Skocz do zawartości

Czy przeprowadzić się do tego mieszkania?

Farfalla209

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie,

od 2 lat chodzi mi po głowie opcja wyprowadzki od mojego chłopaka. Lubię go i szanuję, jednak związkowo nie jesteśmy zbyt dobrze dobrani o ile nie tłumię swojego prawdziwego ja i nie dostosowuję się, a nie chcę już robić takich rzeczy. Pojawiła się świetna oferta wynajmu pokoju u znajomej w doskonałej dla mnie lokalizacji.

Czy przeprowadzić się tam?

I Mag (O) . 5 Pucharów . 6 Denarów . Paź Denarów -> Cesarz

Łatwo nie będzie, ale chyba warto to w końcu zrobić.

Napisano

Po tym odwróconym Magu (w końcu wyszła ta karta jako pierwsza) to powiem, że nie. Nie rozumiem tylko tego Pazia Monet na końcu.

A może to chodzi o to, żeby powstrzymać się z wyprowadzką, a później jakoś tak okolicznoście spowodują, że nadarzy się jakaś inna okazja do przeprowadzki w jakieś inne miejsce. Lub może i w to miejsce później, ale jeszcze nie teraz. Może coś przedtem wyjaśni się między Tobą a nim, zanim zdecydujesz się na przeprowadzkę.

Tam zresztą masz Cesarza w podsumie. Cesarz to raczej między innymi mówi o tym, żeby się nie śpieszyć zanadto, przemyśleć sprawę jeszcze raz, czy poczekać dotąd aż sprawy wyklarują się bardziej.

Napisano

Czy przeprowadzić się tam?

I Mag (O) . 5 Pucharów . 6 Denarów . Paź Denarów -> Cesarz

Początkowo myślę, że się nie spodoba pomysł partnerowi i może próbować Cię odwieźć od tej decyzji, może być smutno w tej sytuacji, ale mimo to widać, że Ty odżyjesz, a już na pewno odetchniesz na swoim z koleżanką. Ja nie wiem czy i Twoja relacja nie odzyje po Twojej przeprowadzce.

Napisano

Dzięki wam! Brakuje mi póki co trochę odwagi :D. Też tego Maga widzę bardziej jako nieszczęśliwego mojego faceta, świat mu się wywali do góry nogami na chwilę...

Napisano
Dzięki wam! Brakuje mi póki co trochę odwagi :D. Też tego Maga widzę bardziej jako nieszczęśliwego mojego faceta, świat mu się wywali do góry nogami na chwilę...

też mi się tak właśnie wydaje, że to Twój partner i może też brak Twojej odwagi jak piszesz, jednak efekty tej przeprowadzki pokazują, że będzie Tobie lepiej, a partner jak kocha to zrozumie :))

Napisano

,a moim zdanie nie powinno sie komplikowac rzeczy prostych,wez monete umyj ja w wodzie i wybierz droge z reszki czy orla ,sama wybierz i po prostu rzuc ,to proste i da Ci napewno konkretna odp. pzdr

Napisano

Aha! To od chłopaka planujesz się wyprowadzić. A ja to przeczytałem pierwszy raz jakoby Ty z chłopakiem próbujesz się wyprowadzić z obecnego mieszkania. W takim razie zgadzam się z Daffne.

Napisano

Możesz się tam wyprowadzić, ale musisz się liczyć z tym, że będzie to koniec Twojego związku. Moim zdaniem takie ultimatum postawi Ci Twój chłopak. Choć ostatecznie myślę, że zostaniesz z nim a on postawi na swoim.