izkaz2 Napisano 29 Stycznia 2014 Napisano 29 Stycznia 2014 Trochę dziwny sen i nie bardzo wiem jak go zinterpretować więc proszę o pomoc ... Cytuj
Momma Marie Napisano 29 Stycznia 2014 Napisano 29 Stycznia 2014 Opisujesz swój sen za pomocą haseł, więc nie mamy zbyt dużego pola do popisu Po pierwsze, kiedy chcemy zinterpretować znaczenie "wycieczki" (rozumianej w kategorii podróży, a nie grupy ludzi) musimy sobie przypomnieć jak ona przebiegała - była to przyjemna wędrówka, czy może wręcz przeciwnie? Jeżeli to pierwsze, to otrzymujemy informacje, iż w naszym życiu szykują się zmiany na lepsze, jeżeli to drugie - na odwrót (tutaj jednak dużo zależy od tego czy np. podczas wycieczki przemierzaliśmy jakieś szlaki i udało nam się dojść do celu - jeśli tak, to jest to znak, że mimo początkowych przeciwności wszystko potoczy się po naszej myśli). W tym miejscu pojawia się motyw biegacza - samo bieganie oznacza, że mamy problemy, których chcemy się szybko pozbyć (najczęściej są to rozterki miłosne, rodzinne), aby się z nich wyzwolić. Niemożność biegania (chce biec, ale nie mogę, coś mnie blokuje) pokazuje często, że człowiek - niepotrzebnie zresztą - nie wierzy we własne możliwości, i jest to wyraźny znak, że powinien z tym walczyć. Jeżeli chodzi o zdjęcia, to musiałabyś opisać, co było na nich. Inaczej można to mylnie zinterpretować - fotografie mają po prostu bardzo wiele znaczeń i odnoszą się zarówno do naszych obrazów z przeszłości (wspomnień, niespełnionych pragnień), jak i przedstawiają nas samych - takich, jakich chcielibyśmy być Cytuj
izkaz2 Napisano 30 Stycznia 2014 Autor Napisano 30 Stycznia 2014 Przepraszam ten post był przypadkowy, dodałam drugi opisujący cały sen można wejść w mój profil... 1 od góry Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi