Erza Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 jak spędzę walentynkowy wieczór? 2 buław, Król mieczy, As mieczy, Mag ---> suma Śmierć/Cesarz no chyba z panem mieczowym, co mnie bardzo zaskoczyło; ogólnie plan jest taki, że idziemy na imprezę, ale tu jakoś średnio te karty wyglądają na imprezowe, prędzej jakieś spotkanie we dwoje Cytuj
Gość Euterpe Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 do walentynek jeszcze daleko, ale wszystko może się zmienić... 2 buław, Król mieczy, As mieczy, Mag ---> suma Śmierć/Cesarz w dwóch buławach widać, jak osoba czegoś wypatruje, możliwe, że planuje lub ma zamiar to zrealizować tuż tuż... król mieczy z asem tego samego koloru może mówić o przecięciu czegoś, w tym wypadku obstawiam zmianę zamiarów na ten wieczór lub przełożenie romantycznej kolacji mag to coś nowego, więc może jakiś inny pomysł przyjdzie Wam jeszcze do głowy albo będziecie zmuszeni wykombinować coś innego... faktycznie te karty jakoś mało imprezowe... Cytuj
Erza Napisano 28 Stycznia 2014 Autor Napisano 28 Stycznia 2014 no właśnie jeszcze daleko, ale podpatrzyłam, że Daff już wstawiła rozkład na ten dzień i zgapiłam albo plany się sypną, bo on będzie musiał iść do pracy wtedy... mam wrażenie, że tam dwóch panów będzie i mieczowy i Mag, że ktoś mi jeszcze jakąś propozycję złoży Cytuj
x-latek Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 Ojej:) A ja tytuł wątka przeczytałem jako "walę w tyłki" Pomyślałem najpierw, co ta tancerka tutaj odstawia... Dobrze, lepiej jak stąd sobie pójdę Cytuj
Erza Napisano 28 Stycznia 2014 Autor Napisano 28 Stycznia 2014 Na FB rozmawiajac z mieczoweym i ezo hm... jakoś mi to nie pasuję, ale to jeszcze 3 tygodnie... Cytuj
Gość Daffne Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 zakradnie sie do Ciebie dość specyficzny Pan i razem spędzicie ten dzień, będzie flirt i miłe gesty czy tam coś więcej jak zechcecie xD Cytuj
mayllah Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 jak spędzę walentynkowy wieczór? ]2 buław, Król mieczy, As mieczy, Mag ---> suma Śmierć/Cesarz Mysle, ze bedziesz miala dwie propozycje i bedziesz sie wahac... kogo wybrac albo, tak teraz mnie naszlo, bedziesz szla na impreze, gdzie bedzie ten mieczowy pan, taki inteligentny i z poczuciem humoru, ale tam poznasz kogos, lub zaintryguje Cie, badz oczaruje jakis MAG, charyzmatyczny koles z tym blyskiem w oku i niezlym tyleczkiem ... :-) i moze, ten as, bedzie oznaczal koniec kontaktu z tym mieczowym, odciecie sie, tak samo jak w podsumie SMIERC, idzie nowe, lepsze ..... Szczesliwych chwil zycze ... Cytuj
Czarownica Napisano 29 Stycznia 2014 Napisano 29 Stycznia 2014 No mi się właśnie wydaje, że plany się zmienią i dupa wyjdzie z imprezy, przełożycie spotkanie. Z tym, że nie wiem, czy przez niego, bo w podsumach masz siłę i koło przy kapłance, więc prewencyjnie uważaj na swoje zdrowie:P Mimo braku spotkania, na pewno będzie jakieś info od Pana, jakieś smsy i dogranie następnego terminu moim zdaniem;) Cytuj
Erza Napisano 29 Stycznia 2014 Autor Napisano 29 Stycznia 2014 zakradnie sie do Ciebie dość specyficzny Pan i razem spędzicie ten dzień, będzie flirt i miłe gesty czy tam coś więcej jak zechcecie xD Daff, ja tylko spotykam się ze specyficznymi, żaden normalny Cytuj
Erza Napisano 29 Stycznia 2014 Autor Napisano 29 Stycznia 2014 jak spędzę walentynkowy wieczór? ]2 buław, Król mieczy, As mieczy, Mag ---> suma Śmierć/Cesarz Mysle, ze bedziesz miala dwie propozycje i bedziesz sie wahac... kogo wybrac albo, tak teraz mnie naszlo, bedziesz szla na impreze, gdzie bedzie ten mieczowy pan, taki inteligentny i z poczuciem humoru, ale tam poznasz kogos, lub zaintryguje Cie, badz oczaruje jakis MAG, charyzmatyczny koles z tym blyskiem w oku i niezlym tyleczkiem ... :-) i moze, ten as, bedzie oznaczal koniec kontaktu z tym mieczowym, odciecie sie, tak samo jak w podsumie SMIERC, idzie nowe, lepsze ..... Szczesliwych chwil zycze ... tak może być, nie zrezygnuję z tej imprezy )) dziękuję Cytuj
Erza Napisano 29 Stycznia 2014 Autor Napisano 29 Stycznia 2014 No mi się właśnie wydaje, że plany się zmienią i dupa wyjdzie z imprezy, przełożycie spotkanie. Z tym, że nie wiem, czy przez niego, bo w podsumach masz siłę i koło przy kapłance, więc prewencyjnie uważaj na swoje zdrowie:P Mimo braku spotkania, na pewno będzie jakieś info od Pana, jakieś smsy i dogranie następnego terminu moim zdaniem;) Cor, jeśli już przekładanie, to z jego winy no jest u mnie jeden taki co na zmianę w Mieczowym i w Magu wyłazi, to mógł w obu wyjść - ja mu odstawię numer jakiś! Cytuj
panna.marta Napisano 29 Stycznia 2014 Napisano 29 Stycznia 2014 nie wiem dlaczego,ale 1 moje skojarzenie, to jakas klotnia... Cytuj
Gość Daffne Napisano 29 Stycznia 2014 Napisano 29 Stycznia 2014 Daff, ja tylko spotykam się ze specyficznymi, żaden normalny hahahha no zawsze o ile pamiętam trafiali Ci sie skomplikowani, nad którymi trzeba bylo pracować i pracować. Wiesz nie chcę nazywać Cię Syzyf ale kurde aż się prosi Cytuj
Gość Linkinia Napisano 31 Stycznia 2014 Napisano 31 Stycznia 2014 Wg mnie będziesz czekała na kontakt od pana, na realizację waszych planów, ale on nie będzie mógł i przełożycie te plany na inny termin. Cytuj
Erza Napisano 31 Stycznia 2014 Autor Napisano 31 Stycznia 2014 hahahha no zawsze o ile pamiętam trafiali Ci sie skomplikowani, nad którymi trzeba bylo pracować i pracować. Wiesz nie chcę nazywać Cię Syzyf ale kurde aż się prosi i na początku zawsze się wydają być ok, a z czasem przedstawiają coraz to "lepsze" zachowania od poprzedników - nie ma co, ja mam wesoło z nimi Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Stycznia 2014 Napisano 31 Stycznia 2014 przynajmniej będziesz miała co wspominać xD Cytuj
Erza Napisano 16 Lutego 2014 Autor Napisano 16 Lutego 2014 jak spędzę walentynkowy wieczór? 2 buław, Król mieczy, As mieczy, Mag ---> suma Śmierć/Cesarz no chyba z panem mieczowym, co mnie bardzo zaskoczyło; ogólnie plan jest taki, że idziemy na imprezę, ale tu jakoś średnio te karty wyglądają na imprezowe, prędzej jakieś spotkanie we dwoje Walentynki spędziłam z zupełnie innym panem niż przewidywałam. Było miło oprócz tego dzień wcześniej przypomniał sobie o mnie inny pan, który chciał się też w ten dzień spotkać, ale odmówiłam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi