Gość Linkinia Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 Dodaję rozkład na Nów w lutym... Pozaglądam do waszych od piątku, będę miała ferie Jestem singlem, z nikim się nie spotykam 1.Co trzeba odpuścić od siebie? – Król denarów Rozsądne podchodzenie do wydatków, więcej spontaniczności. 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – Królowa mieczy Kierowanie się rozsądkiem, trzeźwy osąd, przemyślane decyzje, nic na szybko. 3.Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Paź kielichów Odwiedziny 2-letniej siostrzenicy albo będę propozycje spotkań, intensywne wymiany wiadomości. 4.Jak otoczenie wpływa na mnie? – Diabeł Nadwyręża silną wolę w utrzymaniu postanowień. Za dwa dni mam ferie, więc wpływa leniwie 5. Co możesz i musisz dać innym? – 4 denarów Czas wypoczynku, zajęcia się swoimi sprawami, bez obciążania moimi. 6.Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? – 10 kielichów, Kapłan Ferie, wypoczynek, z rodziną i przyjaciółmi. 7.Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? – Wieża, Wisielec --> HB Koło, Mag Powinnam zająć się sobą, odpocząć, pozwolić sobie na luz. Cytuj
Gość Daffne Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 1.Co trzeba odpuścić od siebie? – Król denarów a może zbyt dużo myślenia o obowiązkach albo jakimś panu, który zaprząta Ci głowę a myśli rozbiegane ciężko okiełznać 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – Królowa mieczy własny interes i to co dla CIebie ważne 3.Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Paź kielichów zadowolenie Twoje własne i "czucie" się z samą sobą w porządku 4.Jak otoczenie wpływa na mnie? – Diabeł otoczenie zewnętrzne może wywierać na Ciebie presje czy inne tego typu zachowania, pamiętaj by być zawsze sobą i robić tak aby móc powiedzieć że z samą sobą Ci jest dobrze, dobrze bo nasze dobro jest o tyle istotne że mówi o stopniu naszego szczęścia. A każdy sczęśliwy chce byc. 5. Co możesz i musisz dać innym? – 4 denarów nie masz dawać, masz w tym miesiącu sie polenić i odpoczywać, skupic sie całkowicie na sobie 6.Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? – 10 kielichów, Kapłan zacznie sie spedzanie czasu w gronie rodzinnym i naładujesz dzięki temu bateryjki )). Dalej możliwe,że pokazuje sie przyjaciel jakis 7.Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? – Wieża, Wisielec --> HB Koło, Mag nauka umiejętnościo przechodzenia wprawnego z jednego etapu w inny, do którego trzeba sie dostosować, te etapy inne to zmiana aktualna z pracowitej na leniuchowatą Dopieszczaj sie póki możesz ^^ Cytuj
agaMAJ Napisano 29 Stycznia 2014 Napisano 29 Stycznia 2014 1.Co trzeba odpuścić od siebie? – Król denarów Myśli o facetach, bo rozprasza to twoją energię 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – Królowa mieczy Być silną i niezależną. Potwierdza punkt pierwszy, przede wszystkim skupić się na sobie 3.Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Paź kielichów Lenistwo, tkliwość, 4.Jak otoczenie wpływa na mnie? – Diabeł Ogranicza się. Tak, jakbyś nie była sobą, bo co ludzie powiedzą 5. Co możesz i musisz dać innym? – 4 denarów Nic, znowu wskazówka, żebyś jednak skupiła się na sobie 6.Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? – 10 kielichów, Kapłan Miłość? Jak skupisz się na sobie, nagle znajdzie się ktoś, kto poważnie skupi się na tobie 7.Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? – Wieża, Wisielec --> HB Koło, Mag Zmiana nastawienia, odmieni twoje życie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Stycznia 2014 Maestro Napisano 31 Stycznia 2014 1.Co trzeba odpuścić od siebie? – Król denarów myślenie o nauce, skupienie tylko na materii,może i jakiegos faceta 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – Królowa mieczy badź stanowcza, myśl racjonalnie, nie ufaj tak od razu 3.Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Paź kielichów możliwe,że siostrzenica,albo jakieś fajne znajomości 4.Jak otoczenie wpływa na mnie? – Diabeł możliwe,że blokuje Ciebie przed jakimiś posunięciami 5. Co możesz i musisz dać innym? – 4 denarów nic im nie dawaj,zajmij się sobą, pilnuj się,pilnuj emocji 6.Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? – 10 kielichów, Kapłan rodzinna, spokojna atmosfera 7.Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? – Wieża, Wisielec --> HB Koło, Mag wydaje mi się, że cos się może wydarzyć, albo zmienisz gwałtownie swój światopogląd, w każdym razie Wieża mówi, że na cos nie będziesz miała wpływu,stąd pewnie ta królowa mieczy i 4 denarów - nie daj się ponieść emocjom.. Cytuj
