Skocz do zawartości

Wycieczka, bieganie po lesie, zdjęcia...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Trochę dziwny sen i nie bardzo wiem jak go zinterpretować więc proszę o pomoc ...

Napisano

Opisujesz swój sen za pomocą haseł, więc nie mamy zbyt dużego pola do popisu :) Po pierwsze, kiedy chcemy zinterpretować znaczenie "wycieczki" (rozumianej w kategorii podróży, a nie grupy ludzi) musimy sobie przypomnieć jak ona przebiegała - była to przyjemna wędrówka, czy może wręcz przeciwnie? Jeżeli to pierwsze, to otrzymujemy informacje, iż w naszym życiu szykują się zmiany na lepsze, jeżeli to drugie - na odwrót (tutaj jednak dużo zależy od tego czy np. podczas wycieczki przemierzaliśmy jakieś szlaki i udało nam się dojść do celu - jeśli tak, to jest to znak, że mimo początkowych przeciwności wszystko potoczy się po naszej myśli). W tym miejscu pojawia się motyw biegacza - samo bieganie oznacza, że mamy problemy, których chcemy się szybko pozbyć (najczęściej są to rozterki miłosne, rodzinne), aby się z nich wyzwolić. Niemożność biegania (chce biec, ale nie mogę, coś mnie blokuje) pokazuje często, że człowiek - niepotrzebnie zresztą - nie wierzy we własne możliwości, i jest to wyraźny znak, że powinien z tym walczyć. Jeżeli chodzi o zdjęcia, to musiałabyś opisać, co było na nich. Inaczej można to mylnie zinterpretować - fotografie mają po prostu bardzo wiele znaczeń i odnoszą się zarówno do naszych obrazów z przeszłości (wspomnień, niespełnionych pragnień), jak i przedstawiają nas samych - takich, jakich chcielibyśmy być :)

Napisano

Przepraszam ten post był przypadkowy, dodałam drugi opisujący cały sen można wejść w mój profil... 1 od góry :)