Skocz do zawartości

Moj Urodzinowy Luty :-)

mayllah

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jako, ze wszyscy teraz stawiaja tarota na luty i ja postawilam. Zapozyczylam od Euterpe uklad.

Praca

Piatka Monet/ Cesarzowa/ Czworka monet

na poczatku bedzie duzo ciezkiej pracy ( przed i po urlopie ), a efekty marne, podwyzki nie bedzie, hhehe :(

Ale dam z siebie wszystko i efekty nie beda najgorsze ... oby

Uczucia

Wisielec/ Trojka mieczy/ Krol bulaw

poczatek miesiaca, to raczej izolacja emocjonalna, spojrzenie z innej strony na wszystko, chyba bede sie starala mocno zapomniec pana X

Pewnie on zada mi jakis cios prosto w serducho, cos mnie zaboli w kazdym razie... a na koniec moze jakiegos fajnego mezczyzne poznam, ale raczej nie w glowie mi bedzie milosc w lutym ....

Samopoczucie

Trojka bulaw/Szostka monet/ Walet bulaw

Bede sie przygotowywac do podrozy, wiec bede podekscytowana, w koncu to bedzie moj pierwszy raz na nartach :-) Oprocz tego mam tez na poczatku charytatywny maraton zumbowy, wiec ta szostka monet, moze swiadczyc o tym, ze bede sie czula zadowolona z siebie, ze robie cos dla innych.

Ogolnie dosc entuzjastycznie bede nastawiona do zycia w lutym :-) MIMO URODZIN KOLEJNYCH ....

Niespodzianka

Dziewiatka bulaw/Kaplanka/ Rycerz bulaw

Zdazy sie cos, co sprawi, ze strace zaufanie do kogos mi bliskiego, moze jakas kobieta, ktorej zdradzilam jakis sekret ...

albo zaskoczy mnie czyjas wrogosc skierowna do mnie, albo tak bedzie mi sie tylko zdawac i zbyt impulsywnie podejde do tematu ...

Rada

Walet pucharow/As mieczy/Czworka mieczy

Nie dzialaj zbyt impuslywnie,emocjonalnie haha, gdyby sie tak dalo podchodz bardziej racjonalnie do tematu, odetnij sie od tego, co trzeba, odpocznij zregeneruj sily, spojrz na to co Cie trapi z innej perspektywy, nabierz dystansu do siebie i innych

Co wy widzicie? To moj pierwszy taki rozklad i nie wiem czy dobrze mysle ... Bede wdzieczna za wasze spojrzenie i wskazowki.

Dobrej nocy, kochani :)

Edytowane przez mayllah
Gość Euterpe
Napisano

Praca

trochę ubogo na początku, na mojej karcie jest zima, więc obstawiam, że w taką porę roku nie chętnie byś się wybrała do pracy. Ta piątka denarów może też mówić o stracie w pracy czegoś, co było dla Ciebie cenne - czytając poprzednie Twoje posty obstawiam tamtego pana. Będziesz czuła niedosyt czegoś istotnego. Następnie weźmiesz się w garść, znowu poczujesz się jak pani swego losu(cesarzowa) i będziesz miała poczucie, że wszystko kontrolujesz, idzie po Twojej myśli. Czwórka monet na końcu do zamknięcie(4) w pracy(monety), czy robota w czterech ścianach.

Uczucia

zdecydowanie zawieszenie, możliwy ból z tego powodu. Coś później bardzo poruszy Twoje serce i nie będzie to najprzyjemniejsze uczucie. Król buław może mówić w tym przypadku o Twoich niepokojach, nerwach, które będziesz ukrywać w środku lub weźmiesz się w garść i spożytkujesz tą energię w inny sposób; też może oznaczać pojawienie się innego pana, który zwróci Twoja uwagę.

Samopoczucie

myślę, że mimo niepowodzeń w pracy i sprawach uczuciowych powinnaś się trzymać w miarę stabilnie. Powinnaś być mimo wszystko dalej optymistką, czuć że możesz komuś pomóc, poczuć się spełniona emocjonalnie, być chętną do działania

Niespodzianka

jak do tej pory w jednej sprawie wykazywałaś aktywność, to teraz będziesz mogła być tylko obserwatorem, ewentualnie coś może wyjść na jaw...

Rada

Tutaj mam kilka opcji:

- odetnij się od relacji, która nie pozwala Ci zaznać spokoju

- pozostaw w tyle przyjazne nastawienie do kogoś, abyś mogła zaznać odpoczynku

- odstaw na jakiś czas uczucia, które żywisz do kogoś(sprawy miłosne) i odpocznij

as mieczy doskonale obrazuje tutaj przecięcie czegoś; po lewej masz waleta(osoba dziecinna, przyjazna, optymistycznie nastawiona) pucharów(uczucia) a po prawej błogi spoczynek; może to też mówić o tym, abyś za bardzo się w coś nie angażowała lub potrafiła zachować równowagę tzn. wiedziała, kiedy pozwolić sobie na większą swobodę, a kiedy na zastój

Napisano

Praca Piatka Monet/ Cesarzowa/ Czworka monet

w pracy czeka być może nadrabianie zaległości czy dodatkowych prac by wyjść na prostą, ewentualnie jakiś niepewny czas czeka. Wypracujesz sobie w tym miesiącu premie jeśli takową dostaniesz, albo zyskasz stabilną pozycje po trudach.