pawel116 Napisano 31 Stycznia 2014 Napisano 31 Stycznia 2014 1. Co trzeba odpuścić od siebie? – Król denarów Powinnaś przestać zaprzątać sobie głowę pewnym mężczyzną lub po prostu zerwać z nim kontakt. 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – Królowa mieczy Kierowanie się rozsądkiem, trzeźwy osąd, przemyślane decyzje, nic na szybko - zgadzam się. 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Paź kielichów Masz przy sobie tzw. dobrą duszę. 4. Jak otoczenie wpływa na mnie? – Diabeł Czujesz, że przez innych masz ograniczone możliwości. 5. Co możesz i musisz dać innym? – 4 denarów Nic, powinnaś skupić się na sobie. 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? – 10 kielichów, Kapłan Powiedziałbym, że poznasz kogoś wartościowego. 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? – Wieża, Wisielec --> HB Koło, Mag Zmienić podejście do otaczającej Cię rzeczywistości, być bardziej przebojowym, starać się poznawać nowych ludzi. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Lutego 2014 Napisano 1 Lutego 2014 1.Co trzeba odpuścić od siebie? – Król denarów bierność w działaniu, milczenia wtedy, gdy wymagane są słowa, zbyt wielkie skupienie się na materii(?) lub człowieka o takich cechach 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – Królowa mieczy osobę, która ma takowy charakter; dystans, aktywność, kontakty, rozsądek, swobodne ucięcie tego, co jest Ci zbędne, pewność siebie, jeśli sytuacja tego wymaga, to użyć ciętych słówek, nie płaszczyć się przed nikim 3.Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Paź kielichów dobra znajomość z takim paziem, który zawsze gdzieś na mieście piwo z Tobą wypije i wysłucha co masz do powiedzenia, a następnie pocieszy, kogoś z kim bardzo przyjemnie spędza się czas; też poczucie humory, optymizm, informacje 4.Jak otoczenie wpływa na mnie? – Diabeł nie masz zbyt wielkiego pola do manewru, możesz też być uzależniona, np. od opinii społecznej(co ludzie powiedzą); też z takim uwiązaniem może Ci być przyjemnie, widzisz, że musisz to przerwać, ale jakoś nie możesz 5. Co możesz i musisz dać innym? – 4 denarów nic, to co najcenniejsze zatrzymaj przy sobie 6.Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? – 10 kielichów, Kapłan będziesz szczęśliwa, poczujesz się spełniona(może sesja już będzie zaliczona), nauczysz się czegoś nowego(ze studiów, od kogoś z rodziny/krewnego/znajomego) 7.Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? – Wieża, Wisielec --> HB Koło, Mag nie warto się trzymać tego, co nie miało racji bytu(znajomości, plany, myśli, czyny, słowa, materia), należałoby się tego pozbyć, aby móc odpocząć, wisielec kojarzy mi się ostatnio z błogim lenistwem Cytuj
Arshi Napisano 1 Lutego 2014 Napisano 1 Lutego 2014 1.Co trzeba odpuścić od siebie? – Król denarów oszczedzanie, taka zachowawcza postawe 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – Królowa mieczy ciety jezyk i uszczypliwe uwagi 3.Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Paź kielichów ze jestes sympatyczna osoba ludzie ciebie lubia 4.Jak otoczenie wpływa na mnie? – Diabeł jakby narzucalo ci wiezy probuje toba manipulowac 5. Co możesz i musisz dać innym? – 4 denarów mozesz powiedziec im NIE 6.Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? – 10 kielichów, Kapłan spedzony czas z ojcem 7.Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? – Wieża, Wisielec --> HB Koło, Mag ze nalezy pozmieniac troszke w swoim zyciu Cytuj
Gość Linkinia Napisano 1 Lutego 2014 Napisano 1 Lutego 2014 Bardzo, bardzo Wam dziękuję To rozlenię się i zajmę sobą, niech otoczenie radzi sobie beze mnie. Należy mi się odpoczynek i chwila egoizmu Cytuj
