Farfalla209 Napisano 29 Stycznia 2014 Napisano 29 Stycznia 2014 Witajcie, od 2 lat chodzi mi po głowie opcja wyprowadzki od mojego chłopaka. Lubię go i szanuję, jednak związkowo nie jesteśmy zbyt dobrze dobrani o ile nie tłumię swojego prawdziwego ja i nie dostosowuję się, a nie chcę już robić takich rzeczy. Pojawiła się świetna oferta wynajmu pokoju u znajomej w doskonałej dla mnie lokalizacji. Czy przeprowadzić się tam? I Mag (O) . 5 Pucharów . 6 Denarów . Paź Denarów -> Cesarz Łatwo nie będzie, ale chyba warto to w końcu zrobić. Cytuj
x-latek Napisano 29 Stycznia 2014 Napisano 29 Stycznia 2014 Po tym odwróconym Magu (w końcu wyszła ta karta jako pierwsza) to powiem, że nie. Nie rozumiem tylko tego Pazia Monet na końcu. A może to chodzi o to, żeby powstrzymać się z wyprowadzką, a później jakoś tak okolicznoście spowodują, że nadarzy się jakaś inna okazja do przeprowadzki w jakieś inne miejsce. Lub może i w to miejsce później, ale jeszcze nie teraz. Może coś przedtem wyjaśni się między Tobą a nim, zanim zdecydujesz się na przeprowadzkę. Tam zresztą masz Cesarza w podsumie. Cesarz to raczej między innymi mówi o tym, żeby się nie śpieszyć zanadto, przemyśleć sprawę jeszcze raz, czy poczekać dotąd aż sprawy wyklarują się bardziej. Cytuj
Gość Daffne Napisano 29 Stycznia 2014 Napisano 29 Stycznia 2014 Czy przeprowadzić się tam? I Mag (O) . 5 Pucharów . 6 Denarów . Paź Denarów -> Cesarz Początkowo myślę, że się nie spodoba pomysł partnerowi i może próbować Cię odwieźć od tej decyzji, może być smutno w tej sytuacji, ale mimo to widać, że Ty odżyjesz, a już na pewno odetchniesz na swoim z koleżanką. Ja nie wiem czy i Twoja relacja nie odzyje po Twojej przeprowadzce. Cytuj
Farfalla209 Napisano 29 Stycznia 2014 Autor Napisano 29 Stycznia 2014 Dzięki wam! Brakuje mi póki co trochę odwagi . Też tego Maga widzę bardziej jako nieszczęśliwego mojego faceta, świat mu się wywali do góry nogami na chwilę... Cytuj
Gość Daffne Napisano 29 Stycznia 2014 Napisano 29 Stycznia 2014 Dzięki wam! Brakuje mi póki co trochę odwagi . Też tego Maga widzę bardziej jako nieszczęśliwego mojego faceta, świat mu się wywali do góry nogami na chwilę... też mi się tak właśnie wydaje, że to Twój partner i może też brak Twojej odwagi jak piszesz, jednak efekty tej przeprowadzki pokazują, że będzie Tobie lepiej, a partner jak kocha to zrozumie ) Cytuj
irek770801 Napisano 29 Stycznia 2014 Napisano 29 Stycznia 2014 ,a moim zdanie nie powinno sie komplikowac rzeczy prostych,wez monete umyj ja w wodzie i wybierz droge z reszki czy orla ,sama wybierz i po prostu rzuc ,to proste i da Ci napewno konkretna odp. pzdr Cytuj
x-latek Napisano 29 Stycznia 2014 Napisano 29 Stycznia 2014 Aha! To od chłopaka planujesz się wyprowadzić. A ja to przeczytałem pierwszy raz jakoby Ty z chłopakiem próbujesz się wyprowadzić z obecnego mieszkania. W takim razie zgadzam się z Daffne. Cytuj
Frambuesa_ Napisano 30 Stycznia 2014 Napisano 30 Stycznia 2014 Możesz się tam wyprowadzić, ale musisz się liczyć z tym, że będzie to koniec Twojego związku. Moim zdaniem takie ultimatum postawi Ci Twój chłopak. Choć ostatecznie myślę, że zostaniesz z nim a on postawi na swoim. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi