzie mógł i przełożycie te plany na inny termin.

Napisano
hahahha no zawsze o ile pamiętam trafiali Ci sie skomplikowani, nad którymi trzeba bylo pracować i pracować. Wiesz nie chcę nazywać Cię Syzyf ale kurde aż się prosi :lol:

i na początku zawsze się wydają być ok, a z czasem przedstawiają coraz to "lepsze" zachowania od poprzedników - nie ma co, ja mam wesoło z nimi :zeby:

• 3 tygodnie później...
Napisano

no chyba z panem mieczowym, co mnie bardzo zaskoczyło; ogólnie plan jest taki, że idziemy na imprezę, ale tu jakoś średnio te karty wyglądają na imprezowe, prędzej jakieś spotkanie we dwoje

Walentynki spędziłam z zupełnie innym panem niż przewidywałam. :) Było miło :) oprócz tego dzień wcześniej przypomniał sobie o mnie inny pan, który chciał się też w ten dzień spotkać, ale odmówiłam.