Uczucia Wisielec/ Trojka mieczy/ Krol bulaw

w uczuciach czas stagnacji, ktoś może rozczarować Cię, albo sama kogoś rozczarujesz dając kosza, w każdym razie przystojniak jakiś sie pojawi tylko jego postepowanie może Ci nie przypaść do gustu

Samopoczucie Trojka bulaw/Szostka monet/ Walet bulaw

samopoczucie będzie Ci dopisywało, będziesz pełna energii i entuzjazmu, może z powodu mężczyzny? :biggrin: widać pod koniec miesiąca jakieś rozmowy, flirty za sprawą pewnego Pana xD

Niespodzianka Dziewiatka bulaw/Kaplanka/ Rycerz bulaw

niezpodzanką będzie pan, który zaskoczy CIę działaniem. Nieco strachu może w Tobie byc, ale zwalczysz go (często 9 buław pokazuje mi zmierzenie sie ze strachem własnym). Przełamiesz się i to Cię zaskoczy ^^

Rada Walet pucharow/As mieczy/Czworka mieczy

nie odcinać sie bez dawania szans, popstaraj sie najpierw porozmawiać zanim odgórnie skreślisz jakąś osobę (też by mi sie to przydało)

Udanego miesiąca :okok:

• 5 tygodni później...
Napisano (edytowane)

No wiec weryfikuje :-)

Eutrepe

Praca

w taką porę roku nie chętnie byś się wybrała do pracy. Ta piątka denarów może też mówić o stracie w pracy czegoś, co było dla Ciebie cenne - czytając poprzednie Twoje posty obstawiam tamtego pana. Będziesz czuła niedosyt czegoś istotnego.[/b]

dokladnie tak ogolnie jakos praca zaczyna sprawiac mi coraz mniej przyjemnosci, moze wlasnie dlatego, ze jego tam nie ma, a moze po prostu ogolnie poprzez zmeczenie materialu.... mimo ze szef ponoc zadodolony, prace robie za pieciu,a jakos w portfelu tego nie czuje ... i powili zaczynam myslec o czyms nowym...

Uczucia

zdecydowanie zawieszenie, możliwy ból z tego powodu. Coś później bardzo poruszy Twoje serce i nie będzie to najprzyjemniejsze uczucie. Król buław może mówić w tym przypadku o Twoich niepokojach, nerwach, które będziesz ukrywać w środku

zawieszenie, poczucie beznadzieji emocjonalnej przez caly miesiac

moj partner robil mi takie wyrzuty, ze powiedzialam wprost, ze to nastepna taka akcja bedzie OSTATNIA. Boje sie odejsc, ale z kazdym dniem czuje, ze lepiej miedzy nami nie bedzie ...

Samopoczucie

myślę, że mimo niepowodzeń w pracy i sprawach uczuciowych powinnaś się trzymać w miarę stabilnie.

w miare stabilnie, ale bez rewelacji, ogolnie czuje sie bardzo slabo, brakuje mi werwy, choc wiosna za oknem, brak mi ochoty na cokolwiek

Rada

- odetnij się od relacji, która nie pozwala Ci zaznać spokoju

- pozostaw w tyle przyjazne nastawienie do kogoś, abyś mogła zaznać odpoczynku

- odstaw na jakiś czas uczucia, które żywisz do kogoś(sprawy miłosne) i odpocznij

as mieczy doskonale obrazuje tutaj przecięcie czegoś; po lewej masz waleta(osoba dziecinna, przyjazna, optymistycznie nastawiona) pucharów(uczucia) a po prawej błogi spoczynek; może to też mówić o tym, abyś za bardzo się w coś nie angażowała lub potrafiła zachować równowagę tzn. wiedziała, kiedy pozwolić sobie na większą swobodę, a kiedy na zastó

Rada jak najbardziej na czasie, ale chyba nie zastosowalam sie do zadnej, stad moje rozgoryczenie .(

Daffne

Praca Piatka Monet/ Cesarzowa/ Czworka monet

w pracy czeka być może nadrabianie zaległości czy dodatkowych prac by wyjść na prostą

bylo nadrabianie po urlopie i to duze

Uczucia

w uczuciach czas stagnacji

niestety tak :-( J.W.

Rada

nie odcinać sie bez dawania szans, popstaraj sie najpierw porozmawiać zanim odgórnie skreślisz jakąś osobę

No i dalam ostatnia szanse mojemu obecnemu zwiazkowi, kolejna juz

dodatkowo jako

Niespodzianka

nie wiem czy to niespodzianka, ale podejrzewam, ze jestem szpiegowana w pracy, hmm prawie jestem tego pewna, ze moje dane, prywatne rozmowy zostaly skopiowane i to bardzo zabolalo :-( NIE WIEM TYLKO PO CO???

Dziekuje kochane, wiele sie sprawdzilo, zaraz bede patrzec co karty widza na marzec :-)

Buziaczki

Edytowane przez mayllah