Skocz do zawartości

Odejscie z pracy- jak wplynie na nasza znajomosc/ zwiazek ?

mayllah

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

No wiec MOJ Pan X odszedl z firmy:_klotnia: nie wytrzymal stresujacych sytuacji, wymagan szefa i z dnia na dzien -odszedl.

W zwiazku z tym, zadalam dwa pytania:

Jak jego odejscie wplynie na jego obecny zwiazek?

Niezgodne z regulaminem- Cornelia

Jak jego odejscie wplynie na nasza dalsza znajomosc?

Wisielec/ Cesarzowa/ Czworka monet

Mysle, ze ten wisielec sprawi, ze sie oddalimy jeszcze bardziej od siebie, ale to pozwoli nam spojrzec z innej perspektywy na to, co sie wydarzylo, oboje chyab potrzebujemy takiego odpoczynku od siebie, od spojrzen, mysli, wyrzutow ... niespelnionych nadziei

Cesarzowa- bardzo czesto mi wypada w pytaniach o Niego, nie wiem dlaczego ?moze troche zateskni za moja osoba, choc mysle, ze w tej kwesti ta karta oznacza, ze jednak chyba on bedzie sie cieszyl, ze nie ma ze mna kontaktu, bedzie mu sie latwiej funkcjonowalo, albo bedzie dazyl do polepszenia relacji, ale z czysto materialnych pobudek, jako prawa reka szefa, moglabym sprawic by go przyjal na lepszych warunkach, zalagodzic jakos ten spor, ale chyba nie chce sie w to mieszac. Ta czworka monet ma dla mnie jakos negatywne przeslanie, taki czysty materialism, zero uczuc, chlodna kalkulacja....

Co sadzicie.

Edytowane przez Czarownica
Napisano (edytowane)

Narusza regulamin - Cornelia

myślę, że nie wpłynie jego odejście korzystnie na relacje, mogą byc kontakty wzajemne , ale nietsety myslę, że rozleci sie to po kościach, choć widać,że będzie CI zależało na tej znajomości bo będziesz próbowała utrzymać ja w tej 4 monet i życzę by się udało :okok:

Napisano

Dziekuje niezawodna Daffne:przytul:

oczywiscie zweryfikuje, jak sie cos wykluje lub nie :)

Napisano (edytowane)

Narusza regulamin - Cornelia

- ograniczone kontakty, mniejsza wylewność - ale nadal jesteś dla niego atrakcyjna i ważna

• Lubię to! 1
Napisano

Dziekuje Niiwo , najbardziej za slowa atrakcyjna i wazna :-) To mile, gdyby tak bylo :-)

Napisano (edytowane)

A dlaczego pytasz się o jego związek? Pytanie kasuję... Jeszcze dwa posty i otworzy Ci się dział Wzajemnej;)

Napisano (edytowane)

Cornelio, Przepraszam za zamieszanie i obiecuje poprawe :-) a o co chodzi z dzialem wzajemnej ? :-)

ok, juz doczytalam :-)

Edytowane przez mayllah
  • 3 tygodnie później...
Napisano

poki co moge powiedziec, ze kompletna cisza, totalny brak kontaktu, wiec wisielec jak najbardziej na miejscu ... :-(