Gość Linkinia Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 WERYFIKACJA Podzielę weryfikację na dwie części, bo sporo odpowiedzi dostałam. BARDZO dziękuję! Świetne interpretacje! 1.Co trzeba odpuścić od siebie? – Król denarów Rozsądne podchodzenie do wydatków, więcej spontaniczności. 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – Królowa mieczy Kierowanie się rozsądkiem, trzeźwy osąd, przemyślane decyzje, nic na szybko. 3.Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Paź kielichów Odwiedziny 2-letniej siostrzenicy albo będę propozycje spotkań, intensywne wymiany wiadomości. 4.Jak otoczenie wpływa na mnie? – Diabeł Nadwyręża silną wolę w utrzymaniu postanowień. Za dwa dni mam ferie, więc wpływa leniwie 5. Co możesz i musisz dać innym? – 4 denarów Czas wypoczynku, zajęcia się swoimi sprawami, bez obciążania moimi. 6.Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? – 10 kielichów, Kapłan Ferie, wypoczynek, z rodziną i przyjaciółmi. 7.Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? – Wieża, Wisielec --> HB Koło, Mag Powinnam zająć się sobą, odpocząć, pozwolić sobie na luz. 1.Co trzeba odpuścić od siebie? – Król denarówa może zbyt dużo myślenia o obowiązkach albo jakimś panu, który zaprząta Ci głowę a myśli rozbiegane ciężko okiełznać 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – Królowa mieczy własny interes i to co dla CIebie ważne 3.Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Paź kielichów zadowolenie Twoje własne i "czucie" się z samą sobą w porządku 4.Jak otoczenie wpływa na mnie? – Diabeł otoczenie zewnętrzne może wywierać na Ciebie presje czy inne tego typu zachowania, pamiętaj by być zawsze sobą i robić tak aby móc powiedzieć że z samą sobą Ci jest dobrze, dobrze bo nasze dobro jest o tyle istotne że mówi o stopniu naszego szczęścia. A każdy sczęśliwy chce byc. 5. Co możesz i musisz dać innym? – 4 denarów nie masz dawać, masz w tym miesiącu sie polenić i odpoczywać, skupic sie całkowicie na sobie 6.Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? – 10 kielichów, Kapłan zacznie sie spedzanie czasu w gronie rodzinnym i naładujesz dzięki temu bateryjki )). Dalej możliwe,że pokazuje sie przyjaciel jakis 7.Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? – Wieża, Wisielec --> HB Koło, Mag nauka umiejętnościo przechodzenia wprawnego z jednego etapu w inny, do którego trzeba sie dostosować, te etapy inne to zmiana aktualna z pracowitej na leniuchowatą Dopieszczaj sie póki możesz ^^ Daffne, super! Właśnie tak było: pozwoliłam sobie na zdrowy egoizm, zajęłam sobą, odpoczęłam, nie chciałam się podporządkować i broniłam swojego zdania, które było jak na królową mieczy przystało - podyktowane rozumem, stanowcze i szczere. 1.Co trzeba odpuścić od siebie? – Król denarówMyśli o facetach, bo rozprasza to twoją energię 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – Królowa mieczy Być silną i niezależną. Potwierdza punkt pierwszy, przede wszystkim skupić się na sobie 3.Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Paź kielichów Lenistwo, tkliwość, 4.Jak otoczenie wpływa na mnie? – Diabeł Ogranicza się. Tak, jakbyś nie była sobą, bo co ludzie powiedzą --> Byłam szczera zawsze, ale jak miałam odmienne zdanie, to wyrażałam je delikatnie. Miałam dość ograniczenia i zaczęłam mówić wprost co myślę. 5. Co możesz i musisz dać innym? – 4 denarów Nic, znowu wskazówka, żebyś jednak skupiła się na sobie 6.Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? – 10 kielichów, Kapłan Miłość? Jak skupisz się na sobie, nagle znajdzie się ktoś, kto poważnie skupi się na tobie 7.Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? – Wieża, Wisielec --> HB Koło, Mag Zmiana nastawienia, odmieni twoje życie Zaczęłam myśleć bardziej o sobie i zyskałam wewnętrzny spokój. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 weryfikacja ciąg dalszy 1.co trzeba odpuścić od siebie? – król denarów myślenie o nauce, skupienie tylko na materii,może i jakiegos faceta 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – królowa mieczy badź stanowcza, myśl racjonalnie, nie ufaj tak od razu 3.co jest teraz moim największym nabytkiem? – paź kielichów możliwe,że siostrzenica,albo jakieś fajne znajomości 4.jak otoczenie wpływa na mnie? – diabeł możliwe,że blokuje ciebie przed jakimiś posunięciami 5. Co możesz i musisz dać innym? – 4 denarów nic im nie dawaj,zajmij się sobą, pilnuj się,pilnuj emocji 6.co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą księżyca? – 10 kielichów, kapłan rodzinna, spokojna atmosfera 7.lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? – wieża, wisielec --> hb koło, mag wydaje mi się, że cos się może wydarzyć, albo zmienisz gwałtownie swój światopogląd, w każdym razie wieża mówi, że na cos nie będziesz miała wpływu,stąd pewnie ta królowa mieczy i 4 denarów - nie daj się ponieść emocjom.. 1. Co trzeba odpuścić od siebie? – król denarówpowinnaś przestać zaprzątać sobie głowę pewnym mężczyzną lub po prostu zerwać z nim kontakt. 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – królowa mieczy kierowanie się rozsądkiem, trzeźwy osąd, przemyślane decyzje, nic na szybko - zgadzam się. 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – paź kielichów masz przy sobie tzw. Dobrą duszę. 4. Jak otoczenie wpływa na mnie? – diabeł czujesz, że przez innych masz ograniczone możliwości. 5. Co możesz i musisz dać innym? – 4 denarów nic, powinnaś skupić się na sobie. 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą księżyca? – 10 kielichów, kapłan powiedziałbym, że poznasz kogoś wartościowego. 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? – wieża, wisielec --> hb koło, mag zmienić podejście do otaczającej cię rzeczywistości, być bardziej przebojowym, starać się poznawać nowych ludzi. 1.co trzeba odpuścić od siebie? – król denarówbierność w działaniu, milczenia wtedy, gdy wymagane są słowa, zbyt wielkie skupienie się na materii(?) lub człowieka o takich cechach 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – królowa mieczy osobę, która ma takowy charakter; dystans, aktywność, kontakty, rozsądek, swobodne ucięcie tego, co jest ci zbędne, pewność siebie, jeśli sytuacja tego wymaga, to użyć ciętych słówek, nie płaszczyć się przed nikim 3.co jest teraz moim największym nabytkiem? – paź kielichów dobra znajomość z takim paziem, który zawsze gdzieś na mieście piwo z tobą wypije i wysłucha co masz do powiedzenia, a następnie pocieszy, kogoś z kim bardzo przyjemnie spędza się czas; też poczucie humory, optymizm, informacje 4.jak otoczenie wpływa na mnie? – diabeł nie masz zbyt wielkiego pola do manewru, możesz też być uzależniona, np. Od opinii społecznej(co ludzie powiedzą); też z takim uwiązaniem może ci być przyjemnie, widzisz, że musisz to przerwać, ale jakoś nie możesz 5. Co możesz i musisz dać innym? – 4 denarów nic, to co najcenniejsze zatrzymaj przy sobie 6.co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą księżyca? – 10 kielichów, kapłan będziesz szczęśliwa, poczujesz się spełniona(może sesja już będzie zaliczona), nauczysz się czegoś nowego(ze studiów, od kogoś z rodziny/krewnego/znajomego) 7.lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? – wieża, wisielec --> hb koło, mag nie warto się trzymać tego, co nie miało racji bytu(znajomości, plany, myśli, czyny, słowa, materia), należałoby się tego pozbyć, aby móc odpocząć, wisielec kojarzy mi się ostatnio z błogim lenistwem 1.co trzeba odpuścić od siebie? – król denarówoszczedzanie, taka zachowawcza postawe 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – królowa mieczy ciety jezyk i uszczypliwe uwagi 3.co jest teraz moim największym nabytkiem? – paź kielichów ze jestes sympatyczna osoba ludzie ciebie lubia 4.jak otoczenie wpływa na mnie? – diabeł jakby narzucalo ci wiezy probuje toba manipulowac 5. Co możesz i musisz dać innym? – 4 denarów mozesz powiedziec im nie 6.co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą księżyca? – 10 kielichów, kapłan spedzony czas z ojcem 7.lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? – wieża, wisielec --> hb koło, mag ze nalezy pozmieniac troszke w swoim zyciu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi