Regis_ Napisano 29 Stycznia 2014 Napisano 29 Stycznia 2014 Nie mam bladego pojęcia jak zinterpretować dzisiejszy sen, wglądał następująco: Siedzę na łóżku lekko zgiętymi nogami, na lewej nodze w skórze zauważam 'pestki' pod skórą. Widoczne są wybrzuszenia w okolicach kolana na lewej nodze (rzadkie, nieregularne) i w idealnie równych odstępach, rzędem od kolana tak do połowy łydki. 'Pestki' były dość spore, nieregularne w kształcie, przypominało to owal o ok. 2cm długości. Właściwie nie wiem, czy to w ogóle pestki były: coś jakby bardzo spłaszczona pestka liczi, w takiej białawo-przezroczystej skórce/powłoczce z lekkim meszkiem. Niektóre z nich dało się wyciągnąć bez problemu ze skóry, albo wycisnąć jak pryszcza. Inne były zbyt 'niedojrzałe'. Prawa noga była cała zdrowa. We śnie chciałam do dermatologa iść (chłodne podejście, pierwsza reakcja), ale po chwili zastanawiałam się czy to aby na pewno choroba. Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże, pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi